Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Osim13
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Osim13 » 02 jun 2020, 01:23

StevieG8 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:19
Osim13 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:17
Šta kaže Mirso na liveu, ima ideju kako pročistiti vladajuće partije :lol:

Strašno.
FUJ shvatio da ce DF i SBB da se rasipaju pa bi on da bude novi korekcioni faktor.

Osime upali pp
Kaže pozvao sam i vladajuće partije na proteste :rol:

Zamisli Baketa sa njim kako nosa onaj transparent "dosta je bilo" :urnebes: :urnebes:

Zar je isključeno, to sam nešto haman obatalio :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jun 2020, 01:24

Mirsad je samo politički naivan. I može se reći neznalica o tome kako narod i politika ovdje funkcioniše, idealista..

Ja sam mislio da će logično pristupiti Kojoviću i Elmedinu, kad ono :shifty:

Mogu mislit Elmu i Koju, zabezeknuti kad im je ovaj rekao ne,

slika

Vojvoda i Elma su sa namjerom da regrutuju Mirsada otišli na skup. Jer je više Mirsad dobio njihovim dolaskom nego ova dvojica.
Garantujem da slijedi kolektivno pišanje po Mirsadu u sljedećih mjesec dana.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2020, 01:44

Osim13 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:23
StevieG8 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:19
Osim13 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:17
Šta kaže Mirso na liveu, ima ideju kako pročistiti vladajuće partije :lol:

Strašno.
FUJ shvatio da ce DF i SBB da se rasipaju pa bi on da bude novi korekcioni faktor.

Osime upali pp
Kaže pozvao sam i vladajuće partije na proteste :rol:

Zamisli Baketa sa njim kako nosa onaj transparent "dosta je bilo" :urnebes: :urnebes:

Zar je isključeno, to sam nešto haman obatalio :mrgreen:
Pridružit će mu se poslije izbora.

Lika bih više poštovao da jasno kaže. Idem sa SDA sigurno poslije izbora, nego ovako.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 jun 2020, 01:48

ASD je napisao/la:
02 jun 2020, 01:44

Lika bih više poštovao da jasno kaže. Idem sa SDA sigurno poslije izbora, nego ovako.
Ma tanko je to sve, s obzirom da su lokalni izbori u pitanju. Ko su ti ljudi u PzP? Većina ljudi zna samo za njega, i to je to. Ja sam vidio par faca, u startu sam bio, whoops, pisao sam već ovdje.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2020, 01:49

Osim13 je napisao/la:
02 jun 2020, 01:48
ASD je napisao/la:
02 jun 2020, 01:44

Ma tanko je to sve, s obzirom da su lokalni izbori u pitanju. Ko su ti ljudi u PzP? Većina ljudi zna samo za njega, i to je to. Ja sam vidio par faca, u startu sam bio, whoops, pisao sam već ovdje.
Ja od ovih lokalnih iz njegove stranke znam samo jednog lika i to znam ga po izjavi "da je skontao Bingo u kladionici.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 02 jun 2020, 01:50

Mislim da će flopat on žešće na izborima. Drugačije je bilo prije 2 godine kad si glasao za njega lično, bez stranke, i to u nikad goroj Bošnjačkoj konkurenciji. Sad ga se već gleda kao političara. A evo već se momački gubi pod tim svjetlom

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 jun 2020, 01:55

Kakvi su ovo likovi na PL podforumu,vjerovatno i sa chata ima normalne raje koja tamo pise mislim svaka vam cast kad mozete.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 02 jun 2020, 01:58

L-Train je napisao/la:
02 jun 2020, 01:55
Kakvi su ovo likovi na PL podforumu,vjerovatno i sa chata ima normalne raje koja tamo pise mislim svaka vam cast kad mozete.
Ma teški idiotizam. Ja tu temu izbjegavam u širokom luku.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 jun 2020, 02:02

Cuj pozvao sam i vladajuće partije na proteste :rol: Političko znanje mu je izgleda ranga priče mahalskog moćnika koji se traže priključio mjesnoj zajednici pa hoće da mijenja svijet.

