GOLEM SI DRUGI DOME
Čestitam na opstanku u Ligi 10Zigazaga je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:30Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom
Čitajući forum,pokušao sam napraviti spisak igrača koje navijači ili uprava klubia necjene, ili nemaju minutažu,a ja bi ih doveo u Rudar.
Krpić,Beganović,Faraž,Jaganjac,Rakić, Kvržić...
Ima li ko još koji prijedlog?![]()
SretnoZigazaga je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:30Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom
Čitajući forum,pokušao sam napraviti spisak igrača koje navijači ili uprava klubia necjene, ili nemaju minutažu,a ja bi ih doveo u Rudar.
Krpić,Beganović,Faraž,Jaganjac,Rakić, Kvržić...
Ima li ko još koji prijedlog?![]()
Posušje je na takav naćin prošle sezone ostalo u ligi, tako da se i sad isto može desiti za Rudar ako niko iz druge lige rs-a ne dobije licencu.Napapijri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:23Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
Posusje je bilo 9 od 12 tj 4 mjesto od zadnjeg mjesta na tabeli prosle sezone.DoktorXabaras je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:34Posušje je na takav naćin prošle sezone ostalo u ligi, tako da se i sad isto može desiti za Rudar ako niko iz druge lige rs-a ne dobije licencu.Napapijri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:23Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
Daj taj propis UEFE da vidimo gdje to piše.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:45Posusje je bilo 9 od 12 tj 4 mjesto od zadnjeg mjesta na tabeli prosle sezone.
Zadnji mora ispasti sve da liga broji 9 klubova iduće sezone ako nema ko uci iz RS. Ovo nije samo propisima saveza NEGO STROGI PROPIS UEFE.
A ima Leotar koji je i semafor zbog licence postavio
Da je Rudar završio na mjestu gdje Posusje moguće bi im bilo naštimati opstanak u slučaju da niko od 16 klubova iz RS ne aplicira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.