Nije problem što su 47 od 50 muslimani. Problem je što je 50 od 50 nesposobna stranačka marva.MMM je napisao/la: ↑07 jun 2020, 07:34I nije pisao kad je u zadnje dvije godine Solak u FUCZ od 50 novozaposljenih primio 47 Muslimana.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:20Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.Civa je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:43
Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
joj kako sam se u petak raznio sad usto
Nullius in verba
Gledao sam prvih 25 min ovog Camparu i zgadilo mi se! Pa ovaj je gori od Bakira, El Bake je glup a ovaj je namazani prevarant!
Na Sonom ili ? Između sebe ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Siti ili suniti?tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:20Ko su ti muslimani? Turci? Alzirci? Marokanci? Egipćani? Iranci?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:20
Ko su ti muslimani? Turci? Alzirci? Marokanci? Egipćani? Iranci?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je primio 47 komada marve isto kao sto i HDZ prima tamo gdje je "dobio" svoju marvu.
Loši su ti izvori.legenda reala je napisao/la: ↑07 jun 2020, 02:32a zar se Virto nije odrekao Bosne i uzo CG papire moji izvori mi kazu da nikad ne svraca u BIH![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fantasista
- Kontakt:
Na Sonom, potukoše se jednom. Razjeba ih raja. Potukoše se drugi put, jedan nabi drugog. I tu ih rašćeramo. Ja serem dvojici da odje..bu mlataraju rukama, tu i rođo iza, stvori se 20 ljudi spremnih da sahrane migre, rođo prvi u redu još ga uhvatio. S leđa za ruku. A ovog što je nabio prvog bokesrom pokupi onaj moj jaran što ode onaj dan. I odvede ga pred Stanić nasra mu se i reče ako se pojavi opet da će zvat podršku i da će ga sahranit.
Normalan sam otišao.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 07 jun 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Helco gdje ti izlazis. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doduse mozda je i do mene, mozda je vrijeme da se zenim jer mi je davnih dana isfuralo.
Ne volim ja migranta ocima, jel bude bar gradskih napucanih cura? Dok ima cura iz gimnazije dobro je.
Kako je onaj iznacio bastu na trg tad sam nekad i prestao dolaziti.
Ja sam konto da si mojih godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 10:01Doduse mozda je i do mene, mozda je vrijeme da se zenim jer mi je davnih dana isfuralo.
Ne volim ja migranta ocima, jel bude bar gradskih napucanih cura? Dok ima cura iz gimnazije dobro je.
Kako je onaj iznacio bastu na trg tad sam nekad i prestao dolaziti.
Nullius in verba
Ne shvatam odluku UNSA za ovaj online upis. Yebote led, popustili sve mjere, likovi hoće online još im dosta teže, a veća šansa da se greška napravi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja sam znao da ste vi moji NSDAP u duši.Heller je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:45Na Sonom, potukoše se jednom. Razjeba ih raja. Potukoše se drugi put, jedan nabi drugog. I tu ih rašćeramo. Ja serem dvojici da odje..bu mlataraju rukama, tu i rođo iza, stvori se 20 ljudi spremnih da sahrane migre, rođo prvi u redu još ga uhvatio. S leđa za ruku. A ovog što je nabio prvog bokesrom pokupi onaj moj jaran što ode onaj dan. I odvede ga pred Stanić nasra mu se i reče ako se pojavi opet da će zvat podršku i da će ga sahranit.
Vidio sam rođu jučer, obrijao se, red je i bio yebo ga kusturica.
Sta ce oni na trgu među mladima nije mi jasno. Inace svaku noc kad se vracam kuci u minSi nHa grupa od 50 do 100 ide prema gradu. Nema kraja.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."