FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 mar 2018, 18:41

Ajde ne kukajte na sudije. Protiv Radnika sudija nas je pogurao malo je reci. Nema ekipe u ovoj ligi koja nije zakinuta i koja nije pogurana.
Danas je poguran Zeljeznicar, sutra ce neko drugi...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 17 mar 2018, 18:44

Dali ljudi gol iz ofsajda, drugi iz nepostojeceg penala. Nemoj da ih ko poredi sa zrinjskim. Ljudi godinama stimaju tekme. Mi nikog ne smjemo pustit, niti pricat o tome. Kome je zeljeznicmar drazi i u bilo kojoj tekmi zateze za njih. Nek ide na anamo onaj forum. Nisu nasi i nikad nece biti nasi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 mar 2018, 18:44

IBRAKOVIĆU VRATI SE, TREBAŠ NAM. BAR SU BILI REZULTATI I BILO JE VESELJA, ALI JE I KRAO ŠTA ĆEŠ, I JA BIH :salut:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 18:47

Benkara21 je napisao/la:IBRAKOVIĆU VRATI SE, TREBAŠ NAM. BAR SU BILI REZULTATI I BILO JE VESELJA, ALI JE I KRAO ŠTA ĆEŠ, I JA BIH :salut:
Kako vrijeme odmice meni se cini da je on zlatan kakvi su ovi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 18:50

Evander je napisao/la:Ajde ne kukajte na sudije. Protiv Radnika sudija nas je pogurao malo je reci. Nema ekipe u ovoj ligi koja nije zakinuta i koja nije pogurana.
Ako mislis na ovu zadnju tekmu po onoj ledenoj plohi an kosevu ne bi se slozio, Radnik je zakinut za jedan ofsajd tj izglednu priliku , a situacija je bila u centimetar da procjeni i to je to

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 mar 2018, 18:51

Inijesta je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ajde ne kukajte na sudije. Protiv Radnika sudija nas je pogurao malo je reci. Nema ekipe u ovoj ligi koja nije zakinuta i koja nije pogurana.
Ako mislis na ovu zadnju tekmu po onoj ledenoj plohi an kosevu ne bi se slozio, Radnik je zakinut za jedan ofsajd tj izglednu priliku , a situacija je bila u centimetar da procjeni i to je to
Cist penal?

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 17 mar 2018, 18:53

kengur je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.
Ofsajd jest bio ali je ruku na srce i penal bio, pa pomeo ga je...Nije da ja nešto gurbete branim ali treba bit realan.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 18:57

Evander je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Cist penal?
Po meni nije , ako je ovo penal onda je ono na grbavici nad Hebibom ubistvo, a i ovo danas nad Bilbijom
Ja se slazem da bude nenamjernih gresaka i zakidanja, al brate kad je iz sedmice u sedmicu te greske na tekmama zeinjskog i zelje i to u 90% slucajeva u njihovu korist, osim u slucaju kad se sastanu izmedju sebe tad je u korist gurbeta onda to ne moze biti slucajno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2018, 18:58

Sjajni napadač Sarajeva postigao sedam pogodaka na utakmici protiv Viteza

Kadeti Sarajeva ubjedljivom pobjedom protiv Viteza rezultatom 9:0 stigli su do nove pobjede u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Blistao je sjajni Amar Jašarević koji je postigao sedam pogodaka. Krilni napadač Sarajeva golove je postizao u 20., 30, 42, 50, 53, 57. i 65. minuti. Preostala dva pogotka postigli su Salko Nargalić u 38. i Hamza Gasal u 55. minuti. Sarajevo je i dalje na prvom mjestu sa 53 osvojena boda nakon 23 odigrana kola, osam više od prvog pratioca Željezničara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 mar 2018, 19:00

Inijesta je napisao/la:
Cist penal?
[/quote]

Po meni nije , ako je ovo penal onda je ono na grbavici nad Hebibom ubistvo, a i ovo danas nad Bilbijom
Ja se slazem da bude nenamjernih gresaka i zakidanja, al brate kad je iz sedmice u sedmicu te greske na tekmama zeinjskog i zelje i to u 90% slucajeva u njihovu korist, osim u slucaju kad se sastanu izmedju sebe tad je u korist gurbeta onda to ne moze biti slucajno[/quote]
Kako bolan nije penal? :facepalm:
Pa ovo bi i Tan svirao kao penal. Ako ovo nije penal, sta onda jeste?
Dajte ba budite objektivni.
Ovo nije penal, ovo je penalcina plus crveni karton.
Isto kao sto je recimo bio penal prosle godine na Grbavici nad Duljevicem.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 17 mar 2018, 19:01

