FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

h1a2s3o
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la h1a2s3o » 30 jul 2014, 22:11

Jericho je napisao/la:slika

to je to... :cool:

klupa: Carrizo; (panj)Andreolli, Balanta?/Rolando?, Mbaye, Nagatomo, Krhin, Medel?, Guarin, Obi, Alvarez, Laxalt, Botta, Osvaldo?, Bonazzoli

rješio bi se D'Ambrosia, Kuzmanovića, Schelotta....

Pa ovo i ne izgleda toliko lose. :cool:
Da hoce Ausilio zahebat jos nekog kao Sabatnija, pa da nam dovede i desnog beka. Ili se nadam da ce Mbaye dobro iskoristiti svoju sansu ako ne ode na posudbu.

Ako se povrijedi jedan od trojice Vidic, JJ, Zaba ko ce da uleti? Samo Hugu i Andreolija imamo, tj. samo jednog ozbiljnog stopera. Valjda dodje jos neko. Ako dodje Medel i on moze igrati na toj pozicji.

Mogao bi Icardi ove godine na 20+ ?! :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2014, 22:18

Formacija 352 je cudnovata, mislim da je u njoj sada primarno imati dobre bekove koji mogu odigrati naprijed nazad. To manje vise nemaju ni Inter ni Juve..

A napadaci najvise ispastaju. Optimisticno je reci da ce neki napadac u 352 na 20+ golova, to je jedino polazilo Cavaniju za rukom i to jer je imao dobro oruzje za kontre u vidu Lavezija i pucao penale :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 30 jul 2014, 22:26

tuzlak1987 je napisao/la:Formacija 352 je cudnovata, mislim da je u njoj sada primarno imati dobre bekove koji mogu odigrati naprijed nazad. To manje vise nemaju ni Inter ni Juve..

A napadaci najvise ispastaju. Optimisticno je reci da ce neki napadac u 352 na 20+ golova, to je jedino polazilo Cavaniju za rukom i to jer je imao dobro oruzje za kontre u vidu Lavezija i pucao penale :mrgreen:

I Icardi puca penale, imali smo dva penala na pripremnim utakmicama i oba je on izveo. Jos samo da mu izmislimo Lavecija. :D

Meni se Dodo svidja, mislim da on moze odgovoriti zadacima u ovoj formaciji. Jonathan ima iskustva, odigrao je vec jednu sezonu u ovom sistemu ali nije on klasa, ma ne zna lik. :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2014, 22:35

Dobra 352 je mozda bila kod Van Gala sada na Svjetskom. To mozda kopirati, mada on je imao i kvalitet, a i uigravao je to par godina i opet je to palo u vodu kada su naletili na Argentinu. Persie koji je klasa od napadaca nije imao desetak dodira sa loptom..

Tako da je formacija definitivno gdje ce napadac ispastat :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 30 jul 2014, 22:47

Mi u ovoj formaciji nismo bili toliko losi ni prosle sezone, a sada smo dodatno pojacani. Treba napomenuti da Kovacic nije igrao veci dio iste, tek se pred kraj ustalio u prvu postavu. Sa njim na terenu smo znatno pojacani, a od Hernanesa ocekujem da se pokaze u pravom svijetlu u nadolazecoj sezoni. Sto se tice napadaca ne bih rekao da bas toliko ispasta, Palacio prosle sezone postigao 17 golova. :)

Koliko bi nam ove sezone znacili Donati i Caldirola. Branka, Bog ti pameti dao.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 30 jul 2014, 23:34

Osvaldo va all'Inter, mancano solo le firme! Il riscatto è fissato a 7 milioni

Ne mogu vjerovati da smo Osvalda doveli za ovu mizernu cifru :hmmmmm: ,Ausilio :clap:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 30 jul 2014, 23:36

sanjingr je napisao/la:Osvaldo va all'Inter, mancano solo le firme! Il riscatto è fissato a 7 milioni

Ne mogu vjerovati da smo Osvalda doveli za ovu mizernu cifru :hmmmmm: ,Ausilio :clap:
Ako dovede i Cercija treba mu spomenik dignuti :salut:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 jul 2014, 23:39

samo nek se dovodi Osvaldo :lolno:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 jul 2014, 23:54

Jel Taider sad iskljucen iz deal-a za Osvalda? ako je tako onda je to super, samo isto me strah kako ce se Mauro i Osvaldo slagat na terenu, po meni su vrlo slican tip napadaca a mislim da je nama falio jedan koji je slicniji Rodrigu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sanjingr
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 31 jul 2014, 00:10

Tritolone je napisao/la:Jel Taider sad iskljucen iz deal-a za Osvalda? ako je tako onda je to super, samo isto me strah kako ce se Mauro i Osvaldo slagat na terenu, po meni su vrlo slican tip napadaca a mislim da je nama falio jedan koji je slicniji Rodrigu.
Taider je iskljucen,Osvaldo dolazi na posudbu sa pravom otkupa za 7. Mil
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 31 jul 2014, 00:12

ako racunamo medela da je nas, cercija dovesti, i otkupiti rolanda, bili bi velika pojacanja, a jos vece pojacanje bi bilo rijesiti se kamikaze i jonhatana,dodo je vec tu i recimo ibru ubaciti i mislim da bi mogli sanjati o LP, ubjeden sam da ce u napadu doci top pojacanje

