Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kulesza
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kulesza » 31 maj 2020, 13:31

Bundesliga je napisao/la:
31 maj 2020, 12:03
I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.
Hadžikadić je rekao nešto tipa "Mi ćemo ići u koaliciju sa svakim ko se slaže sa ciljevima Platforme, bez obzira na stranku" što ostavlja mogućnost da ipak idu sa njima, ali sumnjam da bi to uradio
sljivo je napisao/la:
31 maj 2020, 12:13
Ja ne znam ni šta je Mirsadova politika, sve što je dosad pričao je bilo u kontekstu "ne može ovo više ovako". Ja ću ostati rezervisan što se njega tiče, dok ne dobije više prostora i odgovornosti, da vidim onda na čemu mu se politika bazira i gdje gura.
Mirsad ti je u nedostatku riječi orijentisan američkom centru. Sve što je kod njih normalno kao npr. istospolni brakovi ili elektronsko glasanje on je za to. Meni je to lično nedovoljno i u Americi i u Bosni pošto obe države su ugušene aferama koje izlaze na vidjelo, i dolazi neki čiko iz Amerike koji predlaže male socijalne reforme
Da se razumijemo, ne bi se protivio nekim stvarima za koje se Mirsad zalaže, ali to treba doći u puno većem paketu reformi da bi glasao za njega
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 maj 2020, 13:32

RollMan je napisao/la:
31 maj 2020, 13:29
31 maj 2020, 13:19
RollMan je napisao/la:
31 maj 2020, 13:15
glas za Šefika bio neminovan
Da, jako je pametno glasati za kriminalca i lika koji ti je ojadio grad :thumbup:
Mene nije zakinuo nigdje, a i kune su Aliju. Sta sam mogao.
Muhamedu?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2020, 13:37

Sto je Hadzikadic duzan nekom izlagati plan i program kada niko nema plana i programa? Ili ima ali nedorecen.

Znaci on je duzan nesto, kako se ne bi glasalo za SDA koji svakako i nema niti je nesto duzan priloziti od programa.

Sto se tice kritika, svako ko kritikuje opoziciju je SDA jer se opoziciji zadnjih par godina nema sta prigovoriti. Na forumu ima par debilkosa koji se hvataju za neke gluposti kada imaju veze sa opozicijom, a nije im krivo kada SDA krade.
Njihovo glavno sredstvo informisanja je fb grupa vox :urnebes:

Sto se tice usporedbe Novalica i Alije, ne ide. Alija je daleko veci bio
kriminalac

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2020, 13:40

Kulesza je napisao/la:
31 maj 2020, 13:31
Mirsad ti je u nedostatku riječi orijentisan američkom centru. Sve što je kod njih normalno kao npr. istospolni brakovi ili elektronsko glasanje on je za to. Meni je to lično nedovoljno i u Americi i u Bosni pošto obe države su ugušene aferama koje izlaze na vidjelo, i dolazi neki čiko iz Amerike koji predlaže male socijalne reforme
Da se razumijemo, ne bi se protivio nekim stvarima za koje se Mirsad zalaže, ali to treba doći u puno većem paketu reformi da bi glasao za njega
Mislim da je centar ono što današnja, a najprije akademska, omladina i hoće, pogotovo ako je osoba te politike još i "američki" obrazovana. Politika koja je progresivna, "naučno" bazirana i nije radikalna u desno i lijevo je ono što se vjerujem danas traži. Mnoge mlađe osobe progresivnih shvatanja ne žele i ne mogu da se odreknu identiteta i tradicije pa zato i traže nešto što je skup takvih ideja. Na prvu to su odmah primjetili kod Mirsada, dok bi nakon stavova o homoseksualcima mnogi ohladili od takve politike.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 maj 2020, 13:40

L-Train je napisao/la:
31 maj 2020, 13:24
Jel Besko jedini tip na forumu koji priznaje da je SDA glasac,mislim da takvog pored njega nemamo :mrgreen:
To je samo prolazna faza kod njega. Prije 4 godine je pljuvao SDA i želio joj propast. Isto je tako s timovima, prvo Bayern, pa City, s repkama prvo Njemačka, pa Francuska. U NBA prvo GSW, pa LeBron.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 31 maj 2020, 13:43

tuzlak1987 je napisao/la:
31 maj 2020, 13:37
Sto je Hadzikadic duzan nekom izlagati plan i program kada niko nema plana i programa? Ili ima ali nedorecen.

Znaci on je duzan nesto, kako se ne bi glasalo za SDA koji svakako i nema niti je nesto duzan priloziti od programa.

