FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 14 mar 2018, 19:00

DenchiNL je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Previše sličnosti sa epizodom Ješića u Sarajevu.
Preuzeo ekipu u finišu prve polusezone gdje je i imao solidne rezultate. Odlično odrađene pripreme u Antaliji sa visokim presingom, ali kad se vratio na naše terene doživio fijasko. Nekako u ovom periodu je govorio da kalendarski proljeće još nije počelo, a uoči utakmice sa Slobodom ako se ne varam, rečeno je da ima punu podršku uprave i Tana, i da se o raskidu ugovora ne razmišlja. Kroz sedam dana bio je bivši..
ne slažem se, prije svega ovaj nije tjerao nikoga osim Perice, a u Antaliji nismo fasovali po 2 gola od svakog protivnika nego smo bili daleko čvrstiji kao ekipa, kako su zijanili onu igru i čvrstinu nikom nije jasno , je li došlo do opuštanja zbog renomea i imena protivnika, moguće, mada trebalo im je biti u glavi da će sve biti triput teže ovamo, ili bar odigrat još par pripremnih po snijegu/blatu, čisto da prelaz bude prije prvenstvenih tekmi gdje su igrali protiv terena,sudije,protivnika i svoje umišljenosti ujednom...i dalje smatram da nam je odbrana previše izmješana da bi to ličilo na nešto...a ovo za podršku ili ne, sve zavisi od prventveno rezultata i navijača, ako navijači budu tražili nečiju glavu nema sumnje ko će dobiti otkaz...ako Hus ne bude realan u nastavku i ponekad i kaže pogrešno sam procijenio, i slično nego opet bude tražio alibije u svemu drugom, navijači će se okrenuti i od njega...
Logično da nije identična situacija, samo me objava o produžetku saradnje i punoj podršci uprave i ovaj kalendarski period podsjetio na eru Ješića. Kad se sjetim kako se slavilo njegovo razbijanje klanova da bi nam čovjek u klub doveo neviđene krampe :puke: :puke:
I saam mislim da je dobar potez dati priliku Husrefu na duži vremenski period, kroz karijeru je dokazao da je vrijedan toga i mislim da će se na kraju isplatiti. Samo me strah da kad jednom podigne glas kontra uprave ne dobije raskid ugovora.. I dalje mislim da je ovo sve posljedica zakulisnih radnji između uprave i pojedinih menadžera..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2018, 19:05

Ali u momentu kad im SVI yebu sve redom, buuum vijest Produzili sa Husrefom.
Nemojte mi sada samo patetike da Hus nije svjestan da je ovo mazanje ociju navijacima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 14 mar 2018, 19:07

Svaka cast, takticki potez uprave, ovo nisam ocekivao. Ipak oni nisu toliko retardirani kao sto mislimo ;)

High

Post Postao/la High » 14 mar 2018, 19:09

Što bi rekao jedan čiko - masa traži spektakl, a ne značenje. Tako da ima te mase koja se raduje ovome, a zaboravlja na učmalost ove kvaziUprave.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 14 mar 2018, 19:11

High je napisao/la:Što bi rekao jedan čiko - masa traži spektakl, a ne značenje. Tako da ima te mase koja se raduje ovome, a zaboravlja na učmalost ove kvaziUprave.
I zato smo tu gdje jesmo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:14

Husref Musemic se prodao za platu onima koji unistavaju klub.
Za mene je to kraj price. On je samo dio ovog zacaranog kruga i ne razlikuje se niti sekunde od Ihtjarevica, Sabrine i ostalih.
Ocito je svima licni intres prioritet svih prioriteta.
Cutat ce kao zaliven, sve da sutra ovi uhljupi nas odvedu u drugu ligu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 19:15

Ovo produzenje sa Husrefom mozemo smatrati velikim preokretom u funkcionisanju kluba...

