Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Dovest Lukakua na posudbu sa pravom otkupa 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Koja mašinerija? Pa mi smo u slučaju poraza od Totenhema u velikom sranju. Znam da ova tabela sada ovako lijepo izgleda ali sve se bojim da će sredinom februara izgledati tragično za nas.
Od igrača sa kojima se povezujemo, jedino mi je ok ovaj Bruno. Sve ostalo su panjevi koje treba zaobići u širokom luku.
41:34
Mec sa totenhemom je biti ili ne biti, direktni okrsaj za top 4, united je prelos. Da nije bilo sudijskih kradja protiv nas i u korist totenhema juce, ovaj mec bi imao puno manji ulog.
Liverpool će biti baš slab u kupu kad im Salah i Mane odu na AKN plus ovi što imaju koronu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Calvert Lewina i svi oni dobri centaršutevi neće ići u prazno već u protivničku mrežu.
Nekih drugih opcija i nemaš što se tiče napada osim Vlaha koji ne želi kod nas.
Nekih drugih opcija i nemaš što se tiče napada osim Vlaha koji ne želi kod nas.
Sto si navalio na njega evo mjesecima kad on ne nije profil koji nam treba?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako nam njegov profil ne odgovara?
Nemamo skok igru u vidu napadača, odbrana je ok po tom pitanju, mislim na Gabriela, ostali se ne izdvajaju nekim posebnim aero sposobnostima.
Klasičan napadač koji me najviše podsjeća na Kanea, u Evertonu je trpao iz raznoraznih situacija, veoma snalažljiv pred golom, jak u duelu, sve ono što našim napadačima fali trenutno, jer je evidentno da imamo bekove pa i veznjake koji dosta dobro centriraju, a u vidu Aube i Lacazettea nemamo odgovor na takvo nešto.
Meni bi on bio odlična kupovina, prvo jer je realna meta, drugo igra u EPL, treće sa otoka je.
Isak je druga opcija koja mi pada na pamet, djeluje kao dobar igrač, jedino što je u La Ligi, pa mu to uzimam kao lutriju, adaptacija i mnogo toga, Partey je očiti primjer koliko treba pojedincima da se naviknu na intenzitet.
Po onom što sam vidio, DCL je odličan igrač i veoma perspektivan napadač, druga stvar je ako ga neko ne gotivi, ali njegovim dovođenjem bi Arteti skinuo kapu iskreno.
Kalvert je novi Charlie Austin,Jay Rodriguez itd
- Marsal
- Kontakt:
Ja bih radije Lakazetu produžio i dao neke garancije nego što bih dovodio neke polovnjake, žao mi je ali Calwert Lewin mi se baš čini takvim. Ništa posebno u vezi njega nema.
Možda pametnije pripremat Martinellija za napadača, a potajno tražit neko krilo koje bi moglo bit ubica.
Možda pametnije pripremat Martinellija za napadača, a potajno tražit neko krilo koje bi moglo bit ubica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Isak nije losa opcija, dovesti ga sad i spremat dok je Lakazet jos tu.
- Marsal
- Kontakt:
Negdje sam čitao ali ne znam je li istina da imamo pravo Lakazetu aktivirat dodatnu godinu u ugovoru, to bi bilo

To bi bilo top, i Isak kao dodatna opcija. Jos se u klapa u sistem igre kod Artete. Nadam se da ce se rasprodat igraci koji su na posudbama.
- Marsal
- Kontakt:
Jutros čitam da je Fiorentina aktivirala opciju za Toreirru, dovest će ga odmah sad na zidu i Arsenal će dobiti 15 miliona eura.
Nadam se da ce i ostali tim putem uz prodaju Nilesa i Kolasinca, Aubamejanga, tu lezi lijepa lova.
Kalvert = chamakh
Ovo bi bilo najbolje rjesenje. Prodati Aubu, prodati Xhaku, Cedrica, Holdinga, Kolasinca, Lena. Dovesti Ricea iz West Hama, Hallanda iz Dortmunda, i par prosperiteta u vidu nekih zamjena plus nekog golmana.
Tako bi ja da igram fm sa Arsenalom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja bih jos i Mbappea doveo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne trebaju nam dva napadaca, ali vidim da se svi slazemo da treba mlade igrace dovoditiJustin je napisao/la: ↑03 jan 2022, 14:57Ja bih jos i Mbappea doveo.
Jest samo sto ti igraca poput Ricea i Hallanda ne mozes dovest. 
Zato naprimjer Isak i Bissouma bi bili fina rijesenja.

Zato naprimjer Isak i Bissouma bi bili fina rijesenja.
Ma kakav Bissouma, zar taj debil nije optuzen za silovanje i sta vec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.