Kaže pozvao sam i vladajuće partije na proteste

Zamisli Baketa sa njim kako nosa onaj transparent "dosta je bilo"

Zar je isključeno, to sam nešto haman obatalio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kaže pozvao sam i vladajuće partije na proteste
Pridružit će mu se poslije izbora.
Ma tanko je to sve, s obzirom da su lokalni izbori u pitanju. Ko su ti ljudi u PzP? Većina ljudi zna samo za njega, i to je to. Ja sam vidio par faca, u startu sam bio, whoops, pisao sam već ovdje.
Ja od ovih lokalnih iz njegove stranke znam samo jednog lika i to znam ga po izjavi "da je skontao Bingo u kladionici.
Ma teški idiotizam. Ja tu temu izbjegavam u širokom luku.
hos torbicu kupitiImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 02:54Dobra je stvar što su se makar poceli privoditi politicari. Prije je bilo nezamislivo da se neko sa vrha odvede na ispitivanje a sada je to postala svakodnevnica.
Situacija u državi se popravlja iz dana u dan. Evo npr. moj rodžak je nakon završenog fakulteta dobio posao u državnoj firmi na visokoj poziciji a nije imao ama baš nikakvu štelu. Danas se definitivno isplati uciti i studirati u BIH iako sam ja veliki protivnik toga jer smatram da je školski sistem na niskim granama i da se tu ne može nauciti puno pametnih stvari.
Ko hoce da bude u sistemu i da radi što bi stariji ljudi rekli, radi normalan posao, eto mu prilike.
Isplati se ovdje raditi ako nemaš tendenciju za napredovanjem i ako te boli qurac što te 30+ godina isti kradu.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 02:54Dobra je stvar što su se makar poceli privoditi politicari. Prije je bilo nezamislivo da se neko sa vrha odvede na ispitivanje a sada je to postala svakodnevnica.
Situacija u državi se popravlja iz dana u dan. Evo npr. moj rodžak je nakon završenog fakulteta dobio posao u državnoj firmi na visokoj poziciji a nije imao ama baš nikakvu štelu. Danas se definitivno isplati uciti i studirati u BIH iako sam ja veliki protivnik toga jer smatram da je školski sistem na niskim granama i da se tu ne može nauciti puno pametnih stvari.
Ko hoce da bude u sistemu i da radi što bi stariji ljudi rekli, radi normalan posao, eto mu prilike.