MortemHz je napisao/la:Sjajni napadač Sarajeva postigao sedam pogodaka na utakmici protiv Viteza

Kadeti Sarajeva ubjedljivom pobjedom protiv Viteza rezultatom 9:0 stigli su do nove pobjede u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Blistao je sjajni Amar Jašarević koji je postigao sedam pogodaka. Krilni napadač Sarajeva golove je postizao u 20., 30, 42, 50, 53, 57. i 65. minuti. Preostala dva pogotka postigli su Salko Nargalić u 38. i Hamza Gasal u 55. minuti. Sarajevo je i dalje na prvom mjestu sa 53 osvojena boda nakon 23 odigrana kola, osam više od prvog pratioca Željezničara.
Ma sve je to divno, krasno i svaka čast kadetima ali daj da čitamo ovako i kad prva ekipa igra...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 19:01

Pustite sudije, dešava se svugdje, eno nekunoć u Evropskoj ligi zaklaše Milana, kakav kreč je sviran, ono za Zrinju protiv Gabele je za crvenog kartona.
Normalno je da uvijek "favorit" ima blagu protekciju sudija, to se svugdje u svijetu dešava. Ako je diskutabilna situacija, Zrinji/Želji će svirat, istu situaciju neće svirat Krupi il' Slobodi. To je tako i u svjetskom fudbalu, protiv Barselone se samo svira kad igraju El Classico, a nikakav PSŽ, Čelsi i ostala boranija nema regularno suđenje s njima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2018, 19:07

Vratnik10 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sjajni napadač Sarajeva postigao sedam pogodaka na utakmici protiv Viteza

Ma sve je to divno, krasno i svaka čast kadetima ali daj da čitamo ovako i kad prva ekipa igra...
Jedino sto zelim..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 mar 2018, 19:08

Bravo Andjusic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 mar 2018, 19:33

Niko me ne može ubjediti da se ne štima Želji, a evo i ove sezone u jačoj mjeri i Zrinjskom. Nije to plod nikakve "slučajnosti", već lopovluka koji vlada u našem sportu. Kakva država i politika, takav i sport, nažalost.

Najbolji dokaz je prošla sezona i šest suspendovanih sudija, u kojima je jedan od aktera vazda bio željo. Bruku smiješnih penala, sviralo se i šta je trebalo i šta nije.

Meni je to ogavno koliko se politika umješala i u sport. Kod nas kompletna liga nije regularna, nema zrno regularnosti. Ovi puštaju ovim, ovi ovim i sve tako. Mene ne zanimaju te imaginarne titule i trofeji, hoću samo da moj klub i kada osvoji trofej, to uradi na fer i jedan pošten način, bez štimaljki, guranja, lobija i slično. Yebeš ti svaki trofej koji te neko pogura, kad se izblamiraš u Evropi. I onda dođu navijači i čude se "pa kako to", "ma nije moguće", "izdominirali smo u ligi" itd.
A ono ustvari nisi izdominirao ništa, već si samo imao dobre veze i zato si poguran i zato si došao do trofeja. Liga je goli qurac - od terena, uslova i infrastrukture, preko štimaljki, puštanja, jadne igre, pa sve do sudija. Mora se nešto početi raditi po pitanju svih segmenata..

I da, nikome ne puštati ništa. Ne bi nikom u životu pustio, a pogotovo ovim komšinicama koji se služe svim i svačim. Ja ne bi pustio nikog, pa makar mi stari bio trener/igrač i nebitno na kojoj funkciji u protivničkoj ekipi. Neka osvoji bilo ko, ali bez ikakvih malverzacija i kaljanja obraza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 mar 2018, 19:40

Cuj ono bio penalcina.