Navikli smo da u ovakvim situacijama glave lete, a oni NAPOKON dali podrsku treneru a ne igracima :)

Drago mi je zbog ovog potez :)
Pozitivno u svakom slucaju....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:17

Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2018, 19:17

Evander je napisao/la:Husref Musemic se prodao za platu onima koji unistavaju klub.
Za mene je to kraj price. On je samo dio ovog zacaranog kruga i ne razlikuje se niti sekunde od Ihtjarevica, Sabrine i ostalih.
Ocito je svima licni intres prioritet svih prioriteta.
Cutat ce kao zaliven, sve da sutra ovi uhljupi nas odvedu u drugu ligu.
Ja i dalje ne vjerujem da se covjek tako prodao. Toliko o svim nasim legendama i ljubavi prema klubu.

Ne mogu sebi doci kakve ocajnicke poteze ova uprava povlaci da bi skrenuli paznju sa bitnijih stvari, tacnije da bi sacuvali svoju guzicu.
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 19:18

Ja se nadam da ovo sve znaci da je uprava na Husovoj strani,i da se ovim htjelo javno dati do znanja pojedinim igracima i menakurcimadzerima da im eventualni bojkot nije uspjeo i da ce za sljedece lose rezultate snositi odgovornost i biti finansijski kaznjavani onda super.
A ako ovo znaci samo obicno mazanje ociju tipa gradi se bordo brod onda im je bem mamu,
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2018, 19:19

ovim potezom Husref pokazao da je zadovoljan upravom i njihovim radom . ne rece nista da nije zadovoljan osim sto ekipa igra loše . zakljucak svu odgovornost preuzeo na sebe (Boze na hajr ) vidjecemo kako ce ovo sve zavrsit .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:19

Kakv crni bojkot?
Neko jos u to vjeruje?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 mar 2018, 19:20

Krenuli pitari pljuvati i po Husrefu. Postade i on taldzija. :tokralju:

Svaka cast upravi na ovom potezu. Sretno Sefe!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2018, 19:21

Napokon da je uprava stala uz trenera, ne uz igrace.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 19:21

Vala i @evander i @zip ide mi na k urac to vase kontriranje jedan drugom nazor,pa je bemu majku mozel sredina postojati.
Ovaj u inat ovome tjera,a ovaj u inat ovome podrzava.Jbt se ba obojica.
@evander ja samo ostavljam mogucnost,napisao sam obje verzija koje mogu biti.
Postuj tudje misljenje a ne nazor da svi mislimo ko ti jbt :crazy: :crazy:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:22

YNWA je napisao/la:Krenuli pitari pljuvati i po Husrefu. Postade i on taldzija. :tokralju:

Svaka cast upravi na ovom potezu. Sretno Sefe!
Husref sam po sebi pljuje. Stavi se u istu ravan sa Sabrinom, Ihtjarevicem i ostalim grobarima kluba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2018, 19:22

Evander je napisao/la:Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?
pa mi se prodali kad je Tan kupio vecinska prava . mislim da je ruzno Čalu ,Husrefa ,Uscuplica,Repuha i ostale ljude koji vole ovaj klub nazivati plačenicima . apsolutno vjerujem da oni zele najbolje ovom klubu .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:24

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?
pa mi se prodali kad je Tan kupio vecinska prava . mislim da je ruzno Čalu ,Husrefa ,Uscuplica,Repuha i ostale ljude koji vole ovaj klub nazivati plačenicima . apsolutno vjerujem da oni zele najbolje ovom klubu .
Svi oni prvo svoj dzep vole, pa tek onda sve ostalo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 19:24

Normalno da je zadovoljan sa Upravom, kad mu je ista sve obezbjedila..
Od priprema, pa da ostalih stvari..

To sto se ovde prica o nekim drugim stvarima i glupostima, i sto ljudi vjeruju ovom menadjeru.. To je druga stvar...

Drago mi je da se napokon stalo iza trenera a ne iza igraca...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2018, 19:26

Nakon sto sam mislio da mi Husref ne moze vise pasti u ocima, nakon sto mu menadzeri kroje prvih 11, nakon sutnje sve vrijeme i izgovora raznih, kako su svi krivi osim pravih krivaca, ovaj potpis dodje kao slag na tortu.
Osudjeni smo sad na gledanje Sarica, Krste i ostalih koji imaju osigurano mjesto do kraja sezone i trpit ovaj antifudbal koji pokazuju :facepalm:

Posta Husref marioneta Sabrine i co.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: n0dix, OzmoodPinglewood, SHZ82 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []