Hernanes ponovo očajan
P.S. mi svi zaboravili da je Kova bio upitan za ovu utakmicu. Vjerovatno je izmjena bila planirana...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesam ti rekao da nece proćgaston je napisao/la:Popišam se i na sebe i na ovaj tiket svoj
Iako znam da si ovdje samo da trolas, po cemu to zakljucujes da ce Napoli biti treci? Mozda i hoce, ali mislim puno teze nego prosle godine.farukzidane je napisao/la:prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan![]()
![]()
![]()
Deja vu.Vasa Ladacki je napisao/la:Na kakvim je Macari drogama danas bio, samo bog zna.. Haj što je počeo sa 2 napadača, al' izmjena Rodrigo-Dodo me je oborila s' nogu.![]()
Vrhunska tekma, samo se nadati da nije kao prošle sezone. Trpanje ovih jadova, pa onda nula slijedeće 2-3 tekme.
Kova-Icardi maestralni, Medel zvijer je.bena, ostali odlični.
vama samo ako se nepise kako vam odgovara onda je trolanje,,,reci mi samo koliko je ova moja recenica ne istinita,,,jedino sto je tacno je da ce napoli potesko ove sezone doci do tog treceg,,,ali realno,,,jaci su i od vas i od milana,C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Iako znam da si ovdje samo da trolas, po cemu to zakljucujes da ce Napoli biti treci? Mozda i hoce, ali mislim puno teze nego prosle godine.farukzidane je napisao/la:prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan![]()
![]()
![]()
Mislio sam na tvoje prijasnje postove. Obicno se na ovoj temi pojavljujes kad Inter izgubi.farukzidane je napisao/la:vama samo ako se nepise kako vam odgovara onda je trolanje,,,reci mi samo koliko je ova moja recenica ne istinita,,,jedino sto je tacno je da ce napoli potesko ove sezone doci do tog treceg,,,ali realno,,,jaci su i od vas i od milana,C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Iako znam da si ovdje samo da trolas, po cemu to zakljucujes da ce Napoli biti treci? Mozda i hoce, ali mislim puno teze nego prosle godine.farukzidane je napisao/la:prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.