pa zar nije onaj Niksic pisao da nece zvati njihove pratioce vec se samo oni pojavit
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Najavio je uskoro šetnju opet, vidjećemo koliko će raje sabrati
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jer je raja došla na proteste a podržava ovu opoziciju, a jbg vodje te opozicije su došle
ja većinu koja znam da je bila na protestima došla je tu radi opozicije, a ne hadzikadica
nije bilo ono zvanično ništa ispred tih stranuaka i da se saziva raja, ali svojim prisustvom su povukli dosta raje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ako je heller zensko molim slike tabana u inbox, ako nije onda nista
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Koja je razlika između duvanjskog i zeničkog suhog mesa. Neopisivo ybt.
"We need to suffer. And we need to fight."
Šta je ovo u Buturović Polju? OV izglasalo obustavu radova i ovi opet hoće da nastave?
Treba im polupat mašine..
Treba im polupat mašine..
Let's talk about SIX baby!
Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
Umjesto toga forsiraju se MHE i pored toga sto su ocigledno stetnije za prirodu od vjetroelektrana. Doduse, ima tu nesto vjerovatno i do tajkuna koji ih pokusavaju izgraditi.
što je Hadžikadić okuražio pa neće niskim u koaliciju

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta sam ovo propustio sinoć bokte
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Za cijenu ne znam, ali sam negdje citao da su upravo ove vjetroelektrane produktivnije od mini hidroelektrana.Heller je napisao/la: ↑01 jun 2020, 12:07Jer su jeftinije i produktivnije.dscile je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:47Mene zanima sto se toliko forsira izgradnja tih MHE, a ne npr. vjetroelektrane? Je l mi to nemamo planina, pa i Hercegovine, gdje bi one bile korisne?
A u svakom slucaju su manje stetne za prirodu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sad sam siguran da je Hadžikadić SDA-ov igrač, smiješne su mu ove izjave. Novi Komšić.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma lik je ili baš deluded ili igra po muzici nalogodavca. Stavovi i ponašanje su mu kao da ga je sami Allah poslao (nisi ti Fahroni jel
Eto, niko ne valja ali smo spremni i sa najgorim u vlast.
Takvih je vala i previše bilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hadzikadic =SAD spijun
samo SDA glasajte Bosnjaci,tu nam je spas Allah vas nagradio
samo SDA glasajte Bosnjaci,tu nam je spas Allah vas nagradio
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.