Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pravo mi zao sto je posto ljen...sjecam se Dzeke koji je gino za svaku loptu na terenu
-
pirotehnik
- Kontakt:
Vfl je izgubio tecnost igre.. neznam koji im je k****, ali jedva igraju kako su to radili prosle sezone.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
K..... koji se zove Vehpirotehnik je napisao/la:Vfl je izgubio tecnost igre.. neznam koji im je k****, ali jedva igraju kako su to radili prosle sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
smijesno je da grafite koji je tako trapav da cesto i najsmjesniju loptu izgubi bude onaj na koga se sve lopte salju...
ne znam jel ko primjetio sad kako je dzeko nervozno reagovao kad mu gentner nije dao loptu u kontri... ma nije njemu vise dobro u ovoj ekipi, nadam se da ce se vratiti na staro ili otici negdje drugo..
smijesno je da grafite koji je tako trapav da cesto i najsmjesniju loptu izgubi bude onaj na koga se sve lopte salju...
ne znam jel ko primjetio sad kako je dzeko nervozno reagovao kad mu gentner nije dao loptu u kontri... ma nije njemu vise dobro u ovoj ekipi, nadam se da ce se vratiti na staro ili otici negdje drugo..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Dobro izbori Dzeko ovu loptu za 3:0. Wolfsburg u zadnjih 5-10 minut ponovo jak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
džekoooo .llegenda ...ko kaze da se nebori??
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Jest i smjesno da taj trapavi zabi tri gola_dreamer_ je napisao/la:igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
drug, da zabije 10, on je trapav lik... ne kazem da ne zna zabit go, to je nesto drugo... ali zna fulati i nemoguce...harishp je napisao/la:Jest i smjesno da taj trapavi zabi tri gola_dreamer_ je napisao/la:igra citava ekipa lose a dzeko ne dobija ni 50% lopti kao prije
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Golovi se racunaju zar ne
Ja bih volio da Dzeko promasi 200 sansi a da da makar gol po tekmi opet bi bio zadovoljan.
A ne da ,,spusta,,lopte
Ja bih volio da Dzeko promasi 200 sansi a da da makar gol po tekmi opet bi bio zadovoljan.
A ne da ,,spusta,,lopte
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ehh ako ovako veh nastavi igrat i ako dzeko i dalje bude mislio stajat na terenu sljedecu polusezonu se seli na klupu 100%
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dzeko je ovdje najmanje kriv, niti jednu dobru loptu nije dobio.
Jednostavno cijeli Wolfsburg igra lose, bez puno sansi za gol, a CSK ih napada cijelo drugo poluvrijeme...
Jednostavno cijeli Wolfsburg igra lose, bez puno sansi za gol, a CSK ih napada cijelo drugo poluvrijeme...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
neznam sta da kazem nece ga pa nece neda mu se da proradi mora zaboravit proslu sezonu jer ga ona nece prodat nastavil vako u ovoj bez golova nema ga nigdje a kamoli u jednom velikom klubu kosto je milan
veceras je dzeko zabio pola gola samo radi one lopte za koju se izborio kod treceg gola,al sve u svemu treba se malo vise potrudit a ima istine i u tome sto ne dobija puno lopti.
al ima i toga da je postao lijen u nekoliko situacija kad je mogao napast odbrambenog igraca samo ga je njemo posmatrao i to sam mu poceo zamjerat
al ima i toga da je postao lijen u nekoliko situacija kad je mogao napast odbrambenog igraca samo ga je njemo posmatrao i to sam mu poceo zamjerat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
šta ba serete za onaj treci gol je on najvise zasluzan,kako prosle sezone nije se primjecivao u prvom dijelu a u drugom jednostavno eksplodirao
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
meni je dzeko isti kao i prosle sezone, sve sto radi naucio je od magata i nije lijen vec tipican napadac, on sam procijeni kad treba stvarati pritisak, ne moze trcati na svaku loptu
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nece njega niko cekat pola sezone da on proradi izgubice mjesto nije veh ciro pa da sanjim moze kako on hoce on je placen da zabija golove
onaj grafitni isti inzaghi,ama baš isti
nije problem u Džeki nego je problem u Wolfsburgu odnosno u onom kretenu Vehu
pa Grafite je imao samo 4 tačna dodavanja
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
al grafite je 3 komada zabijosladoled je napisao/la:nije problem u Džeki nego je problem u Wolfsburgu odnosno u onom kretenu Vehu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma realno gledajuci Dzeko nije u nekoj formi u zadnje vrijeme, ali isto tako, Dzeko veceras nije dobio 3 upotrebljive lopte... A sto se tiche vazdusnih duela, tu mu ni Sotomayor ne bi nista mogao 
Proradit ce on aBd protiv Manchmalova, naravno ukoliko mu onaj rob pocne dodavati lopte.
Proradit ce on aBd protiv Manchmalova, naravno ukoliko mu onaj rob pocne dodavati lopte.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.