Odogovorio bih ti argumentovano, ali kad sam vidio kako lupetas po jos nekim temama, necu dzaba trositi vrijeme.Janowicz1x2 je napisao/la: precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...

Odogovorio bih ti argumentovano, ali kad sam vidio kako lupetas po jos nekim temama, necu dzaba trositi vrijeme.Janowicz1x2 je napisao/la: precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
A repku bivše nam države?Janowicz1x2 je napisao/la: precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Partizan, Jugoslavija, Japan...Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...Goalgetter je napisao/la:Susic je najavio da bi Ivica Osim isto trebao putovati sa njim u Brazil. Pape je izrazio zelju da Osim putuje sa njim, i da svako jutro moze popiti kafu sa njim.![]()
Nadam se da ce Osim prihvatiti, sigurno da moze dati par savjeta Papetu.
Zamijenio si me sa nekim, ako si na mene mislio.Elegant je napisao/la:I onda neko dođe i kaze treba da nas vodi Barbarez ako zelimo uspjeh na SP i u kvalifikacijama za Euro.samoposmatram je napisao/la:Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Sta se kesere sto smo na SP1988risha je napisao/la:šTO SAJO ŠUTA
[youtube][/youtube]
Dosta ti jedna ostavka za ovu sedmicuCartman je napisao/la:PAPE JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU!
Sad sam se posilio.Virtu4l je napisao/la:Dosta ti jedna ostavka za ovu sedmicuCartman je napisao/la:PAPE JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU!
[/quote]Janowicz1x2 je napisao/la:precjenjujete osima ko da je mourinho pa koga je on vodio u karijeri? željo, sturm i jeff united...
Slazem se, Vedina losa forma ce nam mozda i dobro doci. Izbaci Medunjanina, stavi defanzivnog igraca i to je ono sto sam i ja postavljao. Sto se mene tice, ja bi tu Zahirovica stavio ili pokusao cak sa Vranjesom. Medjunjanin kod mene ne bi bio u prvih 11, ali mislim da ce ga Susic stavljati uvijek. Momak je previse ofanzivan i ne vidim nikakvu svrhu njega u defanzivi niti trci nazad kao pravi defanzivac. Ako treba, prije bih stavio i Zukanovica na tu ne prirodnu poziciju, nego Medunjanina.kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Mujdža Bičakčić Spahić Kolašinac
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
Sva sreca pa nam ti ne sastavljas prvih 11!!Murga je napisao/la:Slazem se, Vedina losa forma ce nam mozda i dobro doci. Izbaci Medunjanina, stavi defanzivnog igraca i to je ono sto sam i ja postavljao. Sto se mene tice, ja bi tu Zahirovica stavio ili pokusao cak sa Vranjesom. Medjunjanin kod mene ne bi bio u prvih 11, ali mislim da ce ga Susic stavljati uvijek. Momak je previse ofanzivan i ne vidim nikakvu svrhu njega u defanzivi niti trci nazad kao pravi defanzivac. Ako treba, prije bih stavio i Zukanovica na tu ne prirodnu poziciju, nego Medunjanina.kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
kokakolas je napisao/la:Ne kažem da je dobro što Ibišević ne igra... Ali ovo je idealna prilika da ponovo isprobamo formaciju sa Džekom samim u napadu.
Begović
Medunjanin Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko
Pa da vidimo gdje smo
Mig_Mig je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/miralla ... zil/129877 vidis li ovo Pape, j.bem ti najmilije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.