Ma mene najviše kod njega nervira što ga boli kura.c za sve što uraid na terenu. Njemu je svejedno da li je promašio ili ne. Uradi dosta stvari dobro, ali onda kada treba da kruniše golom on nekako mlako uđe u šut i onda ništa od toga.irfo je napisao/la:Los dan Zera imo, a pisete ko da je ne znam kakav bio, a i ovakav los je najopasniji bio po njihov gol, 80% sansi je preko njega doslo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobar rezultat imamo za cime zaliti , ali na kraju smo dobro i prosli...5000 22. novembra i prolaz je nas 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Prije je bilo tako ali je sad drukcije, puno vise se trudi i trci, i danas se nekoliko puta vracao u odbranu, pomagao, i na protiv mladosti isto tako, danas ga jednostavno nije islo, nekoliko puta izblokiran, nekoliko puta mu presla preko noge, ali imao je i odlicnih poteza, sjajnih dodavanja, namjestio i onu sto postotnu mujagi kojem isto danas finishing nije isao najbolje, ostalo je sve odlicno odradioarelinho je napisao/la:Ma mene najviše kod njega nervira što ga boli kura.c za sve što uraid na terenu. Njemu je svejedno da li je promašio ili ne. Uradi dosta stvari dobro, ali onda kada treba da kruniše golom on nekako mlako uđe u šut i onda ništa od toga.irfo je napisao/la:Los dan Zera imo, a pisete ko da je ne znam kakav bio, a i ovakav los je najopasniji bio po njihov gol, 80% sansi je preko njega doslo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sad čitam Šaban, Velić i Beširević pozvani u U19 repku:
Pitanje je za Šabana kako će igrati određene utakmice za naše seniore jer ima taj turnir sa repkom gdje će se sigurno umoriti, zatim s Borcem 19. novembra u ligi, 3 dana poslije prvi tim igra kup, a po ovome isti dan naši juniori igraju revanš sa Lokomotivom i onda 4 dana poslije igramo derbi. Mnogo utakmica, biće interesantno vidjeti u kojem tekmama će ga Adžem koristiti.Protivnici našem timu u grupi 11 bit će Francuska, Gruzija i Andora, a turnir će biti održan u Etno selu Stanišići i Ugljeviku od 8. do 14. novembra ove godine.
Brat mojkobe24 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Dotakao ga nije
Taaakooo jeeee!!!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la: Brat moj
Zar si sumnjao u mene?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dočekasmo da Ado osim rasporeda prve ekipe mora kalkulisati i juniorski raspored, U 19 reprezentaciju....nadam se da će pametno kalkulisati i tempirati utakmice ovoj djeci. Tijelo se još razvija, i ne daj Bože kakvog preopterećenja ili povrede.
Nemojte ljudi danas kritikovati nikoga, niti Žeru, niti bilo koga. Želja i angažovanje kod svih je bilo na izuzetno visokom nivou, a nedostatak sportske sreće i koncentracije je razlog što ih nismo natrpali. Fakat mi je vatra, ali i to je sport.
Veliki sam optimista po pitanju prolaza, ali samo da smo svjesni da je ovo prvo poluvrijeme. I da smo se kvalitetno isfulali u tom dijelu igre. Revanš je drugo poluvrijeme, i nadam se da nas ovi promašaji neće koštati.
Očekujem vrhunsku atmosferu na Grbavici, najmanje 6 milja raje, i da na krilima navijača klinci nastave pobjednički niz. Neka prva ekipa gleda i uči...imaju šta vidjeti...
Nemojte ljudi danas kritikovati nikoga, niti Žeru, niti bilo koga. Želja i angažovanje kod svih je bilo na izuzetno visokom nivou, a nedostatak sportske sreće i koncentracije je razlog što ih nismo natrpali. Fakat mi je vatra, ali i to je sport.
Veliki sam optimista po pitanju prolaza, ali samo da smo svjesni da je ovo prvo poluvrijeme. I da smo se kvalitetno isfulali u tom dijelu igre. Revanš je drugo poluvrijeme, i nadam se da nas ovi promašaji neće koštati.
Očekujem vrhunsku atmosferu na Grbavici, najmanje 6 milja raje, i da na krilima navijača klinci nastave pobjednički niz. Neka prva ekipa gleda i uči...imaju šta vidjeti...