Sudija pogrijesio, desi se greska tacno, ali ove godine i prosle sudija je donio zelji preko 12 -13 bodova zelji (u duelima sa nama zrinjskijem) dobro ove godine smo mi izduvani i sa igrom i sa bodovima al prosle nismo bar po bodovima. Zrinjski je poguran protiv radnika al protiv je bilo korektno mozda par kikseva al su debelo osteceni protiv zelje. Ustase mrzim al ovo je sport i treba bolji dapobjedi i najbolji da bude prvak. Go iz offsida danas,

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 mar 2018, 19:50

AlfredNobel je napisao/la: Najbolji dokaz je prošla sezona i šest suspendovanih sudija, u kojima je jedan od aktera vazda bio željo. Bruku smiješnih penala, sviralo se i šta je trebalo i šta nije.
I to 6 uzastopnih utakmica u LZP! I to svaki zbog njih! Pogledaj samo šta Zrinjskom rade i to usred Mostara ove zadnje dvije utakmice.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 mar 2018, 20:03

Memara je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Najbolji dokaz je prošla sezona i šest suspendovanih sudija, u kojima je jedan od aktera vazda bio željo. Bruku smiješnih penala, sviralo se i šta je trebalo i šta nije.
I to 6 uzastopnih utakmica u LZP! I to svaki zbog njih! Pogledaj samo šta Zrinjskom rade i to usred Mostara ove zadnje dvije utakmice.
To ti kažem i hajde onda kažu "ma to je samo slučajnost", "svi znaju biti oštećeni", "desi se", bla bla..

U to mogu povjerovati samo naivčine i niko drugi. Prije svega, živiš u BiH i to ti sve govori. Ne može biti pošteno da ga ebeš.. Nemojte misliti da ja ovo pišem samo zato što je vezano za Želju ili Zrinjski, ali to su činjenice. Prvi naredni put kada nas poguraju, ja ću to prvi priznati i reći. Nemam s tim problema, nikad nisam ni imao. Ne volim da se radujem nekim imaginarnim stvarima, nekim imaginarnim titulama i pobjedama, na koji si došao na prljav način. Uzmi brste treniraj, uigravaj se, usavršavaj, izađi na teren, fino loptu u noge i nauči protivnika igru zvanu fudbal. Zabiješ mu tri gola, pa ne može ti poništiti golove i oštetiti ni da hoće, pa da je Tito. Radije bi gledao lijepu igru i konstantnu igru i dobru organizaciju unutar i van kluba, nego neke trofeje do kojeg si došao mjesečnim lobijima. Zato kada dođe Evropa, svi se izblamiraju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 20:21

Kako bolan nije penal? :facepalm:
Pa ovo bi i Tan svirao kao penal. Ako ovo nije penal, sta onda jeste?
Dajte ba budite objektivni.
Ovo nije penal, ovo je penalcina plus crveni karton.
Isto kao sto je recimo bio penal prosle godine na Grbavici nad Duljevicem.[/quote]

Evo da budem objektivan, ova situacija protiv Radnika je diskutabilna i neki sudija ce svirati neki nece u svakom slucaju jako diskutabilna situacija
Puno jasnije situacije i sa vise elemenata za penal od ove nase protiv radnika su: prekrsaj nad Hebibom na zadnjem derbiju, prekrsaj nad Duljevicem na onom derbiju , pa i ova danas situacija nad Bilbijom
Evo danas imas primjer apsolutno nejednakog kriterija odnosno sudjenja u korist jedne ekipe, start nad Ramovicem penal, start nad Bilbijom nije penal a bukvalno identicne situacije
Al hajd sve ove situacije bi mogle proci kao greske sudija

Ono sto je za mene penal cist ko suza jest start Bogucevica nad Filipovicem u prosloj tekmi zrinjski- zeljeznicar, ono je bio cist pensl i drugi zuti karton i u onoj utakmici sudija je svojim kriminalnim namjernim odlukama uveliko bio na strani zeljeznicara i oni su imali koristi od toga
Situacija proslo kolo gdje listica daje gol iz ofsajda od 2-3 metra je takodje namjerna sudijska pogreska koja je direktno donijela korist jednoj ekipu
Ovakvih odluka bude svako ili svako drugo kolo i to u korist istih ekipa, dok nama nikad al bas nikad se ne e desiti ovakva odluka u nasa korist, e to je ono sto meni licno smeta

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 mar 2018, 21:38

MortemHz je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:

Jedino sto zelim..
Svaka cast momku! Napravio je veliki korak ka posudbi u Bosnu ili Mrkonjic Grad!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 17 gostiju.