FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne odgovara mi što danas ova kiša pada, a i nasekirao me stari! Odoh Radovca prebit kao riješenje tih problema..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Da.. Da Pomocu rahmetli Cele Bajramovicamuhamedhulk je napisao/la:I Hus je osvojio titulu sa Sarajevom psovanjem.
I sta sad? To pozitivno?
Danas to ne prolazi vise. Pogotovo u velikim klubovima. I Celo je kod plavih bio i bogarao im pa se par igraca okrene i pobuni i ode titula.
Sretan rodjendan Mortemu da budes sretan i bericetan s punim djepovima
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- muhamedhulk
- Kontakt:
@Thriler
To stoji da ne mozes sa svakim isto. Zato i mislim da par igraca ima kojima smetaju psovke (ne mislim na one uopstene nego na one socne).
Druga stvar, Mou sav teret na sebe prebaci pa su mu igraci vecinom zasticeni od medija, a onda on u 4 oca rijesi sa igracem. Kod nas trener ne zna sta mu se desava sa ekipom, zasto ne igraju kao na pripremama i sl.? Bubni nesto, prebaci na sebe teret, pokazi da ti je stalo do igraca. A onda iza zatvorenih vrata sa njima pricaj..
To stoji da ne mozes sa svakim isto. Zato i mislim da par igraca ima kojima smetaju psovke (ne mislim na one uopstene nego na one socne).
Druga stvar, Mou sav teret na sebe prebaci pa su mu igraci vecinom zasticeni od medija, a onda on u 4 oca rijesi sa igracem. Kod nas trener ne zna sta mu se desava sa ekipom, zasto ne igraju kao na pripremama i sl.? Bubni nesto, prebaci na sebe teret, pokazi da ti je stalo do igraca. A onda iza zatvorenih vrata sa njima pricaj..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Morteme sretan rodjendan 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Proklizala je kopačka, pa sam istegao malo zadnju ložu. Interesantno nikada u karijeri nisam imao ovakvu vrstu povrede, a evo sada mi se to desilo. Mora da sam posudio pogrešne kopačke", našalio se Musemić koji se tako među povrijeđenim igračima priključio Mersudinu Ahmetoviću, Anelu Hebiboviću i Joachimu Adukoru.
Eto ti problema ko ce sad na centarfora
Eto ti problema ko ce sad na centarfora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba yebati Husrefa sto se povrijedio
-
belosevic28
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala braco svima na prelijepim cestitkama, volim vas sve

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Sta fali naci dobrog popabelosevic28 je napisao/la:Podhitno nac' dobrog hodju !
Neka ih i udara ako hoće ali neka ima rezultate iza sebe i nek' preuzme odgovornost na sebe kada su loši. Ako je istina da ga neki igrači bojkotuju, a oni mu svaki utakmicu igraju, e onda je presmiješan trener.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ja sam za dovođenje braće Derviša na Koševo pa i na Butmir, da odrade koju "sesiju" na sred terena:belosevic28 je napisao/la:Podhitno nac' dobrog hodju !
[youtube][/youtube]
De Boer o svom vremenu provedenom u Interu :
"Postoje uvijek tri grupe igrača, a među njima i oni koji su sumnjivi, ali osjećaju da imaju šansu, kao i oni koji su gubitnici i oni su otrov za tim. U Interu, ali i Crystal Palaceu, treba se osloboditi takvih igrača. Ponekad je to teško. Kažete kako hoćete otpustiti tog igrača, a onda vam predsjednik kaže da to nije u redu i da ne može da plati odštetu. Na kraju, ostanu vam svi ti igrači i morate da se patite i pravite rezultate".
Kod nas se ovo zove - dali smo ti sve uslove. BTW imal' sta od Babuke ?
"Postoje uvijek tri grupe igrača, a među njima i oni koji su sumnjivi, ali osjećaju da imaju šansu, kao i oni koji su gubitnici i oni su otrov za tim. U Interu, ali i Crystal Palaceu, treba se osloboditi takvih igrača. Ponekad je to teško. Kažete kako hoćete otpustiti tog igrača, a onda vam predsjednik kaže da to nije u redu i da ne može da plati odštetu. Na kraju, ostanu vam svi ti igrači i morate da se patite i pravite rezultate".
Kod nas se ovo zove - dali smo ti sve uslove. BTW imal' sta od Babuke ?
Ja ba usao u pubertet, voli sve sto vole mladi, zivi 300 na sat...robertkosar je napisao/la:Husref je skontao da pisanjem protiv vjetra sam sebe smokri za to se okreno kako vjetar duva. Starost je pred vratima gleda covjek sebe. U ovim godinama se zaboravi drustvo i okolina samo suske, ljubav izlapi kao i zelja za mladicomEvolution87 je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Mislim da smo shvatili da ga bas ne gotivis, da si ti veci i da bolje znas.. Doktore, profesore sa Husrefologije, sto ne pomognes covjeku ? Vidis da je skroz zastranio...
PS Fali ti "L" u prezimenu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- belosevic23
- Kontakt:
Ermin Avdic alias **** gostuje na hayat emisija poluvrijeme
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ljepotan naš
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Gotivio ja nekog ili ne to je moja stvar osobno. Ako Sarajevo igra dobro zasto ne pohvaliti trenera a ovakva igra kako sad igraju je za povracanje i za kritiku svakom treneru koji je trenutno na klupi Sarajeva. Bez obzira zvao se on Husref ili Murinjo svejedno mi. Za tvoju informaciju vidim da si mlad pitaj Muftica legendarnog golmana nase svetinje koje robert kosar. On ce ti najbolje reci. Procitaj sta Trener kaze na SS danas trazi koce mu reci sto ekipa igra lose. Reci mu da ekipa koja pretrci zajedno znaci 10 igraca ne racunam pavlovica oko 40 kilom, nemoze dobiti ni kantonalnog drugoligasasimidobar je napisao/la:Ja ba usao u pubertet, voli sve sto vole mladi, zivi 300 na sat...robertkosar je napisao/la:Husref je skontao da pisanjem protiv vjetra sam sebe smokri za to se okreno kako vjetar duva. Starost je pred vratima gleda covjek sebe. U ovim godinama se zaboravi drustvo i okolina samo suske, ljubav izlapi kao i zelja za mladicomEvolution87 je napisao/la:A husref zna da ga pojedini sabotiraju i opet ih stavlja u prvih 11?
Mislim da smo shvatili da ga bas ne gotivis, da si ti veci i da bolje znas.. Doktore, profesore sa Husrefologije, sto ne pomognes covjeku ? Vidis da je skroz zastranio...
PS Fali ti "L" u prezimenu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
bordopoeta
- Kontakt:
"robertkosar", ja znam vrlo dobro ko je Robert Košar, nisi valjda to ti!
- sarajevo46
- Kontakt:
Joj ovaj derbi smo izgubili, ali smo ih fakat izdominirali na tribini. Oni na sjeveru se jadni pogubili.MortemHz je napisao/la: