pa zar nije onaj Niksic pisao da nece zvati njihove pratioce vec se samo oni pojavit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa zar nije onaj Niksic pisao da nece zvati njihove pratioce vec se samo oni pojavit
Najavio je uskoro šetnju opet, vidjećemo koliko će raje sabrati
jer je raja došla na proteste a podržava ovu opoziciju, a jbg vodje te opozicije su došle
Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
Za cijenu ne znam, ali sam negdje citao da su upravo ove vjetroelektrane produktivnije od mini hidroelektrana.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:07Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
Ma lik je ili baš deluded ili igra po muzici nalogodavca. Stavovi i ponašanje su mu kao da ga je sami Allah poslao (nisi ti Fahroni jel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.