FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 18:47

Al kad kazu ima uprava dugorocni plan kako se radi sistemski, mora se bit strpljiv :crazy:
Kakav ba sistem? Svako pojacanje je 30+????
Uostalom kakav dugorocni plan???? Pa nismo mi Travnik da nam trebaju dugorocni planovi da osvojis titulu, trebaju tu biti ljudi koji znaju kako osvojiti titulu i to je to. Nikakva nauka.
Amar cim je slobodan bio trebo se debeli prevarant sutnut iz kluba, istog momenta kad se Amar vratio.
A ne pruzit podrsku Slavki pa mu dat nogu dan prije prvenstva pa daj Adzemu da nas vadi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2017, 18:48

@Sandokan Zrinski nam sad bjezi 2 boda, u nardnih 5 tekmi uzet najmanje 12 bdoova...mi recimo u naredne tri aok uzmemo 4 boda mozemo se udarat nogom u guzicu.

Eto sve i da dobijemo borac, cisto sumnjam da cemo pitare. Jer dosta smo ih mlatili u zadnje vrijeme...ocekujem neki x. U sirokom fkt ne vidim kako mozemo ista uradit..

Ako me iznenade tim bolje mada cisto sumnjam da cemo i borca dobit
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 18:49

U Sirokom nemamo sta traziti realno. Bod bi bio jednak pobjedi.
Protiv Borca mozda i mozemo meda jer su i oni losi, a vracaju se Ramovic, Projic i Sabanadzovic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 05 nov 2017, 18:50

invincible1921 je napisao/la:@Sandokan Zrinski nam sad bjezi 2 boda, u nardnih 5 tekmi uzet najmanje 12 bdoova...mi recimo u naredne tri aok uzmemo 4 boda mozemo se udarat nogom u guzicu.

Eto sve i da dobijemo borac, cisto sumnjam da cemo pitare. Jer dosta smo ih mlatili u zadnje vrijeme...ocekujem neki x. U sirokom fkt ne vidim kako mozemo ista uradit..

Ne nadaj se ako bude eksperimentisanja sa ekipom. Ako se postavi igra onako kako treba da se postavi onda mozes uzeti svih 12 bodova. Ako ti Adzeme treba bek, nemas ga povrijedjeni su ti, bio si u zagrebu vidio si da ozbiljno mozes racunati i na sehica i na besirevica pa **** mu mater pruzi momcima sansu. Na osjetljivijoj poziciji igraju i Hajdarevic i Sabanadzovic pa su se vec ustalili. Ako bude htijenja i volje ne sekiram se. Nadam se da ce ovaj Vitez posluziti kao jedna dobra samarcina pred ono sto slijedi.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2017, 18:53

Sandokan87 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@Sandokan Zrinski nam sad bjezi 2 boda, u nardnih 5 tekmi uzet najmanje 12 bdoova...mi recimo u naredne tri aok uzmemo 4 boda mozemo se udarat nogom u guzicu.

Ne nadaj se ako bude eksperimentisanja sa ekipom. Ako se postavi igra onako kako treba da se postavi onda mozes uzeti svih 12 bodova. Ako ti Adzeme treba bek, nemas ga povrijedjeni su ti, bio si u zagrebu vidio si da ozbiljno mozes racunati i na sehica i na besirevica pa **** mu mater pruzi momcima sansu. Na osjetljivijoj poziciji igraju i Hajdarevic i Sabanadzovic pa su se vec ustalili. Ako bude htijenja i volje ne sekiram se. Nadam se da ce ovaj Vitez posluziti kao jedna dobra samarcina pred ono sto slijedi.
Ma razumijem ja sta ti hoces rec da je normalna stiuacija ko sto jest i recimo amar na klupi nado bi se tituli da imamo -15, vako vrlo tesko. Pa vidio si izmjene protiv viteza....
=\_1921_/=

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 05 nov 2017, 18:53

ratobornagljiva je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Prosle sezone si kaskao duplo vise bodova nego ove, bar se nadam da ce biti tako. Zasto nije realno, nije nista izgubljeno. Do neki dan je bilo -8 sada je -2. Imas priliku da do kraja prvog dijela prvenstva sa direktnim rivalima sve to dovedes u egal ili udjes kao prvoplasirani u drugi dio sezone. Nije ni do mene ni do tebe. Do trenera je i do igraca. Ako shvate sta treba da rade mogu, ako ne, BICE KILAVI KAO STO SU DO SAD. Bilo je i sarajevo kilavo, pa dodje husref **** im sve pa zaredase pobjede jednu za drugom... Nije ovdje rijec o bundesligi, vec o BHT premier ligi, gdje je ocigledno razlika izmedju prvoplasiranog i posljednjeplasiranog mala, a to nam je pokazao nas Zeljo.
Što se nije otišlo do Amara, na koljenima ako treba i dogovorili se oko vraćanja u klub na ovaj ili onaj način ?

Pitari, kojima smo se godinama smijali, dodjose tobe, za razliku od nas. Imam osjećaj da je došlo vrijeme da se nana smiju. Gubitnicki mentalitet smo već preuzeli od njih. Tuga.

Ps. Jel' dosta mijenjanja trenera svakih 6 mjeseci i cuvenih rekonstrukcija ekipe. Riba smrdi od glave.
Jarane nadji moj prvi post kad je Adzem postavljen pa ces vidjeti sta sam rekao. Nije trenutno kadar koji odgovara prije svega nasim zahtjevima a nasi zahtjevi su uvijek najvisi plasman TITULA I KUP! Adzem jos uvijek nije dorastao nekim stvarim. Nije bezobrazan koliko bi trebao da bude, i uzasno me podsjeca na Simu Krunica u njegovo vrijeme na klupi Zeljeznicara, dok smo boravili u sredini tabele a Simo svaki put istu izjavu da da on nist ne zamjera igracima. Osim je znao na tribine slati koliko se sjecam i najbolje igrace. Sjecam se kako je Benjamina Colica na derbiju prije kraja prvog poluvremena izvede i nalijepi ko malo dijete. Pa smrdilo je i kod komsija od glave pa dodje covjek sa pravom vizijom, iskustvom, bahatim ponasanjem pa dovede sve u red i dalje nije zadovoljan. Druga stvar ekipa nije rekonstruisana. Dobar dio tih igraca je igrao i za vrijeme Petrovica u Zelji, i znaju se poprilicno dobro. Neces mi reci da sarajevo, zrinjski i siroki imaju bolji igracki kadar od Zelje. Ma daj nemoj molim te. Nema ni jedan klub odgovorno tvrdim, ali svi ti klubovi kad je skripalo sistematski su trazili problem a mi jok, nama dobro sto zivu glavu spasavamo iz kola u kolo. Zrinjski napravio ekipu od odbacenih igraca sarajeva i zelje i evo godinama haraju, titule dizu. Siroki prosle godine zbog loseg trenera igrao ligu za opstanak pa kad ih je preuzeo Sablic dodjose sebi. Mozda ja grijesim, mozda im treba svima pokazati vrata i **** sve po spisku, ali ovakva igra ne donosi rezultate. Dosta je vise pravdanja i trazenja krivca u drugome. Preuzmi krivicu na sebe jarane. Sto sad nije Adzem rekao poslije Viteza da je kriv. Hoce ****, a svjestan je i on toga. Ima Hajdarevica na klupi, gura Elsnera, vadi Zakarica ubacuje Zeca, Zeba i dalje u a totalno odsutan i van forme, a Zakarica ako nista opalit ce neku sa distance i mozda zabije...
Adžem je daleko id idealnog trenera, tu se slažemo, ali ne mogu se kola non stop lomiti na trenerima i igračima. Moglo je do određenog perioda, trenutna situacija kaže da je problem level iznad. Pa jebote mi smo imali mnogo bolje "rezultate", o igri ne treba trošiti riječi dok nam je igrao Sadiković ( Enis ) :mrgreen: Enis je levat kojeg treba otjerati, a onda dovedemo nekoliko puta skupljeg, još većeg levata, Elsnera. Ordagić je Bog otac za naš, trenutni, vezni red. Umjesto Ordagića mi imamo Bekrića, Markovića, Elsnera koji ne služe ničemu, Dinu Hasanovića koji je potpisan onako, Blagojevića kojem smo trebali dodati igrača sa kojim može igrati ili ga se riješiti i imamo Zebu koji je, blago rečeno, odronjen i nije više za prve ekipe. Jedini igrači koji vrijede u vezi su Ramović, Šabanadžović, Hajdarević i možda ( nisma siguran ) Žerć. Jel tako ? Dvojicu od navedene četvorice je izmislio Adžem. Bukvalno.

Ko nam je kriv što nemamo lijevog beka da valja, Projić je nako, Vjerujem skupi stranac koji bezveze uzima platu dvojici, kvalitetnih,i igrača iz naše lige. ****, Jašarević je igrao u Travniku prije Krupe, što ga nismo primjetili na vrijeme. Jok, nas zanimaju Stojanovići, Projići, Husići ( za kojeg se znalo da nije dobar u vugla ). Ko nam je kriv što nemamo desnog beka ( odnosno imamo, otpisani Stanić ), jer nam je uzdanica bio S. Stevanović. Lik ne zna preći centar, ofanzivno smiješan, sad igleda da ode pa Graovac igra na beku. Jel to do Adžema ? Jel Adžem kriv što je Crnov doveden povrijeđen, kao što je doveden i Jahić pa moramo da izmišljamo poziciju lijevog krila. Zec je smiješan, seljački igrač. Možda može na poziciju beka, jer može da trči gore-dole ko navijen. Ostalo mu je 0. NIje ga Adžem doveo. Jel Adžem kriv što od sedam napadača mi faktički imamo jednog, Ubiparipa. Kajkut, Nikolić su gerijatrija, Zajmović je došao iz Federalne lige, a čini mi se da vidim što je tamo igra, al on je mlad i naša je škola pa hajde, treba mu dati priliku.

Mi imamo 39 igrača :shock: Od toga preko 20 igrača ne zaslužuje da igra u Premijer ligi BiH, a kamoli nešto drugo.

Ko nam je kriv što ih nijsmo prije primetili ili što se nismo "izvalili" za Ordagića, Vukotića, Redžića, Jašarevića, Pecu. Umjesto na njih mi smo pare skršili na Jahića, Bekrića, Husića, Bevaba, Stojanovića, Toskasa, Pozdera, Kajkuta, Nikolića, Markovića, Elsnera i ostale krampe.

Sve gore navedeno nije do Adžema, on je samo dio posljedice.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 05 nov 2017, 18:56

invincible1921 je napisao/la:

Ma razumijem ja sta ti hoces rec da je normalna stiuacija ko sto jest i recimo amar na klupi nado bi se tituli da imamo -15, vako vrlo tesko. Pa vidio si izmjene protiv viteza....
Ma samo se nadam da je Vitez jedno dobro trijeznjenje i nadam se da su svjesni situacije da im je sada svaka ko zadnja. Bodovni prikljucak ne smije doci u pitanje, zato i kazem da se nadam da nece biti eksperimentisanja od strane Adzema vec da ce igrati oni koji zasluzuju i koji su u nekoj ioele formi a ne neki koji igraju na racun stare slave.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 19:02

Zasto su prestali prijetiti ostavkama????

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 19:10

irfo je napisao/la:Zasto su prestali prijetiti ostavkama????
Jer su provaljeni onim postom nakon GOSK-a. Valjda im ofirno vise.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2017, 19:26

irfo je napisao/la:Zasto su prestali prijetiti ostavkama????
Zato što nemaju koga dovest xd
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 nov 2017, 20:21

Bit će svega ako kola budu niz brdo išla. To par plitkih mozgova nahajcanih od strane ovih što imaju korist neće moći zaustaviti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 20:26

A vjerovatnoca da ce krenuti niz brdo je bas velika. Dovoljan je jedan los rezultat, a Bog mi prema rasporedu u naredna tri kola moze ih buti vise. Jos je i Kup tu.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 05 nov 2017, 20:43

Je.o vas bolan Adžem u pakaš i vi njega! Ono je definitivno njegov poraz juče.....on je postavio taktiku, izveo ekipu i pravio izmjene, nije moj babo! Ništa ga ne amnestira od one blamaže, ništa!!! Onaj Vitez se trebao dobiti sa bilo kakvim timom, a ne sa ekipom koja ima aspiracije ka dvostrukoj kruni....U prvom poluvremenu smo izgledali k'o Famos jebote.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 20:57

"kme dat cemo ostavke kmeeeee"

kako mi nedostaje ovo :ljepota:
Snowflake uprava

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2017, 21:02

Pa bude li Adžem glumio Pepa kao jučer definitivno će krenuti nizbrdo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 21:04

Protiv Borca Vecu ce na lijevog beka staviti kako je krenuo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 21:06

LjoZee je napisao/la:Protiv Borca Vecu ce na lijevog beka staviti kako je krenuo.
Dzenis Beganovic vjeruj mi :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 21:17

Evo navijaci Reala zvizde Benzemi ko mi Zebi. Znamo kako im je.[emoji38]

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2017, 21:23

Benzema se bar nađe u prilici da promaši nešto, Zebu na terenu primjetim jedino kad igrač u plavom carini loptu, e tad sam siguran da vidim Zebu.

Doduše jest i da ga Adžem zavali na krilo, pa umjesto što bude loš onda bude katastrofalno loš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 nov 2017, 21:28

Sve mi vidimo Ali ko Nas pita,i dalje igraju isti,hajde nek mi neko objasni kako mi mislimo uzet pitare,pomocu kojih trikova,jel SA Zebom i Kajkutom u timu.Sto dajete lazne nade kad znate svi da smo odron.Najstarija,najsporija ekipa,mrtva ekipa,uzasna SA najgorim igracem u istoriji kluba Slovencom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, kontra, MukiBek, Pact1921 i 26 gostiju.