Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 12 apr 2012, 13:13

Arbeloa je kritican,svaki napad Atletica po njegovoj strani je bio potencijalna prjetnja.Inace kod primljenog gola je prestaticno izgledao za nekog ko bi trebao da blokira centarsut,Adrian je imao 100 godina da se namjesti i da ne ometano centrira.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 apr 2012, 13:39

Na Arenasport 1 imate snimak sinoćne utakmice... ;)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 apr 2012, 13:45

Ma Arbeloa je solidan bek,pustite supljake komentatora arenasporta koji kad se nameci na nekog igraca,nezna spast...Istina mora energicnije kod onog centriranja Adriana krenut,ali onaka dvojica glavonja u odbrani,i skace im covjek sa 169cm...Puno vise sam ocekivo od Atletika...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 apr 2012, 13:47

trxel je napisao/la:Ma Arbeloa je solidan bek,pustite supljake komentatora arenasporta koji kad se nameci na nekog igraca,nezna spast...Istina mora energicnije kod onog centriranja Adriana krenut,ali onaka dvojica glavonja u odbrani,i skace im covjek sa 169cm...Puno vise sam ocekivo od Atletika...
Nisam gledao utakmicu na areni sport,da Arbeloa je samo solidan bek i nista vise.Za klupe se ubio ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 apr 2012, 14:08

Vise nego zasluzena pobjeda sinoc, iskreno nisam se ni nadao necemu od ovih jadnika. Ronaldo igracina jbg, neko spomenu da je 90% ekipe, pa i nije bas u pravu, ima i onaj diver Di Maria s' njim u ekipi izgledate dosta opasnije.
Don't hate what you don't understand.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 12 apr 2012, 14:33

Totalna dominacija u derbyu, te zasluženo odnesena tri boda. Iskren da budem u početku meča sam imao osjećaj kako ćemo ponovno kiksat', ali ipak CR je pokazao zašto spada u sami vrh nogometa. Sada nas očekuju pakleni dueli CL (FCB), te El Clásico gdje očekujem spektakl i prekid crnog niza protiv Barçe.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 12 apr 2012, 14:47

Sve pohvale za Ronalda, proradio je kad je najvise trebalo. U dvije mozda kljucne utakmice sezone, prakticno je sam izborio bitne pobjede - protiv Osasune odlicna timska predstava, sinoc protv Atletica zamalo savrsena partija. Trebalo mu je vise od 40 slobodnjaka da upali prvi, a eto tri zabi u zadnje 3-4 utakmice. I jos nekoliko slicnih iz igre, kakvi golovi - svi redom nemoguci za branit. Malo kenja sa infantilnim proslavama golova, al haj - lahko je to trpit poslije onakvih golova. Baho obalio, "ako je Messi fudbalski carobnjak, znajte da je i ovaj" :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 apr 2012, 15:08

ramiral je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:slika
Kvintet kraljeva... respekt.
ja bih rekao kvartet kraljeva i dečko sa odličnim PR-om
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2012, 15:09

onda ti jednostavno nisi normalan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 apr 2012, 15:10

LenBias je napisao/la:onda ti jednostavno nisi normalan
zašto sine???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 apr 2012, 17:17

Ne vjerujem da ce Real dominirati u posjedu, imam utisak da bi oba trenera rado predala suparniku inicijativu pa onda probali preko kontri...dilema nema sta.
Ronaldo mora zablistati veceras i toplo se nadam da cemo smanjiti pritisak zabivsi brzi gol.
Mourinho pobjednik, natjerao Chola da se otvore i na kraju krajeva to je bilo efikasno.
E sada na Bernabeu, bice druga prica totalno. Vrijeme je da se Ozil i Benz trgnu!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 12 apr 2012, 17:57

Nail for Real je napisao/la:
Ne vjerujem da ce Real dominirati u posjedu, imam utisak da bi oba trenera rado predala suparniku inicijativu pa onda probali preko kontri...dilema nema sta.
Ronaldo mora zablistati veceras i toplo se nadam da cemo smanjiti pritisak zabivsi brzi gol.
Mourinho pobjednik, natjerao Chola da se otvore i na kraju krajeva to je bilo efikasno.
E sada na Bernabeu, bice druga prica totalno. Vrijeme je da se Ozil i Benz trgnu!
Dobro bas i ja sam da Ozil treba zabit i vise sutat na go isto to vazi i za Karima ali u manjoj mjeri jer se i on nadavo golova i ove sezone.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 apr 2012, 18:19

Posjed ne mora imati presudnu ulogu. Eno, sinoć je Real demonstrirao da se, i pored manjeg posjeda lopte (55-45% je bio isti na strani domaćina na kraju poluvremena) na kraju prvog dijela, stekao prednost i uvećao istu do kraja utakmice. Dakle, posesión de ballon ne mora imati presudnu ulogu, u fudbalu se pikaju golovi, ne koliko neka ekipa ima loptu u nogama (iako je i to bitan faktor koji utiče na razvoj situacije na terenu).

