Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ja mislim da je Leorey ipak #1 bez premca.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Slažem se. Ono što govorim je da me ko god prezentira neku politiku mora uvjeriti da je to tako, a ne da plan bude glasaj za mene jer je onaj drugi lopov ili obara dobre zakone ili amandmane. Za druge ne znam, ali mene mora uvjeriti, konkretno govorim za priču oko Mirsada, oko čega smo i vodili priču.
Husika.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
EVO JE VIZA ZA BUDUĆNOST NA FEDERALNOJ
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja jedino što sam siguran, da će u petak hutbe u džamijama da gore. Možda dođe i fetva od Reisa da se pročita, ali već očekujem jako teške teme
.
Ali sve sam mišljenja da neće dokazi biti dovoljno jaki, jer sinoć Mektić reče da je Tadićka stavila tužioce koji su do sad pretežno izgubili predmete zbog slabih dokaza. Ovdje je trebalo Koliću zabraniti da bude advokat, ako je moguće, jer je i on bio umiješan preko onog preduzeća iz Visokog, ali eto. Šteta će bit ako samo ova trojica popuše, ali opet mislim da će Fadila izvadit nekako, a ova dvojica da ga puše.

Ali sve sam mišljenja da neće dokazi biti dovoljno jaki, jer sinoć Mektić reče da je Tadićka stavila tužioce koji su do sad pretežno izgubili predmete zbog slabih dokaza. Ovdje je trebalo Koliću zabraniti da bude advokat, ako je moguće, jer je i on bio umiješan preko onog preduzeća iz Visokog, ali eto. Šteta će bit ako samo ova trojica popuše, ali opet mislim da će Fadila izvadit nekako, a ova dvojica da ga puše.
Tako blizu, a tako daleko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dokazi su jaki, ali ce biti namjerno sfusereno. Eto nama sutra Dilfe opet i to jos zrtva.
Pa ja jbt samo tako sto da ne , doduse lagao bih kad bi rekao da nisam pokusavao Lijanovicima glas prodat al tad je vec bilo kasno, znam da su nekad prije 2016. davali fesliju. 2016. sam prvi put imao pravo glasa i glasao za nacelnika iz SBiH koji je i pobjedio. Sto se tiče lokalne SDA njih bi najradije kamenovao, nema gore bagre,(ima doduse SDP al nisam upoznat toliko s njima , koliko s ovim pljackasima), ali zato ovi gore leveli kad je doslo 2018. gruhhh Šefket ,imao sam negdje i sliku gdje njega iksiram
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ove godine se na takmicem. Kad nisam uzeo 2017. necu nikad.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Obitava na ovom forumu popriličan broj kandidata za kantu. Ne bih rado izlagao listu.
Forumaš godine Maršal.
Forumaš godine Maršal.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jedno je sigurno
MIP: Epidaurus.
MIP: Epidaurus.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vala meni ste svi kandidati za forumasa godine osim SDA botova...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
vi madridjani bi mogli pogurati leoreya do te prestizne titule
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pusten Fadil,ma ja tresla se gora dodio se mis,ocekivano **** ga pravac Dojcland 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aljo potpisao Dejton ljudima na parkingu. 

- ArtVandelay
- Kontakt:
Ako nece odgovarati i pehar i milicevic, ne treba ni on.
Hdz trenutno = na respiratorima.
Hdz trenutno = na respiratorima.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, chelsea358, JackW, jasmin10, Varijantas8, VolimBiH96 i 8 gostiju.