BegAx je napisao/la:Devile, nek' je sretan!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sa srećom vraže, sve najbolje. 

- DAVID VILLA
- Kontakt:
pridruzujem se cestitkama...LBJ MVP je napisao/la:BegAx je napisao/la:Devile, nek' je sretan!
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Puma je napisao/la:Sretan rodjendan @Devile, sve najbolje !!
raja dajte mi torent od crtanog madagaskar 1 da skinem...hitno mi treba taj crtic..
ali da je sinhroniziran na hrvatski...
nem ja naci nikako...
ali da je sinhroniziran na hrvatski...
nem ja naci nikako...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sretan rodjendanDevil je napisao/la:Hvala puno svima na cestitkama.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sretan rođus, da ti glava, krevet i novčanik nikad nisu prazni. 
Šalim se, sve najbolje.
Šalim se, sve najbolje.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Sretan rodjendan, Devil. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sretna rodjendan Devil, sve najbolje
!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nisam baš u toku sa ovim najnovijim informacijama o suspenziji fudb. saveza,hoće li naša repka nastaviti sa kvalifikacijama ili ne?
- moustapha
- Kontakt:
99% da nece.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nisam baš u toku sa ovim najnovijim informacijama o suspenziji fudb. saveza,hoće li naša repka nastaviti sa kvalifikacijama ili ne?
#divovi
e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
e hvala puno care...valjda ce raditidrH(za PES 6) je napisao/la:Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Donnie Darko
- Kontakt:
old school avatar
kako sam pozelio blenut ko budala u njega dvije, tri minute 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan đavole
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja žalost. Čovjek počinio samoubistvo bacivši se sa 9. sprata. Iza sebe je ostavio malu djevojčicu (prije mjesec dana mu je umrla supruga).
Čovjek je živio u zgradi do moje. Fakat se syebeš kad čuješ takve stvari. Fakat. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”