A, što se tiče same utakmice, Real je, po ko zna koji put, bez većih poteškoća i neizvjesnosti (osim na startu drugog dijela) savladao gradskog rivala i pokazao ko je gazda u gradu, te ko je glavni kandidat za osvajanje naslova i prekidanje dominacije Barcelone. Dakako, sve je još uvijek otvoreno, ali prednost od 4 boda ne možemo zanemariti, uprkos tomu što nam predstoji i El Clasico (mmmmm... :mrgreen: ). Također, pokazalo se i da Real mnogo zavisi od Ronalda, te da njegovi fantastični golovi u većini slučajeva rješavaju meč, ili barem otvaraju vrata Madriđanima za nastavak utakmice. Naravno, to govori dosta i o Realu kao ekipi, ali nemojte misliti da želim reći da je RM samo Ronaldo, jer se u redovima Kraljeva nalazi još mnogo igrača svjetskog kalibra, koji svakodnevno plijene pažnju i zadivljuju svojim igrama.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 apr 2012, 18:21

adriano_leite je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Monolog, hajde u duelu Messi - Ronaldo da se kladimo?

Ja kazem za Ronalda, ti za Messija po sistemu - 1 bod asistencija, 2 boda gol. Ko na kraju bude im'o vise golova dobija opkladu.
Hocemo ja i ti se kladiti u avatar i sig? Ja kazem Messi, a ko dobije bira avatar i sig za gubitnika koji iste ne smije da mijenja do pocetka sljedece sezone, jel ok?

Btw. da li je to za duel na Camp Nou ili u citavoj sezoni?
Duel na nou kampu, po mom sistemu u to sto si ti rek'o, ako budu izjednaceni nikom nista ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 apr 2012, 18:27

Edin TM87 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Monolog, hajde u duelu Messi - Ronaldo da se kladimo?

Ja kazem za Ronalda, ti za Messija po sistemu - 1 bod asistencija, 2 boda gol. Ko na kraju bude im'o vise golova dobija opkladu.
Hocemo ja i ti se kladiti u avatar i sig? Ja kazem Messi, a ko dobije bira avatar i sig za gubitnika koji iste ne smije da mijenja do pocetka sljedece sezone, jel ok?

Btw. da li je to za duel na Camp Nou ili u citavoj sezoni?
Duel na nou kampu, po mom sistemu u to sto si ti rek'o, ako budu izjednaceni nikom nista ;)
Moze, dogovoreno, samo da znas da navijam za Sarajevo i Barcelonu hahahahaha. Valja se psihicki pripremiti i jednom i drugom :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2012, 19:10

DANTES je napisao/la:
LenBias je napisao/la:onda ti jednostavno nisi normalan
zašto sine???
pa zbog onog sto si napiso, ocigledno, sine

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 apr 2012, 19:25

Arbeloa je naš najlošiji igrač, po mom mišljenju svih vremena. Pa taj čovjek nema ni sekunde smisla za igru. Mašta nula bodova. Sinoć baš komentator spominje to. Pa kad god primi loptu on ne za šta će s njom. Ja se sav sj*bem kad on je primi. Volio bih samo da dovedemo nekog da mjenja arbelou, il' da se karvaljo više oporavi da zaigra na svojoj poziciji i da ramos ide na tu poziciju desnog beka. Arbeloa odlazi! -.-

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 apr 2012, 19:27

SPY je napisao/la:Arbeloa je naš najlošiji igrač, po mom mišljenju svih vremena. Pa taj čovjek nema ni sekunde smisla za igru. Mašta nula bodova. Sinoć baš komentator spominje to. Pa kad god primi loptu on ne za šta će s njom. Ja se sav sj*bem kad on je primi. Volio bih samo da dovedemo nekog da mjenja arbelou, il' da se karvaljo više oporavi da zaigra na svojoj poziciji i da ramos ide na tu poziciju desnog beka. Arbeloa odlazi! -.-
Albiol mu je opasna konkurencija :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2012, 19:28

arbeloa vala bas nije toliko kritican kolko ga ti napljuva stari moj, iskreno :D

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 apr 2012, 20:39

Ma lik je loš do bola. Da nam je jednog marcela na desnoj strani, bili bi nezaustavljivi. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.