FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Quinlan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 07 nov 2017, 22:17

Ma ja niste odavno, ajmo nastaviti dalje po upravi kriva je očigledno i što je kiša danas padala :rol: :rol: i fino prozivanje, ali nije zlatna, a opet bolje nula na računu nego par miliona minusa u amanet idućoj da ostave ;)

I da sa širokim bukvalno igramo finale kupa, ko uzme ima stvarno prelagan put do trofeja, izuzetno važne utakmice, nadam se pobjedi aBd

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:30

Virtu4l je napisao/la:Ne bih se baš previše veselio da sam na tvom mjestu. To bi mogao biti posljednji ekser u kovčeg tvojoj Upravi.
Ne veselim se ja. Čak i znam ko je naštelio ovakav žrijeb, ne samo našu tekmu. Nego si mi ti smješan, glumiš nekog velikog poznavaoca Želje, lige, znaš informacije, i onda lupaš ovako...
A Širokog prolazimo 100%

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:33

Virtu4l je napisao/la:Davno je bilo vrijeme. Ova Uprava će ostaviti veću pustoš nego sve prethodne, ostaviće nula trofeja i nula maraka na računu.
I da Vam malo popravim raspoloženje, jedva čekam skupštinu...Vedran ide a na njegovo mjesto dolazi zna se ko...Saša će preuzeti sve kategorije igrača, od najmlađih do seniora, sa punim ovlaštenjima. Manageri zdrao, Kemo i kompanija zdrao...žega čiko i ne vadi ga....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 22:35

Pošto vidim da si upućen, znaš li slučajno gdje je sve protraćeno preko deset miliona maraka zarađenih u tri posljednje godine? Znaš li zašto smo u 2016. godini na plate potrošili 2,3 miliona KM? Čak milion km više u odnosu na 2015. Prosječan premijerligaš bi od tih para funkcionisao tri godine.

Ko se to tako bahato razbacuje Željinim parama? Krvavo zarađenim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 07 nov 2017, 22:37

Quinlan je napisao/la:Ma ja niste odavno, ajmo nastaviti dalje po upravi kriva je očigledno i što je kiša danas padala :rol: :rol: i fino prozivanje, ali nije zlatna, a opet bolje nula na računu nego par miliona minusa u amanet idućoj da ostave ;)
Hoće li biti barem novih Tomića, Bajica, Kvesica, Hadziahmetovica, Memija, Vedrana ili u amanet ostaju igrači dovedeni unaprijed utvrdjenim procedurama ( čitaj, amateri i krampe doveli još veće amatere i krampe ).

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:37

Virtu4l je napisao/la:Pošto vidim da si upućen, znaš li slučajno gdje je sve protraćeno preko deset miliona maraka zarađenih u tri posljednje godine? Znaš li zašto smo u 2016. godini na plate potrošili 2,3 miliona KM? Čak milion km više u odnosu na 2015. Prosječan premijerligaš bi od tih para funkcionisao tri godine.

Ko se to tako bahato razbacuje Željinim parama? Krvavo zarađenim.
Kurchili smo se može nam se. Tebe čekamo da dođeš i da nas smjeniš. Ozbiljno te shvatamo, strašan si potencijal...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 22:40

Monci je napisao/la:I da Vam malo popravim raspoloženje, jedva čekam skupštinu...Vedran ide a na njegovo mjesto dolazi zna se ko...
Nemaš ti šta nama popravljati raspoloženje, znamo mi za Vedrana već dva mjeseca otprilike, ali eto, jučer je bila špekulacija a danas sigurica. Zašto nam ne kažeš zbog čega je Vukotić otišao :kafa:
Monci je napisao/la:žega čiko i ne vadi ga....
Napokon se slažem sa tobom, žega Misimović i ne vadi. Žega navijače fudbalskog kluba Željezničar, žega klupsku kasu, evo i najveći stručnjak je napustio klub, jedini koji je svoj posao radio kako treba, nikad se niko nije sprdao sa Željom kao u posljednje dvije godine, žega lola jbg, ne vadi. Ali kad nas prestane žegati, bojim se da će ići u isti koš sa Žujom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:42

Žujo je brat. Titule nam donio. Zlatnim slovima upisan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 22:45

Monci je napisao/la:Ozbiljno te shvatamo, strašan si potencijal...
Laska mi to, ali opet kad se sjetim kakve ste sve procjene imali posljednjih godina, zabrinem se. Koga vi označite da je potencijal, taj završi u kantonalnoj. Zato neka mene ovdje gdje jesam, odlično mi je, a kad vam opet zatreba para samo pozovite nas navijače, pa ćemo mi ponovo trk u banku i obezbijediti vam još sredstava za igru.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2017, 22:46

Monci je napisao/la:Žujo je brat. Titule nam donio. Zlatnim slovima upisan.
Brat je i Begic :rol: :rol: :rol:

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 07 nov 2017, 22:47

ratobornagljiva je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Ma ja niste odavno, ajmo nastaviti dalje po upravi kriva je očigledno i što je kiša danas padala :rol: :rol: i fino prozivanje, ali nije zlatna, a opet bolje nula na računu nego par miliona minusa u amanet idućoj da ostave ;)
Hoće li biti barem novih Tomića, Bajica, Kvesica, Hadziahmetovica, Memija, Vedrana ili u amanet ostaju igrači dovedeni unaprijed utvrdjenim procedurama ( čitaj, amateri i krampe doveli još veće amatere i krampe ).
Malo si se preracuno, kako spomenu bajica, vecu, kerima i amira to je isto k'o da sad spomenes sabana, hajdara, velica, denisa, ne kontam poentu?

