Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.
23
Istina je, ja sam citao knjigu. Nista specijalno, ali knjiga je pravo zanimljiva. Zato i cijenim upise GOATa na NBA temi, vidi se da ima znanja.
imam i ja 125 kg Imrane, al' imam 1 84 nadam se da vrijedim poštovanja iako imam šlauf
I ja sam potvrdio ali valjda im zanimljivije prozivati momka. Jos im ponudio svima da dodju po knjigu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:29Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 01 jun 2020, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Od neceg se mora krenuti. Najbolje je od prijatelja kad krenes, on pazljiv s tobom i sve ti pokaze.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moj zena ce biti nevina prije prve bracne noci,to sto si ti komunjara to nije moj problem.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:33GOAT je napisao/la: ↑01 jun 2020, 02:29Naveo sam razloge zasto zelim da preuzimanje knjige bude licno.Volim svoj mi i necu da mi se narusava a kad bi pojedinci otkrili identitet nasli bi i dosta materijala koji bi koristili ovdje za sprdanciju.Vjerujem da bi zavrsio na par avatara a sigurno mi treba ne bi zaobisla temu ljepotice i komentare tipa sta bih joj radio itd.Kad se licno upoznam s nekim onda sam siguran da ta osoba nece otkiriti moj identitet i nece doci do ovakvih stvari a vjerujte da ima osoba na forumu sto su citali knjigu.neki dan si pričao o gubljenju nevinosti sa prostitutkom
![]()
23
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
A.S...ic
A.Z..ic
Sumnjam da ih znaš.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
dodji tata da kokare
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo da solinaš ne vidi ovo, mogao bi me estetski razapet
Nullius in verba
Helleru što jedeš svinju
Nemoj da te taj prvi cuje da pljujes Jamesa.Ako ga znas trebo bi znat da drka na jamesa vise od mene.
23
Daj ba nevini jel dosta laganja više
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.