FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 27 sep 2017, 23:05

Daleko smo mi od finansijski stabilnog kluba, bar od modela koji svi prizeljkujemo. Cinjenice kazu da nismo adekvatno zamijenili dva najbolja igraca, da je prvi strijelac prodan pred euro tekme, da nemamo za obeštećenja, da vracamo dugove od prije ili za istok itd.
U jednom trenutku smo imali jako puno novca ono sto se kaže na kamari ali smo ga bacili u bunar a trenutna ekipa pokazuje koliko smo stabilni i kakvi su nam apetiti.

Inače kome se gleda na ovom videu imate jako puno odgovora.

Kada procitam da nas je neko spasio gašenja pozli mi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2017, 23:06

Plavi1987 je napisao/la:Gredic je doveo ove ljude
Nije. Gredića su ovi ljudi istjerali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 sep 2017, 23:12

Neandertalac je napisao/la:Kada procitam da nas je neko spasio gašenja pozli mi.
kad ti to ne odgovara pa ti pozli, ali istina je da smo bili u izuzetno teskoj situaciji sa nagomilanim dugovima od proslih uprava koje su yebale klubu majku, sto preko ne placanja poreza, sto preko ostajanja duznih svima i naravno od punjenja svog dzepa
ko nece da prizna da je takva situacija bila pravi se lud, hvala bogu na gredicu, vukoticu, bajramovicu, misimovicu i ostalim sto dodjose u klub, prvi greda koji se ufatio sa problemom pa i ostali iza njega i doveli klub koji je grcao u dugovima u ovu situaciju ;)

i brate dragi svi bi volili amara, a nigdje jos nisam procitao njegovu izjavu da mu ne daju u klub? skupstina bila pa je sutio, ocigledno mu sve ok, nije mi jasno poturanje price kao da amar sjedi ispred grbavice, a ovi nece kapiju da mu otkljucaju
sve su vam nagadjanja niko ne zna ni zeli li on, ni koju poziciju bi volio radtiti, niti ista, a i novinari nasi od kako je otkaz dobio u kataru nikad ga da ga to pitaju :thumbdown:

Virtu4l je napisao/la:
ma ja ti ono kako rece ne pises insajderske nego kako ovo ono zovemo? :hmmmmm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2017, 23:23

Quinlan je napisao/la:ma ja ti ono kako rece ne pises insajderske nego kako ovo ono zovemo? :hmmmmm:
Ovo zovemo zdrav razum,
"Unutar kluba, bilo je neslaganja oko samog saziva nove Skupštine kluba i izbora ljudi koji će je voditi, sastava Nadzornog odbora, s druge strane, pojavljuju se dušebrižnici, kada su vidjeli milionske iznose na računu, tvrdeći da znaju i umiju bolje. Možda bih i preko toga prešao, ali sam imao jedan ljudski dogovor i sa gospodinom Odovićem (izuzetno ga cijenim prije svega kao čovjeka, bio mi je i trener), kojeg sam predložio za trenera u januaru 2015. godine (UO je prihvatio moj prijedlog, a bilo je i drugih prijedloga). Iako je imao važeći Ugovor sa Čelikom, prihvatio je moj poziv, nije pitao za novce niti bilo šta, samo me je pitao do kada mislim da će biti trener, na šta sam mu ja odgovorio da će biti trener dok sam ja predsjednik (njemu je to bilo dovoljno). Eto to je samo jedan mali dio priče, nastavak znate."
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 sep 2017, 23:24

Nije se ugasio iza rata kada su nas napadale sile kao SDA, Ćelo, politika da se napravi jedan "muslimanski klub" i da se uzme imovina a ne sada kada nas napada Violina i slični nebitni likovi. Ne budali dijete drago.

Moram primjetiti da se preko noći promijenila još jedna priča. Klub sada nije spasila samo sadašnja uprava nego se tu ovih dana sve češće spominje i Gredic. Aferim, napredujete.

Još samo da dođete na moj nivo i bit će to sve ok. Možete početi sa posipanjem pepelom i izvinjenjem mojoj malenkosti.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 sep 2017, 23:35

U klubu je bilo mjesta samo za jednog bankara i zato je Greda morao napustit, nismo mogli rizikovat da izdrzimo ne samo vrhunskog bankara vec i odlicnog FM igraca ( Kazu dero sa zeljom na FM 2014, doso do grupne faze LP)

Jedan jedini:

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2017, 23:40

irfo je napisao/la: Kazu dero sa zeljom na FM 2014, doso do grupne faze LP
:lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 27 sep 2017, 23:43