I ne znam kako da ne može proći da ne sere.te po temi, otvorite yebenu temu o upravi pa opletite, ždrijeb 1/4 finala kupa i 90% postova kenja.nje i pesimizam, prizivanje poraza i onda spominjanje uprave

Yebem ja vaše navijanje i praćenje FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR, kad vam 10% postova ima veze sa fudbalom, yebem i vas i upravu ma glavu ste se vise popeli sa tim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 22:48

plavousrcu je napisao/la:Brat je i Begic :rol: :rol: :rol:
Čujem da su nerazdvojni, zato imamo štelu u savezu :kafa:

Nego, Monci što nam ne reče zašto Vukotić napušta klub? Znam da su ti ostali još samo ti pokušaji kvaziduhovitosti, ali eto red je da upitam.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:50

Vedran ne ide nigdje. Voli Želju koa malo ko....skoro pa kao i ja. Ustupiće svoje mjesto Senadu naravno. Namjerno, samo da Vas naljuti. Želimo da nas napadnete još jače. Najbolje radimo pod pritiskom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 22:53

Reci bolan slobodno, ako ja kažem, biće eno ga ponovo glumi insajdera. Reci nam zašto nije prisustvovao predstavljanju juga, jbt, predsjednik kluba i nema ga na tako važnom događaju :kafa:

Ne može nas Vedran nikad naljutiti, on je naš.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 nov 2017, 22:58

Ma ti pojma nemaš iskreno. Znaš onoliko koliko ti kažu i nahajcaju. Ponavljam. Senad predsjednik. Papac ekipa. Kemi ćuna...ODJAVA...

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 07 nov 2017, 23:01

Quinlan je napisao/la:
Malo si se preracuno, kako spomenu bajica, vecu, kerima i amira to je isto k'o da sad spomenes sabana, hajdara, velica, denisa, ne kontam poentu?

I ne znam kako da ne može proći da ne sere.te po temi, otvorite yebenu temu o upravi pa opletite, ždrijeb 1/4 finala kupa i 90% postova kenja.nje i pesimizam, prizivanje poraza i onda spominjanje uprave

Yebem ja vaše navijanje i praćenje FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR, kad vam 10% postova ima veze sa fudbalom, yebem i vas i upravu ma glavu ste se vise popeli sa tim
.

Cobane, mami kući pa se tako ponašaj. Nismo zajedno ovce čuvali. Jasno ?

Dalje, gore navedeni igrači su ostali u klubu nakon Amara, sve do jednog ih potpisao. Zbog toga smo imali ekipu da napravimo uspjeh u Europi, a onda da zaradimo od prodaja igrača. Znaš šta će ostati nakon ovih mungosa u klubu, Elsner i kompanija. Kontas poentu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2017, 23:04

Monci je napisao/la:Ma ti pojma nemaš iskreno. Znaš onoliko koliko ti kažu i nahajcaju. Ponavljam. Senad predsjednik. Papac ekipa. Kemi ćuna...ODJAVA...
Monci vrijeme je :plac: :plac: :plac:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 23:06

Utihnuo si mi u posljednje vrijeme, samo kvazisarkazam, ali shvatam te, odgovora na pitanja je sve manje. I naravno, stara dobra priča o hajcanju.

Gdje su milioni Monci...? 2,3 miliona KM na plate! A ni ova godina neće biti mnogo drugačija, obzirom da su primanja u Želji B jednaka primanjima prosječnog premijerligaša. Zašto se Vukotić povlači sa pozicije predsjednika kluba? Gdje su informacije o zatvaranju finansijske konstrukcije za istočnu tribinu? Ne tako davno su iz paštete iskakali sa tim podacima, kako sve odjednom prestade?

Jug ćemo najaviti kad budemo imali 50% sredstava... jug najavljen, gdje je tih 50% ?? Zar to nije dovoljno za početak radova.

Teška pitanja, znam, znam i da bole... ali odgovori su još bolniji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 07 nov 2017, 23:07

Quinlan je napisao/la: Malo si se preracuno, kako spomenu bajica, vecu, kerima i amira to je isto k'o da sad spomenes sabana, hajdara, velica, denisa, ne kontam poentu?

.

Cobane, mami kući pa se tako ponašaj. Nismo zajedno ovce čuvali. Jasno ?

Dalje, gore navedeni igrači su ostali u klubu nakon Amara, sve do jednog ih potpisao. Zbog toga smo imali ekipu da napravimo uspjeh u Europi, a onda da zaradimo od prodaja igrača. Znaš šta će ostati nakon ovih mungosa u klubu, Elsner i kompanija. Kontas poentu.
:rol: :rol: on cak nije ni skonto da drugi dio posta nije njemu upucen, haj novi si jbg dovucen da se pridruzis in ekipi vjerovatno pa dok se naviknes :thumbup:

da i evo da ode sutra uprava da dodje super neka uprava koja ce nas baciti u dugove opet kao svih godina iza rata, ostaju ti saban, hajdar, denis, velic itd... cak i veca, kontas sad?
kakve veze sad elsner ima i nakon amara smo imali igraca koji su ostali u ekipi koje nisi prodao pa sta, neces prodati cijelu ekipu, ali hajde valjda ti nisu objasnili dobro poentu sta trebas kenj.at :thumbup:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2017, 23:10

Vidjet cete vi kad Elsner proigra. Nije navikao na nase terene. Samo polako, jos kad nas Papac iz Mostara krene savjetovati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kosuljaplava, Venom i 55 gostiju.