Dje si Sarma nisam te prepozno.
Ma nasmrcem se spida i boli me **** za hranom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja meso počeo smanjivat max. Roštiljao za 1. Maj i nisam jeo meso nikako sve do 26. kad stari donese ćevose od Pruščanovića
Valjda nam Mirso sad kakav semdvič da, inače idem kod Baketa.
Još je teže kad si pjandura koja je dobara sa šefom kuhinje u firminom restoranu, koji je takođe pjandura.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:29Ma teško je kontrolisati ishranu ko radi fizičke teške poslove. Znam šta sam ja prvi jeo dok sam na građevini radio prije 4 godine.
Ne treba podrzati, samo ako Fadil bude uhapsen ne treba davati Jelki poziciju premijera.Bundesliga je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:53Ma ja, treba SDO podržavati, ubit će nas strašne ustaše.
Ovo mi je isto ko ona tema na tzv HZHB forumu što su napravili da kače komentare mostarskog ramba, AQomege i Uuzhtua sa klixa i analizirali kroz to šta mrski Bošnjak sprema hrvatićimaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:54Americi bas puca ku.rac za mišljenje nekoliko muflona sa hercegovačkog krša
Upravo , pogibija. Za malicu prenajedanje, marende i nema i onda kad dođeš kući oko 6 opet se jede ko da je zadnji put i spavanje , nema poslije fajde ić na bilo kakvedjete ostajes debelRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:29Ma teško je kontrolisati ishranu ko radi fizičke teške poslove. Znam šta sam ja prvi jeo dok sam na građevini radio prije 4 godine.
Trenutno korisnika/ca: delko, kraljttbvb, Slatinash_7 i 9 gostiju.