Palestina je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:25
BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21
Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Jarane svakom treba da bude u interesu da Zeljo opstane gdje god dodje u goste rasproda se stadion kad se samo sjetim Zenice, Tuzle, Banja Luke kako znaju biti krcate pa i kosevo kad je derbi popravi pitarima prosjek a tebi svakako svaka cast sve stoji sto kazes.
Naravno da treba ne samo Zeljo ,jak i Celik ce punit stadion i Velez i Zrinjski i Borac i Sarajevo..Zamisli mi da se borimo za Europu ne bi mogo karte kupit ,sad u 1 ligi prosjek nam bio blizu 6000 bez ijednog atraktivnog imena koji su nam dolazili.
Meni se ne svidja sto hocete na silu sve ,budetene prepotetni,ismijavate druge i cak budete bezobrazni ,samo kad se sjetim kako su se mnigi smijali Celiku ovdje prizeljkivali gasenje.
Nama je u tom momentu od nas samih navijaca sto smo pomagali i puno pomoglo Sarajevo od rentanja stadiona do pozajmice igraca i uvjek hvala im za to.
Sretno vam da prvo spasite klub a ne da i dalje mastate o nekim titulama pa da vam dodje amidzic od Sanjina Mirvica .