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 31 jul 2014, 00:19

sve pada u vodu ako u 3-5-2 nemas bokove jake a nama igraju nagatomo i johnatan :crazy:

onda 3-5-2 je formacija za kontranapade. nasa ekipa je staticka i u toj formaciji nismo mogli probit zid livorna kad se svi postave na terenu.

automatski vezni tesko dolaze blizu gola, jedan napadac se mora vracati po loptu (gubis napadaca) davati je na bok gdje bi trebalo biti prostora ali ako ti bocnom kao sto je johnatan treba da od 10 centarsuta samo jedan dodje blizu Icardia (jednu tekmu sam brojao) onda nemas sta traziti.
inace ?

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 jul 2014, 01:59

Behrami ode u HSV za 5m , po meni odlicno bi se snasao kod vas. Bolji od Medela to sigurno , + Mazzari ga trenirao ranije
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 31 jul 2014, 12:12

Odlican posao za sada, sve smo doveli na posudbe i besplatno, nismo 5 miliona potrosili.Vrijeme je za prodaju. Tu ima puno kandidata - Silvestre, Guarin, Kuzma, Riki, Botta, Schelotto od kojih se mogu uzeti fine repice i kupiti josh par dobrih igraca.

Licno mislim da je Chicharito sljedeci, sve mi govori da je tako.

@andrej
Tu su negdje oni, ne znam koliko si pratio Pit bula.
Amar Osim selektor BiH

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 31 jul 2014, 12:43

Evo kako ja mislim da ce to izgledat iduce sezone:
slika

Nadam se da ce doc jos jedan SS jer je Botta tanak.Evo i Osvaldo dodje na posudbu tako da sam ubijedjen da ce izvalit pare za nekog napadaca. Posto Mazzari zeli 25 igraca dodat na ovih jos Bernia, Krhina i Bottu ili Bonazzolija

Ovi igraci ce nas vjerovatno napustit: Belec(posudba), Silvestre(nek ga daju kome dzaba), Laxalt(posudba), Schelotto(moze i njega kome dzaba), Guarin(pare za napadaca), Kuzmanovic, Taider(posudba) i Botta(posudba, ukoliko dodje jos jedan napadac)

Uzet za Guarina 15-tak miliona, od ovih ostalih se moze sabrat 10-tak miliona i eto fine cifre za napadaca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 jul 2014, 13:12

I ja sam zadovoljan dosadašnjim mercato aktivnostima, Ausilio je to pravo dobro obavio. Mazzari će na raspolaganju imati mnogo jači tim nego prošle sezone i ovaj put neće imati nikakvih izgovora ukoliko ne izbori CL.

Obzirom da smo regulisali Osvalda sumnjam da ćemo dovoditi više napadača. Jest da bi bilo lijepo iskeširat 15-18 milki za Cercija, s takvim igračinom bi mogli i scudetto napast. Od Chicharita sada neće biti ništa definitivno, jer kad smo već doveli Osvalda ne treba nam više tih klasičnih CF-ova, nego nam treba neki krilni napadač (sličan Palaciu) zato mislim da bi Cerci bio savršen. A osim toga nijedan od većih klubova se ne interesira za njega tako da ne bi imali konkurenciju, samo treba kontaktirat Torino a i sam igrač bi vjerovatno izvršio dodatni pritisak na klub da ga puste. Znam da je našim problem što ga Torino ne da na posudbu sa mogućnošću otkupa ali takav igrač a cijena mu je ispod 20 mil. treba to iskoristit. Jbg ne možemo sve dovesti na posudbe moramo na nekom i iskeširat, ima tih mogućnosti npr. plaćanje u ratama ili šta već samo treba malo dobre volje kod naše uprave i da obraduju navijače još jednim igračinom.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 31 jul 2014, 13:35

Ovo ne bi bilo lose bolje on da ide vec Taider : Pedullà: "Schelotto-Southampton: oggi un vertice"

ITALY/ INTER, Meeting with Empoli for Laxalt's new outloan

ITALY/ INTER, 4 suitors for Schelotto : http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=144569" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazda kaze da zeli da imaju po dva igraca na svim pozicijama ,
[youtube][/youtube]
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2014, 14:03

sanjingr je napisao/la:Taider je iskljucen,Osvaldo dolazi na posudbu sa pravom otkupa za 7. Mil
Ausilio :tokralju: :tokralju: :tokralju:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2014, 19:55

koliko smo se pojacali odlaskom onog kauboja **** mu sjeme! dabogda bio menedzer juvetusu :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 avg 2014, 14:53

Izgleda da odoshe i SAfir i SKeloto u Sautempton na posudbu, za ovog drugog imaju opciju otkupa za 5 miliona na kraju sezone.

Skelo u Engleskoj. :crazy: :lol:
Amar Osim selektor BiH

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.