Mislim da je bolje da što manje priča. Nek se prišlepa opoziciji i nek mu oni vode kampanju.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 jun 2020, 02:08

mirsada treba poslati za srbiju da tamo oslobadja uklopio bi se kod vucica kao budali samar

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 02 jun 2020, 02:13

Realno što se tiče političke scene, NIP je napravio veliki skok u svim pogledima. Odbori se formiraju konstantno, prijavljuju se nove mlade osobe, ali i one koje nisu toliko bile u politici fizički prisutne, pojavljuju se sada. Naravno, uvijek ima i negativnih primjera tipa ovih preletača, ali ako Dino misli da ta osoba ima iskrene, čiste namjere zašto da ne? U mom gradu, općinski odbor još nije formiran, ali i nema potrebe jer je narod takav da ezdea postavi tele ovi bi ga izglasali i Kakanj je trenutno možda jedina sigurna glasačka baza SDA. Pokušali su u februaru na izborima privremenim da skoro sve stranke podrže kandidata opozicije i to jako uspješnog i sposobnog čovjeka mladog, ali ipak glasačka mašinerija je jača.

Ono što po meni ne bi bio pametan potez i gdje bi po meni Dino izgubio moju ličnu podršku jeste osim koalicije sa SDA, neke koalicije sa ASDA, PDA, SzBiH, NB. Okej ukoliko za većinu u nekom vijeću fali ruka dvije, pa ponudit nekome ko je jak na tom području, ali praviiti velike koalicije sa navedenim nipošto. Drago mi je što za veliko čudo i u IZ određene frakcije pobunile i protiv Reisa i sve većeg javnog grljenja sa SDA i podršku daju Dini jer u razgovoru sa utjecajnim osobama svi predstavljaju kao iskreno osobu, koja ima dobre namjere, i da ima orahe u džepu sigurno bi ih istresli već.

Dakle, Dino skuplja u svakom gradu fine ekipice sa par zvučnijih imena i mislim da bi nakon izbora NIP mogao postati druga stranka po izbornom rezultatu, sa opasnom tendencijom da pređe na prvo mjesto, jer SDA se trese sa svih strana.
Tako blizu, a tako daleko.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2020, 02:28

On mora koalirati. PDA ne podnosim ali to bi mu bio prirodni saveznik s kojim se mora jer njegove stranke nema na TK.

Inače. Jel zna neko nekog ko zna nekog, a da taj neko zna nekog ko glasa za Boss?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 jun 2020, 02:33

Za BOSS je matematika jasna bar za KS, sve što je Srbin Pleho zaposlio po Buća Potoku mora povući za njeg.

https://skupstina.ks.gov.ba/content/haris-pleho

Srbin Pleho, nasmijah sam sebe, na ovo sam i zaboravio :lol:

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 02 jun 2020, 02:54

Dobra je stvar što su se makar poceli privoditi politicari. Prije je bilo nezamislivo da se neko sa vrha odvede na ispitivanje a sada je to postala svakodnevnica.

Situacija u državi se popravlja iz dana u dan. Evo npr. moj rodžak je nakon završenog fakulteta dobio posao u državnoj firmi na visokoj poziciji a nije imao ama baš nikakvu štelu. Danas se definitivno isplati uciti i studirati u BIH iako sam ja veliki protivnik toga jer smatram da je školski sistem na niskim granama i da se tu ne može nauciti puno pametnih stvari.

Ko hoce da bude u sistemu i da radi što bi stariji ljudi rekli, radi normalan posao, eto mu prilike.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 jun 2020, 03:05

ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la:
02 jun 2020, 02:54
Dobra je stvar što su se makar poceli privoditi politicari. Prije je bilo nezamislivo da se neko sa vrha odvede na ispitivanje a sada je to postala svakodnevnica.

Situacija u državi se popravlja iz dana u dan. Evo npr. moj rodžak je nakon završenog fakulteta dobio posao u državnoj firmi na visokoj poziciji a nije imao ama baš nikakvu štelu. Danas se definitivno isplati uciti i studirati u BIH iako sam ja veliki protivnik toga jer smatram da je školski sistem na niskim granama i da se tu ne može nauciti puno pametnih stvari.

Ko hoce da bude u sistemu i da radi što bi stariji ljudi rekli, radi normalan posao, eto mu prilike.
hos torbicu kupiti :hmmmmm:

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 02 jun 2020, 03:06

Kakvu torbicu ?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 02 jun 2020, 03:25

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 jun 2020, 03:31

ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la:
02 jun 2020, 02:54

Isplati se ovdje raditi ako nemaš tendenciju za napredovanjem i ako te boli qurac što te 30+ godina isti kradu.
"We need to suffer. And we need to fight."

ImperiaUzvracaUdarac
Kontakt:

Post Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 02 jun 2020, 03:34

Nigdje u svjetu se ne isplati raditi za nekoga, to je preživljavanje u 90% slucajeva. U BIH ako dobiješ posao sa platom od 1500km onda možeš voditi solidan život, barem ja tako mislim.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jun 2020, 06:23

Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 13 gostiju.