Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Od stranke "Mašić i dva Nikšića" je bolje i "Zukić i Sarajlić" i "Sefer i sin".
Razlika između glasača SDP i glasača SDA je da glasači SDP kazne SDP na izborima (2014)
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nekad su se Bošnjaci trzali na svaku a vidimo reakciju kad im u 2020. godini nacionalne vođe kažu da se vrši državni udar, da neprijatelji države preuzeše sve a premijer najavljuje samoubistvo:

Cak ni hardcore SDS nije gori od SDA. Za njih bar znas da te otvoreno mrze pa si u stanju pripravnosti.
-
- Kontakt:
Normalno, mi smo pametniji od prosječnog Srbende i Rvatine koji podržavaju HDZ i SNSD bez obzira na sve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne moraju čak ni to napisati, dovoljno ti je da po automatizmu popljuju nominalnu opoziciju SDA ma ko oni bili i ma šta uradili ili ne, ali SDA ni kroz zaјebanciju iskritikovati, ni slučajno

Ne znam čemu stid ako su tako dobri

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Još kad kažu SDP gori od SDA

I prije nego je nastala BiH kao suverena i nezavisna.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:15Još kad kažu SDP gori od SDALjudi pljačkaju od kad je BIH i neko gori od njih
![]()
A gore od korupcije, nepotizma i svega pratećeg koje se promiče u svim sferama društva u kojima se nalazi SDA pipak je samo ono što se dešavalo 90-ih.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Dobro je ti Blajburgovac, nisi ti ništa bolji od onih kamenjara, štaviše možda si i jedan od njih.
I šta bi na kraju, jesmo li kao Bošnjaci ugroženi ili nismo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
I umanjenih sposobnosti rasuđivanja i zaključivanja.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:19Dobro je ti Blajburgovac, nisi ti ništa bolji od onih kamenjara, štaviše možda si i jedan od njih.
-
- Kontakt:
Prosipaj tu licemjernu priču nekome drugome, ovdje svi znaju tu "taktiku." Nemoj zaboraviti zaokružiti Čovića.
https://www.fa ktor.ba/cs/vijest/zene-sda-osudujemo-politicki-instrumentaliziranu-istragu-protiv-premijera-novalica/85200
Spoji faktor
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sviđa mi se koliko se Zeleni koprcaju da na silu pokušavaju progurat najnormalniju političku prepisku kao goru od 30 godina nesposobnosti, kriminala, korupcije, skrnavljenja vjere i nacije.
Žrtve su oni. Zanimljivo kako na sebi ne primjete ono za šta optužuju hrvate i majoriziranje i ugroženost.
Al' gore je ovo. Zastupnici jedne političke stranke neće da pozovu svoje glasače na proteste druge stranke. Ko bi to mogao u politici zamisliti. Gora prepiska od Sarajlićeve snimke.
I kažu ovi ljevičari SDA najgora, pa BošnJe sAmO oTvOrItRe oČi, sVe ćEtE viDjet, sVi sU oNi iSTi
Žrtve su oni. Zanimljivo kako na sebi ne primjete ono za šta optužuju hrvate i majoriziranje i ugroženost.
Al' gore je ovo. Zastupnici jedne političke stranke neće da pozovu svoje glasače na proteste druge stranke. Ko bi to mogao u politici zamisliti. Gora prepiska od Sarajlićeve snimke.
I kažu ovi ljevičari SDA najgora, pa BošnJe sAmO oTvOrItRe oČi, sVe ćEtE viDjet, sVi sU oNi iSTi
Trenutno korisnika/ca: delko, sirBobbyMoore i 6 gostiju.