Quinlan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kada procitam da nas je neko spasio gašenja pozli mi.
kad ti to ne odgovara pa ti pozli, ali istina je da smo bili u izuzetno teskoj situaciji sa nagomilanim dugovima od proslih uprava koje su yebale klubu majku, sto preko ne placanja poreza, sto preko ostajanja duznih svima i naravno od punjenja svog dzepa
ko nece da prizna da je takva situacija bila pravi se lud, hvala bogu na gredicu, vukoticu, bajramovicu, misimovicu i ostalim sto dodjose u klub, prvi greda koji se ufatio sa problemom pa i ostali iza njega i doveli klub koji je grcao u dugovima u ovu situaciju ;)

i brate dragi svi bi volili amara, a nigdje jos nisam procitao njegovu izjavu da mu ne daju u klub? skupstina bila pa je sutio, ocigledno mu sve ok, nije mi jasno poturanje price kao da amar sjedi ispred grbavice, a ovi nece kapiju da mu otkljucaju
sve su vam nagadjanja niko ne zna ni zeli li on, ni koju poziciju bi volio radtiti, niti ista, a i novinari nasi od kako je otkaz dobio u kataru nikad ga da ga to pitaju :thumbdown:

Virtu4l je napisao/la:
ma ja ti ono kako rece ne pises insajderske nego kako ovo ono zovemo? :hmmmmm:
Rekose da nam se raspada i omladinski pogon,kad ono...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 sep 2017, 23:45

Danasnji rezultat juniora uopste ne oslikava stanje u nasem omladinskom pogonu iz milion razloga

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2017, 23:49

Jedan clan ovog foruma cije dijete trenira u nasem OP je napisao da stanje bas i nije dobro tako da to nije zezancija ili neka izmisljotina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 27 sep 2017, 23:52

irfo je napisao/la:Danasnji rezultat juniora uopste ne oslikava stanje u nasem omladinskom pogonu iz milion razloga
Sigurno.Ali takodjer moze se reci da stanje i nije tako katastrofalno kao sto se pokusava predstaviti.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 sep 2017, 23:57

irfo je napisao/la:U klubu je bilo mjesta samo za jednog bankara i zato je Greda morao napustit, nismo mogli rizikovat da izdrzimo ne samo vrhunskog bankara vec i odlicnog FM igraca ( Kazu dero sa zeljom na FM 2014, doso do grupne faze LP)

Jedan jedini:

slika
Ovaj da je dero na FM, pola ovih kloceva što je doveo ne bi primirisalo FKŽ-u, ispravka krivog navoda kolega. :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 sep 2017, 23:57

Kako god, danas smo ostvarili dobar rezultat u Bugarskoj, mislim da možemo do pozitivnog rezultata i na Grbavici. Prije 2 godine dobismo Salzburga na Grbavici 2-1, doduše Salzburg nas je u Austriji nabušio 4:0. Prošle sezone je Salzburg osvojio juniorsku ligu prvaka, dobili Benfiku u finalu. To je dokaz koliko smo jakog protivnika imali ispred sebe prije 2 godine. Inače momak Oberlin koji nam je dao go u tom teškom porazu protiv Salzburga, je večeras za Basel dao 2 gola u grupnoj fazi lige prvaka protiv Benfike.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 sep 2017, 23:58

SF6 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Danasnji rezultat juniora uopste ne oslikava stanje u nasem omladinskom pogonu iz milion razloga
Sigurno.Ali takodjer moze se reci da stanje i nije tako katastrofalno kao sto se pokusava predstaviti.
pa ako smo nazadovali u odnosu na ono prije 2-3 godine za mene je to katastrofa, ko sto rece neko neki dan uskoro se necemo moci nosit ni sa kvaziakademijom ni sa radnikom iz hadzica ako se ovako nastavi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2017, 00:00

Treba i Sabanadzovica pustiti da odigra revans sad kad imamo dobre sanse za prolaz. Moze im pomoci dosta sigurno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 sep 2017, 00:06

braco je napisao/la:Kako god, danas smo ostvarili dobar rezultat u Bugarskoj, mislim da možemo do pozitivnog rezultata i na Grbavici. Prije 2 godine dobismo Salzburga na Grbavici 2-1, doduše Salzburg nas je u Austriji nabušio 4:0. Prošle sezone je Salzburg osvojio juniorsku ligu prvaka, dobili Benfiku u finalu. To je dokaz koliko smo jakog protivnika imali ispred sebe prije 2 godine. Inače momak Oberlin koji nam je dao go u tom teškom porazu protiv Salzburga, je večeras za Basel dao 2 gola u grupnoj fazi lige prvaka protiv Benfike.
Kakav si ti car. I love you :)

UPRAVA NAPOLJE!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 28 sep 2017, 00:35

Bilo bi dobro da stave dzabe ulaz protiv Ludogoreca u revansu,da dodje sto vise raje.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 sep 2017, 00:51

Bio je dzaba clanovima protiv Salzburga, a 3 KM onima koji nisu, bilo bi odlicno da tako bude i sad

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 28 sep 2017, 09:57

Kad vidjoh sinoc novi stadion Atletika poželjeh da smo u Africi pa mi ne bi bilo teško ovako.
Juniori čestitam!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 sep 2017, 11:01

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bordo10, Kajkutenjoyer i 35 gostiju.