FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Regulator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Regulator » 03 mar 2018, 14:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Regulator se nije ni registrovao vec proziva forumase, ljepota.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela :mrgreen:
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.

I to ti je argument za glupost koju si napisao?

Nisam ja od juce ovdje, pa i da jesam, opet ti to ne daje veca prava od mene iako ti mislis drugacije ocigledno!
Necu u raspravu sa tobom da ulazim ali ono sto ti napisa nekome kod voli sve sto predstavlja FK Sarajevo je u najmanju ruku odvratno!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 mar 2018, 14:06

Svi do jednog ste ovdje kukali i srali kako hocete omladince,juniore itd itd.
Evo ga sada vam je zelja ispunjena,sta ce te srati ako i ovdje izgubimo,mozda da ubacimo kadete ili mozda pjetlice. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 14:07

skoroalen je napisao/la:Ako nam je Sarić najbolji veznjak unazad par godina, hajmo se objesit na reflektore na Koševu, ja ću prvi. :lol:
Kad sve sumiramo, lik je 10% utakmica u Sarajevu odigrao na nekom solidnom nivou. Bezmud, dr.ka loptu, 90% pasova mu je prema nazad, direktni krivac za gol u prvom kolu prošle sezone na Grbavici, imao je bolja rješenja. U trećem - četvrtom kolu iste sezone protiv Krupe dr.ka loptu na sredini, gubi je pa pravi penal iz kojeg primamo gol. Kasnije promašeni penali, hajd to je svima bila boljka cijelu sezonu pa nećemo uzet za zlo. Doslovno PRVA utakmica koju je odigrao prema očekivanjima je protiv Olimpica na Otoci kad je Said zabio za pobjedu. Izuzetno mi je drago što mu na kraju sezone gledamo leđa i ćelavi potiljak.
ma on nije playmaker , to je bio Ordagić i uz njega je i ovaj dobar bio, kod nas je sam frajer i glumi playa...kad je sa Adukorom i Stanojevićem to i liči na nešto jer ljudi sve zatvore iza njega i on se može zahebavat ofanzivno... a ove emergency varijante smo uvijek tuta igrali...kad ne igraš na svoje prednosti nego se prilagođavaš protivniku to je već u startu fula....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2018, 14:09

Regulator je napisao/la:Ne znam odkud sad ovolike kritike za Sarica, nas najbolji vezni igrac unazad par godina sigurno, nije odigrao svaku utakmicu na svom nivou ali nije ni Sarajevo odigralo na svom nivou svaku utakmicu.
Ljuti me pravo sto ovdje na forumu u 90% situacija vi kritikujete ono sto je pa sigurno i najbolje u ovom trenutku u klubu, i Saric je sad uzet kao primjer ali primjera je milion.
Ovo sto ovaj Sarajliica1946 napisa je u najmanju ruku odvratno od strane "navijaca" ovog kluba!!!
"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!
Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Pojedini ste bas, al bas ograniceni i kratkovidi.
Kakva je situacija sad?
Ni za sta se vise ne boris.
Za sta ce ti onda u ekipi igrac koji sigurno ide na ljeto? Prosjecan igrac bio do sad, bolje nece biti ni do kraja prvenstva.
Zar nije bolje bilo kojeg juniora uigravati za slijedecu sezonu?
Pa bolje cak i Radivac da igra, mozda se dohaviza.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 mar 2018, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 mar 2018, 14:09

Regulator je napisao/la:Necu u raspravu sa tobom da ulazim ali ono sto ti napisa nekome kod voli sve sto predstavlja FK Sarajevo je u najmanju ruku odvratno!
Brate, odvratno je ovo experimentisanje, odvratno je ovo krpljenje ekipe a tek počela sezona, odrvatno je da najlošiji igrači u ekipi nemaju alternativu, odvratni su ovi koji vode klub. Nemoj mješati pojmove.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 mar 2018, 14:10

mma_hz je napisao/la:Svi do jednog ste ovdje kukali i srali kako hocete omladince,juniore itd itd.
Evo ga sada vam je zelja ispunjena,sta ce te srati ako i ovdje izgubimo,mozda da ubacimo kadete ili mozda pjetlice. :roll:
Poštujem Husrefa, i ostat će on aBd na klupi Sarajeva, ali ove rotacije više nisu humane, pa cijelo vrijeme mali Šabanović igrao na lijevom beku sad na desnom, isto tako i Stanojević, ovo ni Pep Guardiola, ne bi uradio, iako vazda to nešto rotira daje igračima nove pozicije...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2018, 14:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:Regulator se nije ni registrovao vec proziva forumase, ljepota.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela :mrgreen:
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.
Ma ne mogu ga ni ja, jes da ima dostra asistencija i da su njegove akcije prethodile golovima ali nas je isto tako koštao mnogo bodova u prošloj sezoni ali i jesenas. Ali baš ono priželjkivati, nije u redu.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 mar 2018, 14:16