Sto se tice kritika, svako ko kritikuje opoziciju je SDA jer se opoziciji zadnjih par godina nema sta prigovoriti. Na forumu ima par debilkosa koji se hvataju za neke gluposti kada imaju veze sa opozicijom, a nije im krivo kada SDA krade.
Valjda bi trebao da imas plan koji ces prezentovat narodu.
Ako je jedini plan skinite sda da ja vladam o cemu onda pricamo.
Onaj ko misli skinuti sda hobotnicu sa vlasti on mora imati ekonomski, politicki, i svaki drugi plan i agendu po kojoj ce raditi i povesti narod.
Izaci i reci ovako vise ne moze nece donijeti nista. Valjda svi vide da ne moze,ali sta cemo kako, to ti nama reci.
Ako drugi nemaju, bas zato on mora da ima plan, i da ga prezentuje na svim medijima da se sto vise oglasava i pokusa sebi privuci mase. Valjda u normalnoj zemlji.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 31 maj 2020, 13:45

Ma i taj Hadzikadic je pic.ka sa zecijim usnama. Lik se ulizivao pede.rima da bi dobio fotelju.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2020, 13:46

Sviuodbranu je napisao/la:
31 maj 2020, 13:43

Onaj ko misli skinuti sda hobotnicu sa vlasti on mora imati ekonomski, politicki, i svaki drugi plan i agendu po kojoj ce raditi i povesti narod.
Izaci i reci ovako vise ne moze nece donijeti nista. Valjda svi vide da ne moze,ali sta cemo kako, to ti nama reci.
Ako drugi nemaju, bas zato on mora da ima plan, i da ga prezentuje na svim medijima da se sto vise oglasava i pokusa sebi privuci mase. Valjda u normalnoj zemlji.
Sta ti ima prezentovati plan kada je tebi i Aveniji bitnije da mu spiker na protestu ne prica ekavicu? On ce da kao NS pravi plan, a SDA ce da govori da su cetnici.

Ko hoce da glasa vec zna, ko nece za njega do sada nece nikad ni glasat.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2020, 13:48

E ako mu je homofobija najveći problem onda je taj čovjek definitivno zalutao ovdje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 31 maj 2020, 13:49

31 maj 2020, 13:48
E ako mu je homofobija najveći problem onda je taj čovjek definitivno zalutao ovdje.
Pa jel treba da gledam ped.ere kako se guze na klupama ?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 31 maj 2020, 13:49

Kakva je to homofobna progresivna omladina?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 maj 2020, 13:49

Koji je to plan imao Alija i SDA kad su došli na vlast, sem onog o nacionalnom buđenju :think:

Ante Marković je imao ekonomski plan, pa je poražen u svakoj republici. Sem plana, imao je i rezultate, za ono vrijeme dok je upravljao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2020, 13:51

31 maj 2020, 13:46

Sta ti ima prezentovati plan kada je tebi i Aveniji bitnije da mu spiker na protestu ne prica ekavicu? On ce da kao NS pravi plan, a SDA ce da govori da su cetnici.

Za mene je ovo pogrešan pristup, razmišljanje opozicije, tj. glasaj samo da nisu ovi drugi, ili da budem "in". Ako glasam moram znati za šta i koga glasam, i ne glasam za promjene već ideju i politiku. Ako se ideja slaže sa promjenom onda još bolje.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 31 maj 2020, 13:52

Ja ti postavim normalno razumno pitanje, ti spinujes i pricas gluposti. Sta mene boli briga za sda ekavicu i njihovu borbu za fotelje.
Sta i koliko narod zna, vidimo evo od 95 na ovamo. Cuj logike ko hoce glasace...Klasican primjer zasto je situacija takva kakva jeste.

Bravo sljivo, ali ne konta to sdp troler.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2020, 13:53

Mokes je napisao/la:
31 maj 2020, 13:40
L-Train je napisao/la:
31 maj 2020, 13:24
Jel Besko jedini tip na forumu koji priznaje da je SDA glasac,mislim da takvog pored njega nemamo :mrgreen:
To je samo prolazna faza kod njega. Prije 4 godine je pljuvao SDA i želio joj propast. Isto je tako s timovima, prvo Bayern, pa City, s repkama prvo Njemačka, pa Francuska. U NBA prvo GSW, pa LeBron.
I opet će izvisiti za kantu, što znači da ćemo ga opet trpiti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 maj 2020, 13:55

Besku sam namjenio maximalno 2 boda,ima bar trojica ispred njega u borbi za kantu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2020, 13:56

sljivo je napisao/la:
31 maj 2020, 13:51

Za mene je ovo pogrešan pristup, razmišljanje opozicije, tj. glasaj samo da nisu ovi drugi, ili da budem "in". Ako glasam moram znati za šta i koga glasam, i ne glasam za promjene već ideju i politiku. Ako se ideja slaže sa promjenom onda još bolje.
Opozicija uvijek ima plan i program, četvorka ga je imala u kantonu, Hadžibajrić će jedini ispuniti predizborna obećanja od prije četiri godine, SDP za godinu dana predloži toliko korisnih izmjena zakona i amandmana kao SDA za 10 godina...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2020, 13:57

Kod Beska treba cijeniti iskrenost, odma brate reci šta si, a ne okolo i u krug.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 31 maj 2020, 13:58

Kanta je epi ili heler.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 31 maj 2020, 13:59

Beskova nesreca je sto obitava u eri Leoreya, Husike i Sevketa.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.