Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja znam masu ljudi koji su otisli u Njemacku ne zbog para,nego bas iz razloga o kojem pisete.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel ovo uhapsen Fikret,klix aktivan u gluho doba.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo mogu ja, jedino ne volim separatiste.delinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:50valjalo bi ali daj BozeSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:48Evo ih opet sa svabskim guzovima,(sigurno je neki fetis)i sa el baketom i njegovom prcijom.
Ako si u bilo kom obliku, i bilo kojem kontekstu za Islam,Bosnjake odma kae sdooo.
Odkada oni imaju ekskluzivitet na Bosnjake i Islam....
Da ponovimo, sda nikada u zivotu, sdp i slicna bagra ni mrtav....
Nadam se da ce ovaj Bosnjacki narod iznjedriti, postenog, skolovanog, poboznog i pravednog insana koji ce voditi svoj narod. Bog,Bosna, Bosnjaci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nakon što su HDZ i SNSD izgubili svoje članove u CIK-u.
Postoji dobra mogućnost da probosanske snage imaju svojih 6 delegata iz reda hrvatskog naroda u DN-u i odluke na nivou federacije će se moći praviti bez opstrukcije HDZ-a.
Ovo pišem iz razloga što bi se mogla rasplamsati politička scena u BiH do 2022-e možda čak i sukobi...
https://****/vijest/u-stozernoj-st ... dine/84822
Postoji dobra mogućnost da probosanske snage imaju svojih 6 delegata iz reda hrvatskog naroda u DN-u i odluke na nivou federacije će se moći praviti bez opstrukcije HDZ-a.
Ovo pišem iz razloga što bi se mogla rasplamsati politička scena u BiH do 2022-e možda čak i sukobi...
https://****/vijest/u-stozernoj-st ... dine/84822
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Odmah me diskvalifikova bog te ****
Ne postoji ni promil šanse, daće im SDA ruke u kantonalnim skupštinama ZDK i SBK.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 04:21Nakon što su HDZ i SNSD izgubili svoje članove u CIK-u.
https://****/vijest/u-stozernoj-stranci-su-s-pravom-zabrinuti-ostaje-li-hdz-bez-vlasti-2022-godine/84822
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Aj lijepih naslova Bože.
Samo kod nas ima da ti premijeru čeprkaju po telefonu, noći u pritvoru i tako to a ni ne pomišlja na ostavku
Samo kod nas ima da ti premijeru čeprkaju po telefonu, noći u pritvoru i tako to a ni ne pomišlja na ostavku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- alan_kardec
- Kontakt:

Stella rossa di Belgrado, campione de Europa
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Fadile povaljaj Baketa i Sjebiju.....spasi i Bosnu i sebe
e jbg, amir zukic vise ne moze u ameriku, a bas je htio skoknut na finale NBA, u pauzama dok drzi predavanja na ivy league koledzima
cime li se ovaj dobri i preposteni mastermind zamjerio Dubokoj drzavi, od cega li strahuju?smeta im sto je uspjesan Bosnjak.
cime li se ovaj dobri i preposteni mastermind zamjerio Dubokoj drzavi, od cega li strahuju?smeta im sto je uspjesan Bosnjak.
jos sebija nedavno slupala glc bas ih je fino krenulo jos na bakira da padne kakva dobra plafonjera i sjebe ga bas bi krug bio zaokružen
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ovo SDA privela ove da narod pomisli vidis kako se oni bore protiv kriminala i svoje privode, klasično mazanje očiju al eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sipu drži Mile Ronhil, a Tužilaštvo isto Mile Ronhil i Akademik. Moguće je da ide jak pritisak na Bakira da in popusti s kreditom MMF-a i ako dobiju garanciju da će biti odblokirana sredstava, svi će biti pušteni i vraćeni na svoje pozicije.
Jer Jerka Milićević hem je bila u Kriznom štabu, hem je ministarica finansija, hem je prva do Fadila, a da ne bude pozvana i također saslušana je malo više sumnjivo. Svu ovu hajku oko respiratora je siguran sam pokrenuo nosilac Europskih vrijednosti. On iz sjene igra takvu politiku i ako mu Kirba ne udovolji u narednih dan - dva mogao bi Fadil i co. ostat duže u pritvoru.
Najgore ako se desi taj scenario da ih puste, ide naravno priča kako je sve pošteno, transparentno i kako su dali samo izjave, narodne mase će se opet uhvatit one Bakirove kako su oni heroji i kako nije ništa loše urađeno.
Jer Jerka Milićević hem je bila u Kriznom štabu, hem je ministarica finansija, hem je prva do Fadila, a da ne bude pozvana i također saslušana je malo više sumnjivo. Svu ovu hajku oko respiratora je siguran sam pokrenuo nosilac Europskih vrijednosti. On iz sjene igra takvu politiku i ako mu Kirba ne udovolji u narednih dan - dva mogao bi Fadil i co. ostat duže u pritvoru.
Najgore ako se desi taj scenario da ih puste, ide naravno priča kako je sve pošteno, transparentno i kako su dali samo izjave, narodne mase će se opet uhvatit one Bakirove kako su oni heroji i kako nije ništa loše urađeno.
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.