NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Kakav je bio Kouadio i Andjusic ako je igrao?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nikakvi vratite ih nazad na polusezoni,kouadio nesto i pokaže a ovaj drugi ne može meda on ni u 2 ligi mjesta nema
Samo travnik evo mene opet sta sam ti ja na početku rekao sta ce biti,a ti hvališ sve nove vidiš da si zelen i da pojma nemaš a kurcis se nesto i praviš se neki znalac poklopi se bolje ti je
-
Matemotika
- Kontakt:
Tanko je ovo ljudi tanko. Ako se šta hitno ne promjeni gine nam ispadanje.
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
To ste i zaslužili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Druga liga druga liga hehe
- SamoTravnik
- Kontakt:
Il' zajedno il samo vi.kostobran je napisao/la:Druga liga druga liga hehe
Kako se situacija odvija vi cete sigurno ispasti (pogotovo sa onim trenerom "mazicu te , pazicu teSamoTravnik je napisao/la:Il' zajedno il samo vi.kostobran je napisao/la:Druga liga druga liga hehe
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Promjenite trenera, ne znam sta cekate.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Matemotika
- Kontakt:
Nek nam je Bog na pomoći sutra. Ne mogu doć na utakmicu skršio auto za bajram. Mogu samo moralnu pomoć davat na daljinu.
NAPRED TRAVNIK
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Drago mi je zbog bodova ali krivo mi je sto se samo aktiviraju protiv "velikih" ekipa.. da nije tako do sada bi imali sigurno 5-6 vise bodova na kontu..
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Uprava bi mogla na zimu razmsliti o dovodjenju 2 igrača jaka sredine terena gdje bi uz njihove pasove mogla doći do izrazaja brzina i lucidnost Kuadija i iskustvo Dudića.
Ovi bodovi vade Travnik iz mrtvih ,ali MORA se nešto raditi i na strani donjeti koji bod...
U protivnom teško do lige 12..
Uprava bi mogla na zimu razmsliti o dovodjenju 2 igrača jaka sredine terena gdje bi uz njihove pasove mogla doći do izrazaja brzina i lucidnost Kuadija i iskustvo Dudića.
Ovi bodovi vade Travnik iz mrtvih ,ali MORA se nešto raditi i na strani donjeti koji bod...
Cestitke 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SamoTravnik
- Kontakt:
Upravu si, bodovi u gostima nam kroje sudbinu, ako tu ne uzmemo nista ispadamo 100%, sto se tice druge polusezone do tad moramo izaci iz rizicne zone ako mislimo opstati jer tad se igra samo 12 utakmica i tesko je se vaditi. Sad imamo sve u svojim rukama, nakon ovog teskog rasporeda sada imamo dosta "lakse" utakmice i mozemo samo sami sebe izbaciti. Vidi se da mozemo igrati kad hocemo.slobodnjak je napisao/la:Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Propusteno je puno protiv ekipa koje su s nama u borbi Rudara i Viteza.I protiv Borca se mogao uzeti bar bod.SamoTravnik je napisao/la:Upravu si, bodovi u gostima nam kroje sudbinu, ako tu ne uzmemo nista ispadamo 100%, sto se tice druge polusezone do tad moramo izaci iz rizicne zone ako mislimo opstati jer tad se igra samo 12 utakmica i tesko je se vaditi. Sad imamo sve u svojim rukama, nakon ovog teskog rasporeda sada imamo dosta "lakse" utakmice i mozemo samo sami sebe izbaciti. Vidi se da mozemo igrati kad hocemo.slobodnjak je napisao/la:Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Nekako kao da se prepadnemo dobrog
rezultata.Danas su to dobro odradili.Najbolji primjer je Celik kad zamalo nismo prosuli 3-0...
U Mostaru sljedeca ali dolje Bog me ubio ako se sjecam da smo ikada bod uzeli...
Samo hrabrije i čvrsce igrati,i ne sabijati se u bunker kao u Banjaluci poslije gola...Kontra i prekid je nas adut i to se moze dobro koristiti...Mora jos neko uz Kuadija poceti igrati u napadu i malo vise pratiti covjeka.U nekim situacijama ni saigrači ne mogu pratiti čovjeka.Dudic bi tu na nos i iskustvo morao puno više...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma propusteno je protiv Slavije i Radnika, da se uzelo 6 bodova sad bi se drugacije gledalo na sve a ovako opet gola borba. Sto se tice Veleza ne znam ni ja kad smo uzeli bod a proslu utakmicu sam bio u Mostaru i poveli smo ali opet su preokrenuli, nadam se da ce se aktivirati malo i da bar bod uzmemo, znacilo bi nam puno ali i njima gori, ako ne uzmu mislim da ce havarija da bude na stadionu. Sto se tice Dudica penal i to je to, treba nekome dati priliku na njegovu poziciju.slobodnjak je napisao/la:Propusteno je puno protiv ekipa koje su s nama u borbi Rudara i Viteza.I protiv Borca se mogao uzeti bar bod.SamoTravnik je napisao/la:Upravu si, bodovi u gostima nam kroje sudbinu, ako tu ne uzmemo nista ispadamo 100%, sto se tice druge polusezone do tad moramo izaci iz rizicne zone ako mislimo opstati jer tad se igra samo 12 utakmica i tesko je se vaditi. Sad imamo sve u svojim rukama, nakon ovog teskog rasporeda sada imamo dosta "lakse" utakmice i mozemo samo sami sebe izbaciti. Vidi se da mozemo igrati kad hocemo.slobodnjak je napisao/la:Ne mogu ni ja ovo razumjeti.Disciplinovano cjelu utakmicu bez ispadanja odlicna borbenost .Izgleda da se naloze samo protiv na papiru boljih od sebe.Ipak cini mi se da Travnik bolje igra kad se brani i ide na kontre nego kad se od njih očekuje da napadnu.Šta ce biti vidjećemo....Kuadijo je igračina na kvadrat.Fali tu po meni jedan jak igrač iskusan u sredini koji bi stao na loptu i to sve povezao.Ostalo bi moglo i proći.
Nekako kao da se prepadnemo dobrog
rezultata.Danas su to dobro odradili.Najbolji primjer je Celik kad zamalo nismo prosuli 3-0...
U Mostaru sljedeca ali dolje Bog me ubio ako se sjecam da smo ikada bod uzeli...
Samo hrabrije i čvrsce igrati,i ne sabijati se u bunker kao u Banjaluci poslije gola...Kontra i prekid je nas adut i to se moze dobro koristiti...Mora jos neko uz Kuadija poceti igrati u napadu i malo vise pratiti covjeka.U nekim situacijama ni saigrači ne mogu pratiti čovjeka.Dudic bi tu na nos i iskustvo morao puno više...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako su nasi igrali?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SamoTravnik
- Kontakt:
4:0MortemHz je napisao/la:Kako su nasi igrali?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la:4:0MortemHz je napisao/la:Kako su nasi igrali?Kuadio dobro, nadam se da vam nece trebati ni iducu sezonu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam ko je pustio Kuadija iz Sarajeva.To vam je katastrofalna procjena.Radi se sigurno o jednom rasnom napadaču lucidnih poteza ,brzog, odličnog pasa,agresivnog...Kad je zabio vama i odigrao onu utakmicu mislio sam inat jbg...MortemHz je napisao/la:Kako su nasi igrali?
Ali sad tvrdim.Ono je zvjer od igrača...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.