Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nestalo ime Ane Bavrke
Kada je u pitanju dozvola za promet medicinske opreme, ona im je odobrena 26. travnja, dan ranije, i važi pet godina. Međutim, prema registru veleprometnika koji imaju dozvolu Agencije za promet medicinskih sredstava, sada je navedena kao ključna osoba za praćenje neželjenih sredstava izvjesna Refija Suljaković.
No, kada je podnesen prvi zahtjev i kada je ista odluka, također, objavijena na stranici Agencije, na ovom mjestu bilo je najprije ime Ane Bavrke, TV voditeljice, manekenke i Hodžićeve prijateljice, kao inženjera radiologije. To je utvrdila i SIPA kada je izuzela dokumentaciju i dozvole iz ove kompanije.
OpaaaHadžibajrić, Kojović, Konaković i Nikšić će prisustvovati okupljanju kod Sebilja
Opet falsifikovanje službenih isprava.Finn je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:52Nestalo ime Ane Bavrke
Kada je u pitanju dozvola za promet medicinske opreme, ona im je odobrena 26. travnja, dan ranije, i važi pet godina. Međutim, prema registru veleprometnika koji imaju dozvolu Agencije za promet medicinskih sredstava, sada je navedena kao ključna osoba za praćenje neželjenih sredstava izvjesna Refija Suljaković.
No, kada je podnesen prvi zahtjev i kada je ista odluka, također, objavijena na stranici Agencije, na ovom mjestu bilo je najprije ime Ane Bavrke, TV voditeljice, manekenke i Hodžićeve prijateljice, kao inženjera radiologije. To je utvrdila i SIPA kada je izuzela dokumentaciju i dozvole iz ove kompanije.![]()
Ova slika ce za 50 godina biti ko Sovjeti u Berlinu ili Ameri na Okinawi. Izgleda ko iz Jokera scena. A drotovija kliznula.
Lik da ima imalo stida davno bi otisao iz politike i prepustio Zvizdicu stranku.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:09Cuj ovog Bakira, nije SDA=Bošnjaci.
Uvijek ista providna priča i taktika, kako ga nije stid sve mu pokvareno je.bem. Al mi se gade ljudi.
Pa sto bosnjaci ne istupe i ne kazu, kakav je to udar na nas? Mi smo ok, udar je na korupciju
Ima ih sigurno
Ne, ovo isključivo međunarodna zajednica radi. A možda ipak SDA pravi čistku?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:35Sumnjam da je Dino toliko moćan da ovako na njih udari, po meni HDZ-SNSD to jest Dodik-Čović ili zapad, ne vidim da iko drugi iole jak da može njima išta. Hoću da vjerujem da iza ovog stoji zapad jer ako je HDZ-SNSD onda mi to ništa ne znači a može biti samo loše po državu jer onda sigurno nije borba protiv korupcije, mita i ostalog za dobrobit države i građana.
Ovdje, ne znam koliko je pouzdan izvor: https://thebosniatimes.ba/46240/afera-r ... etbegovic/Epidaurus je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:32Gdje si to procitao?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:15Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
Ili Dodik i Čović vraćaju uslugu za ugroženost Bošnjaka pred izbore Baketu čim je odma počeo s tom pričom da narod nasjedne a ja vjerujem da je većina već nasjela i jbu majke vlaške oni hoće nas da uništeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:59Ne, ovo isključivo međunarodna zajednica radi. A možda ipak SDA pravi čistku?
Intra sukobi SDA je već javna tajna.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.