brijem i ja od 15-te da navucem sta ali dzaba broCeMa je napisao/la:ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
BHF Bosanska Krajina!
- legenda reala
- Kontakt:
opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.
joj tako u mene jedan komšija pošalje djete da mu kupi pivu a njega nema sat ,kaže on e kad babo bude umiro tebe će sine poslati po smrt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Idemo ko Ted i BarneyMegamon je napisao/la:Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko![]()
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma jbt pitanje,daj ga vise,ja nikako da vidim upitnik na kraju recenice.legenda reala je napisao/la:opet preskačeš pitanjeDevil je napisao/la: Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.![]()
![]()
joj tako u mene jedan komšija pošalje djete da mu kupi pivu a njega nema sat ,kaže on e kad babo bude umiro tebe će sine poslati po smrt![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek 
@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijao
ja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Profulo si za MegamonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Megamon
- Kontakt:
Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek
Meni Rizo rek'o nemoj piti alkohol i ja ne pijem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
jbm te ćorava ,reci možeš nas upoznati i tako to ,kako da te nađemolegenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
![]()
![]()
a sad odo ćao ,poz za malog sarajliju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Destilovacemo mrkvuMegamon je napisao/la:Cuj ja locemSamo F.K.S !! je napisao/la:Gledaj ti u sta se ovaj forum pretvorio fuj . Stefan (zderonja samo da mu je sta pojest http://img97.imageshack.us/img97/1268/3 ... 310126.jpg ) Frutek bi samo kar'o , Megamon samo da mu je lokat . Jedino je legenda drama covjek![]()
,reci mu Frutko pa je ne znam za drugo osim sok od mrkve i ness sa cokoladom
Meni Rizo rek'o nemoj piti alkohol i ja ne pijem
kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazesCeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijaoja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein
BHF Bosanska Krajina!
hahaahapocalyps je napisao/la:kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazesCeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijaoja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
cema tvoj razred je najludji u historiji skole bgmCeMa je napisao/la:hahaahapocalyps je napisao/la:kasno sam te sreo na forumu jarane da mi to kazesCeMa je napisao/la:@apocalyps dzaba ti se brijati, ako nisi imao bas nimalo brade ni brkova kad si se prvi put obrijaoja imao nekakve brkove, ko u soma, sa nekih 16-tak god. i obrijao se, i evo me sad ko sadam husein
![]()
![]()
ma jbg. nisi jedini golobradi sa 22 god.
kod mene jaran iz razreda, nema nigdje dlake, znaci nigdje...brada, brkovi, na nogama, rukama, prsima, dole
![]()
ko ptica
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
**** ti to kad moj nastavnik matematike okalemi 1500 vocki u 4 dana

Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
postaću tata
Pitaj curu šta koristi za PMS, valjda to pomogneCartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Ma to je jedno veliko njesra, meni je jedan već izrast'o, a sad me pegla drugi... probaj Ketonal ili Voltaren
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- NoName
- Kontakt:
Pukni se čekičem po noktu, sigurno ćeš zaboraviti na zubCartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
hehe..ma kakvi konobaricema tvoj razred je najludji u historiji skole bgm![]()
gori ste od 3. konobara
![]()
LSDCartman je napisao/la:Imate li ljudi iskustva sa ovim umnjacima? Cini mi se da mi jedan raste. Citava me vilica i desna strana glave uzasno boli. Pijem paracete, Ibuxe, ali nista. Nije nimalo izasao, tako da ga ne mogu ni izvadit kod zubara. Znate li kako se moze ublazit bol barem malo?
BHF Bosanska Krajina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.