Opušteno braćo, sve će biti bolje kad danas poderemo Krupu 0:1 :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 mar 2018, 14:19

SarajevoJeBordo je napisao/la:Opušteno braćo, sve će biti bolje kad danas poderemo Krupu 0:1 :kafa:
ja sam generalno optimista ali ako Mr.Robot ne hakuje savez, ja ne vidim ovde više od boda s ovim sastavom...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 mar 2018, 14:20

link neki, nešto?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 mar 2018, 14:22

ledesma je napisao/la:link neki, nešto?
https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

1,99KM :salut:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 mar 2018, 14:23

Napokon Sabana i Mustafu da vidimo danas. Mujakic je vec fino odigrao par utakmica.
Hajmo poćeraaaj :!: :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 03 mar 2018, 14:25

Evander je napisao/la:
Regulator je napisao/la:Ne znam odkud sad ovolike kritike za Sarica, nas najbolji vezni igrac unazad par godina sigurno, nije odigrao svaku utakmicu na svom nivou ali nije ni Sarajevo odigralo na svom nivou svaku utakmicu.
Ljuti me pravo sto ovdje na forumu u 90% situacija vi kritikujete ono sto je pa sigurno i najbolje u ovom trenutku u klubu, i Saric je sad uzet kao primjer ali primjera je milion.
Ovo sto ovaj Sarajliica1946 napisa je u najmanju ruku odvratno od strane "navijaca" ovog kluba!!!
"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!
Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Pojedini ste bas, al bas ograniceni i kratkovidi.
Kakva je situacija sad?
Ni za sta se vise ne boris.
Za sta ce ti onda u ekipi igrac koji sigurno ide na ljeto? Prosjecan igrac bio do sad, bolje nece biti ni do kraja prvenstva.
Zar nije bolje bilo kojeg juniora uigravati za slijedecu sezonu?
Pa bolje cak i Radivac da igra, mozda se dohaviza.

Pa za pocetak ako je tebi Europa nista onda nemamo sta tu pricati vise.
Sa druge strane dajte mi primjer ko to igra sa juniorima u tolikom broju pa da igra ozbilju ulogu u svojoj ligi?
Koji god junior je odskocio i zasluzio on se nasao u prvom timu i data mu je prilika.
Radovac je obecavao i naigrao se za nas, imao je sjajnih poteza kao onih na derbiju 1:2 pa se ispostavilo da nema dovoljan koeficijent inteligencije da napravi nesto. Duljevic je kao mlad dosao kod nas i pokazao da je igrac za vece domete, to sto ga nismo uspjeli unovciti treba traziti odgovore u onima koji ga nisu uspjeli gurnuti u reprezentaciju kad mu je i vrijeme bilo, odmah poslije prijateljske sa Spanijom i Kirin kupa jer da je tada odigrao dvije utakmice Sarajevo bi uzelo one pare o kojima su tada govorili... Tu je Cimirot koji je bio prosjek ali se polako gradio zato sto ima taj mentalitet.
Nisam ni ja zadovoljan razultatom, daleko sam od toga ali da je toliko crno ko sto neki pisu to mi je nesvatljivo!!!

Spustate nas opet na nivo carsije i mjesne zajednice po pricama gdje smo bili prije statuta i ulaska Tana u klub a ta ista carsija nas je dovela tu gdje smo bili, kod hrenovki i gasenja!!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 mar 2018, 14:26

BordoArmy88 je napisao/la:

Jel PayPal placanje?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 mar 2018, 14:27

Sretno!
1946~

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 mar 2018, 14:28

ledesma je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:

Jel PayPal placanje?
Samo kreditne i debitne koliko ja znam!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 mar 2018, 14:28

Ako izgubimo peti smo. Ne daj Bože te sramote.
Ahmetović se povrijedio na zagrijavanju..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 mar 2018, 14:28

Krle umjesto Ahmeta. Udarac u list dobio Ahmet na zagrijavanju..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 mar 2018, 14:29

Merso se povrijedio, Krste igra. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 mar 2018, 14:31

muhamedhulk je napisao/la:Napokon Sabana i Mustafu da vidimo danas. Mujakic je vec fino odigrao par utakmica.
Hajmo poćeraaaj :!: :mrgreen:
Ako zijanimo bice sto ce juniori tu. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, TETRAPAK i 25 gostiju.