Evander je napisao/la:Regulator je napisao/la:Ne znam odkud sad ovolike kritike za Sarica, nas najbolji vezni igrac unazad par godina sigurno, nije odigrao svaku utakmicu na svom nivou ali nije ni Sarajevo odigralo na svom nivou svaku utakmicu.
Ljuti me pravo sto ovdje na forumu u 90% situacija vi kritikujete ono sto je pa sigurno i najbolje u ovom trenutku u klubu, i Saric je sad uzet kao primjer ali primjera je milion.
Ovo sto ovaj Sarajliica1946 napisa je u najmanju ruku odvratno od strane "navijaca" ovog kluba!!!
"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!
Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Pojedini ste bas, al bas ograniceni i kratkovidi.
Kakva je situacija sad?
Ni za sta se vise ne boris.
Za sta ce ti onda u ekipi igrac koji sigurno ide na ljeto? Prosjecan igrac bio do sad, bolje nece biti ni do kraja prvenstva.
Zar nije bolje bilo kojeg juniora uigravati za slijedecu sezonu?
Pa bolje cak i Radivac da igra, mozda se dohaviza.
Pa za pocetak ako je tebi Europa nista onda nemamo sta tu pricati vise.
Sa druge strane dajte mi primjer ko to igra sa juniorima u tolikom broju pa da igra ozbilju ulogu u svojoj ligi?
Koji god junior je odskocio i zasluzio on se nasao u prvom timu i data mu je prilika.
Radovac je obecavao i naigrao se za nas, imao je sjajnih poteza kao onih na derbiju 1:2 pa se ispostavilo da nema dovoljan koeficijent inteligencije da napravi nesto. Duljevic je kao mlad dosao kod nas i pokazao da je igrac za vece domete, to sto ga nismo uspjeli unovciti treba traziti odgovore u onima koji ga nisu uspjeli gurnuti u reprezentaciju kad mu je i vrijeme bilo, odmah poslije prijateljske sa Spanijom i Kirin kupa jer da je tada odigrao dvije utakmice Sarajevo bi uzelo one pare o kojima su tada govorili... Tu je Cimirot koji je bio prosjek ali se polako gradio zato sto ima taj mentalitet.
Nisam ni ja zadovoljan razultatom, daleko sam od toga ali da je toliko crno ko sto neki pisu to mi je nesvatljivo!!!
Spustate nas opet na nivo carsije i mjesne zajednice po pricama gdje smo bili prije statuta i ulaska Tana u klub a ta ista carsija nas je dovela tu gdje smo bili, kod hrenovki i gasenja!!!