obavljeno je to vec. mortem me neki dan nominovao.belosevic28 je napisao/la:Kupljena prije. Nominujem @alenpitar jer znam da je u mogucnosti kupiti...
ja nominujem brata Slavisu 2x
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
obavljeno je to vec. mortem me neki dan nominovao.belosevic28 je napisao/la:Kupljena prije. Nominujem @alenpitar jer znam da je u mogucnosti kupiti...
Pa dobro, nije ni Milevski prekucao HNL, tako da je i ovo ili-ili...DenchiNL je napisao/la:pfffffffffft Rijeka dovela Bojinova , dao bih svih 12 krila za njega![]()
![]()
Simba fula ne vadi.FrancescoTotti je napisao/la:E ovaj zajeba sve. Nista od titule ove godine...
Nije bas sve samo sam jednom fulioFrancescoTotti je napisao/la:E ovaj zajeba sve. Nista od titule ove godine...
Lijep gest. Ja cu slijedece sedmice otici i kupiti.zlo87 je napisao/la:
nominujem @MortemHz, @Joker90, @Totti, @Belosevic, @rajevosa, @Laznjak, @Evander, @High.
Ako je neko vec kupio, nek nominuje ostale, a ko nije u mogucnosti, nema veze, hajmo braco
na zvanicnoj pise u 16:00ThrillerHz je napisao/la:U koliko je tekma?ledesma je napisao/la:Haman ni danas ništa od prijenosa.
Hvala bratebenko21 je napisao/la:na zvanicnoj pise u 16:00ThrillerHz je napisao/la:U koliko je tekma?ledesma je napisao/la:Haman ni danas ništa od prijenosa.
Dzakmicu jes' to ti?Kipembe je napisao/la:Veliki pozdrav za sve bordo prijatelje i one koji vole ovaj klub. Prvi put se javljam ovde, ali Vas pratim vec duzi period. Samo zelim da Vam prenesem utiske iz Antalije. Gledao sam utakmicu protiv Qarabaga i Kubana uzivo i moram Vam zaista reci da su me nasi omladinci i pojacanja pozitivno iznenadili svojom zreloscu. Mislim da svi mi mozemo ocekivati da cemo vec od prve utakmice sa Sirokim napraviti dobar rezultat. Husref je strasan trener. Sretno svima u ovoj polusezoni i da se radujemo zajedno..
mislim da se moze reg do 10.02 a iz Antalije se vracaju sutraBordoSarajevo je napisao/la:Do kad smo u Antaliji i do kad se može registrovati novi igrač?
Videoscout?Kipembe je napisao/la:Veliki pozdrav za sve bordo prijatelje i one koji vole ovaj klub. Prvi put se javljam ovde, ali Vas pratim vec duzi period. Samo zelim da Vam prenesem utiske iz Antalije. Gledao sam utakmicu protiv Qarabaga i Kubana uzivo i moram Vam zaista reci da su me nasi omladinci i pojacanja pozitivno iznenadili svojom zreloscu. Mislim da svi mi mozemo ocekivati da cemo vec od prve utakmice sa Sirokim napraviti dobar rezultat. Husref je strasan trener. Sretno svima u ovoj polusezoni i da se radujemo zajedno..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 20 gostiju.