Ništa posebno. Njegovo standradno predizborno prosvjetljenje, svađa sa SDA, skakanje sa tornja drugi dio, onda nakon izbora ponovo sa njima.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:00Zna li neko kako mogu dobiti listing kazni za osobu koja nije u BiH trenutno na kojoj se vodi auto?
Treba ti slika njegove vozačke, odeš u MUP i tražiš listing .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:26Evolution87 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:00Zna li neko kako mogu dobiti listing kazni za osobu koja nije u BiH trenutno na kojoj se vodi auto?
Treba ti slika njegove vozačke, odeš u MUP i tražiš listing .
A i ne treba ti nista(osim ime i prezime doticnog) jer to nije nikakav tajni dokument, jednostavno objasnis sluzbenici(obicno tetki sa viklerima) iz kog razloga trazis taj izvod i sve gotovo za par minuta!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Na Balkan donesi četri puške i napravit će 6 autonomnih pokrajina i 11 paravojskiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
Ovdje kod nas blokirali pristup sajtovima poznatijih kladionica, bet365, paddypower, betfair...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa baš tako, treba priznat da su ljudi nadmoćniji i pametniji od ostatka svijeta i kraj priče.Zabit je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:45Na Balkan donesi četri puške i napravit će 6 autonomnih pokrajina i 11 paravojskiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Evolution87
- Kontakt:
Sa tom pretpostavkom sam i otisao, al kaze gospodja treba ti punomocHusika je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:44bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:26Evolution87 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:00Zna li neko kako mogu dobiti listing kazni za osobu koja nije u BiH trenutno na kojoj se vodi auto?
Treba ti slika njegove vozačke, odeš u MUP i tražiš listing .![]()
A i ne treba ti nista(osim ime i prezime doticnog) jer to nije nikakav tajni dokument, jednostavno objasnis sluzbenici(obicno tetki sa viklerima) iz kog razloga trazis taj izvod i sve gotovo za par minuta!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nisu oni nadmnoćniji i pametniji, već su iz ostalih imperija naučili u šta treba ulagati najviše da bi se održalo njihovo, a to su sila i propaganda.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:48Pa baš tako, treba priznat da su ljudi nadmoćniji i pametniji od ostatka svijeta i kraj priče.Zabit je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:45Na Balkan donesi četri puške i napravit će 6 autonomnih pokrajina i 11 paravojskiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
E jes teško od nas biti pametnijiVolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Ako mislite da ste glupi dodjite u Zenicu i bit ćete najpametniji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Hodanje po asvaltu. Mada ovo sa crncima nema veze s rasom, i te stvari generalno nemaju veze s rasom, nacijom, regijom itd... Nego sa getoizacijom. Zašto su crnci gangsteri, uglavnom zbog getoizacije i okoline. Zašto su Podrinjci stoka, pa zbog te iste getoizacije. Eno onaj moj jaran kojeg si upoznao, i još pun q ljudi iz Tz i Sa su odrasli po gradu i među rajom i ok su, i onda se uklope u prosjek. To zatvaranje u svoje naselje sa svojima teško da može neki napredak donijeti i da te ljudi gledaju drukčije, ko crnčugu, seljačinu, šiptarčinu...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Na stranu što se sa namjerom vrši ta getozacija, čovjeku kao osobi teško izaći iz nečeg što ti je poznato i zamjeniti to za drugi svijet.Heller je napisao/la: ↑03 jun 2020, 05:15VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:55Pa samim tim što su to naučili su već pametniji recimo od nas. Šta je random Nezir iz Sapne naučio za ovih 28 godina ponovo nezavisne Bosne ? Savladao je korištenje mita, sječu državne šume, odlaganje otpada u rijeke, glasanje za cvaju ... osjećaj i mentalitet zajedništva krš.
Hodanje po asvaltu. Mada ovo sa crncima nema veze s rasom, i te stvari generalno nemaju veze s rasom, nacijom, regijom itd... Nego sa getoizacijom. Zašto su crnci gangsteri, uglavnom zbog getoizacije i okoline. Zašto su Podrinjci stoka, pa zbog te iste getoizacije. Eno onaj moj jaran kojeg si upoznao, i još pun q ljudi iz Tz i Sa su odrasli po gradu i među rajom i ok su, i onda se uklope u prosjek. To zatvaranje u svoje naselje sa svojima teško da može neki napredak donijeti i da te ljudi gledaju drukčije, ko crnčugu, seljačinu, šiptarčinu...
@Derdiyok haj što je MILF nego što izgleda i ima mozak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.