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Dočekasmo da Ado osim rasporeda prve ekipe mora kalkulisati i juniorski raspored, U 19 reprezentaciju....nadam se da će pametno kalkulisati i tempirati utakmice ovoj djeci. Tijelo se još razvija, i ne daj Bože kakvog preopterećenja ili povrede.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Grbavica u revanšu može biti presudni faktor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da će napraviti marketing i PR prije tekme. Biće TV prenos sigurno. Problem svih ovih omladinskih tekmi je da ih osim rodbine i managera slabo ko gleda. Mi ćemo u to sam siguran napraviti atmosferu, da će Europa pričati o tome, i da će biti glavna sportska vijest tog dana. Kako god tekma završi i ko god prođe dalje. Odlična prilika da se kompletan klub marketinški spominje, i nema jeftinijeg načina od ovoga.
A na terenu sam samo siguran da će momci ostaviti zadnji atom snage na terenu, i nadamo se da će to biti dovoljno. Nisam siguran da je Lokomotiva sa ovom ekipom uzela to prvenstvo hrvatske, fali tu igrača sigurno, jer znam da Dinamo i Hajduk sa juniorima igraju drugu ligu, tako da tu imam malo nejasnoća, ali vidjećemo...
A na terenu sam samo siguran da će momci ostaviti zadnji atom snage na terenu, i nadamo se da će to biti dovoljno. Nisam siguran da je Lokomotiva sa ovom ekipom uzela to prvenstvo hrvatske, fali tu igrača sigurno, jer znam da Dinamo i Hajduk sa juniorima igraju drugu ligu, tako da tu imam malo nejasnoća, ali vidjećemo...
Dva-tri najbolja igraju za prvu ekipu lokomotiveMonci je napisao/la:Nadam se da će napraviti marketing i PR prije tekme. Biće TV prenos sigurno. Problem svih ovih omladinskih tekmi je da ih osim rodbine i managera slabo ko gleda. Mi ćemo u to sam siguran napraviti atmosferu, da će Europa pričati o tome, i da će biti glavna sportska vijest tog dana. Kako god tekma završi i ko god prođe dalje. Odlična prilika da se kompletan klub marketinški spominje, i nema jeftinijeg načina od ovoga.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo djecaci Vi ste Zeljo imam osjecaj dabi ste bolje odigrali od prvog tima i pozitivan rezultat izborili i prolaz protiv Aik Solna ,u Stockholmu biste ih Vi rasuli ko rizu,sad necu da usporedzujem kad je prvi tim igrao protiv tamo nekog Hapoela ili Makabia kad smo se izblamirali al tad ste Vi bas bili mali djecaci uglavnom na Vasoj Grbi 22.11.17.odigrajte za sebe ono kako Vi mislite pa sta bude i ovo je GOLEMO.
Bravo,i kao takav je jedan od nasih najboljih igraca,ja mu nemam sta zamjeriti!irfo je napisao/la:Los dan Zera imo, a pisete ko da je ne znam kakav bio, a i ovakav los je najopasniji bio po njihov gol, 80% sansi je preko njega doslo
Ako ovako budemo igrali nema sanse da izgubimo na Grbavici zato mislim da je ovo dobar rezultat.
Nikad, u tebi je uvijek tinjala plava krv.kobe24 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la: Brat moj
Zar si sumnjao u mene?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Vala da smo imali malo vise koncetracije u zavrsnici bilo bi veselo. Posao nije zavrsen moraju uci maksimalno u tekmu pa skoro Sabljinom taktikom
igrati pocetnih 20 min.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Steta je sto nismo pobijedili jer smo bili bolji, ali moglo se biti i drugacije. Sreca pa Dujmovic odbrani penal. Grbavica i navijaci mogu prevagnuti da nasi momci nastave svoj put u ovom takmicenju. Kao i protiv Bugara krenuti jako od prve minute pa sta Bog da.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa bokte citam ovaj naslov na ss.ba i kontam zavrsilo minimum 3 razlike za nas, kad tamo 1:1 

Don't believe the hype.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa moglo je glat zavrsiti tako, ali **** ga. Izgleda nama je realizacija problem u svim selekcijama. Od prvog tima pa na dalje.akisarajevo92 je napisao/la:Pa bokte citam ovaj naslov na ss.ba i kontam zavrsilo minimum 3 razlike za nas, kad tamo 1:1
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rezultat 1:1 uopste ne oslikava stanje na terenu realno trebalo je biti 1:3akisarajevo92 je napisao/la:Pa bokte citam ovaj naslov na ss.ba i kontam zavrsilo minimum 3 razlike za nas, kad tamo 1:1
Puno bolji smo od njih.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- svrakino1921
- Kontakt:
ako prodzemo Lokose postoji mogucnost da dodze na Grbu REAL MADRID
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 40 gostiju.