Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 21:40

SamLake je napisao/la:
03 jul 2026, 21:34
Vanja8 je napisao/la:
03 jul 2026, 21:27
Helemnejse je napisao/la:
03 jul 2026, 21:15
Realno duska je piso po nama, čovjek bio upravu.

Nodi piso kako završava livaju, a ovaj bivole klao po cemerici
:urnebes: :urnebes:
Sve je puklo onog trenutka kad Bersiha nije sletio, a hdz nastavio blokadu Maza eurokrema, a ni žeks nije bio od pomoći
Ti si ovako upucen, pa mi molim te odgovori na jedno pitanje, mislim, NoDi nece da odaje tajne, jer se radi u tisini...

Je li Adidas jos u opticaju ?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jul 2026, 21:44

Šta je s finansijama?
Slato kaže da mu je Mirvić često govorio o "naslijeđenim dugovima".

"Mi smo naslijedili 2,7 miliona KM poreznih obaveza, ali se to vraća mjesečno u ratama od 21.000 KM i to se uredno izmiruje.

☕

GOLEM SI ŽELJO

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 03 jul 2026, 21:45

Vanja8 je napisao/la:
03 jul 2026, 21:40
SamLake je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Sve je puklo onog trenutka kad Bersiha nije sletio, a hdz nastavio blokadu Maza eurokrema, a ni žeks nije bio od pomoći
Ti si ovako upucen, pa mi molim te odgovori na jedno pitanje, mislim, NoDi nece da odaje tajne, jer se radi u tisini...

slika

Kako će ba brate bit u opticaju kad su svi navijači a niko ne zna do kad je nama ugovor sa Macronom. Bubaju se inf da je do 2026, 2027. ugovor sa Macronom, a nas će zadugo oblačit Macron, sad u kojoj ligi upitno je.

Meni je pored svega žao što Adidas neće doći i u rukometni klub pa i što neće doći u našu akademiju Nedo TUREDONE Turković, pardon Josip MANE Bukal.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 03 jul 2026, 21:45

Znači u ligi ostala tri kluba koja će izgledati kao solidne nogometne momčadi.Borac ostao skoro komplentan i velika prednost što je Marinović i dalje trener.FK Sarajevo vratilo Zekića i očekujem opet dobro Sarajevo koje će sudije pomalo zakidati kao što je bio slučaj i u prvom mandatu Zekića.Zrinjski se pojačao sa par dobrih mladih igrača i što je najvažnije ozbiljim trenerom.
Ostatak lige diše na škrge.Velež i Željezničar neobjašnjive situacije gdje jedni ulaze u europu sa juniorima i lošim igračkim kadrom bez i jednog pojačanja dok Željo nema još ni trenera.Sloga ako registrira ove španjolce može biti iznenađenje sezone i probati napasti 4 mjesto.Čelik,Bsk,Široki,Radnik borba za sredinu tablice.
Ako gledamo transfere i pojačanja ozbiljni kandidati za ispadanje su Velež i Željezničar ako se ne uozbilje u iduća dva tjedna.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jul 2026, 21:49

Vanja8 je napisao/la:
SamLake je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Nije nikada ni bio.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 21:54

SamLake je napisao/la:
03 jul 2026, 21:45
Vanja8 je napisao/la:
SamLake je napisao/la:

slika

Kako će ba brate bit u opticaju kad su svi navijači a niko ne zna do kad je nama ugovor sa Macronom. Bubaju se inf da je do 2026, 2027. ugovor sa Macronom, a nas će zadugo oblačit Macron, sad u kojoj ligi upitno je.

Meni je pored svega žao što Adidas neće doći i u rukometni klub pa i što neće doći u našu akademiju Nedo TUREDONE Turković, pardon Josip MANE Bukal.
E hvala drug, ne bih te peglao, nego NoDi zakopcan do grla, kaze poslovna tajna...
Bice tesko drug. ali izvuci cete se vi...
Cisto sumnjam da ce i Kanton i grad dopustiti neki crni scenario...
Jes da nije po mjeri, ali jedini nacin da ne heknete, su oni trenutno, poslije rukovodstvo mora pamet u glavu...

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 jul 2026, 22:02

Zaboljesutra je napisao/la:
Znači u ligi ostala tri kluba koja će izgledati kao solidne nogometne momčadi.Borac ostao skoro komplentan i velika prednost što je Marinović i dalje trener.FK Sarajevo vratilo Zekića i očekujem opet dobro Sarajevo koje će sudije pomalo zakidati kao što je bio slučaj i u prvom mandatu Zekića.Zrinjski se pojačao sa par dobrih mladih igrača i što je najvažnije ozbiljim trenerom.
Ostatak lige diše na škrge.Velež i Željezničar neobjašnjive situacije gdje jedni ulaze u europu sa juniorima i lošim igračkim kadrom bez i jednog pojačanja dok Željo nema još ni trenera.Sloga ako registrira ove španjolce može biti iznenađenje sezone i probati napasti 4 mjesto.Čelik,Bsk,Široki,Radnik borba za sredinu tablice.
Ako gledamo transfere i pojačanja ozbiljni kandidati za ispadanje su Velež i Željezničar ako se ne uozbilje u iduća dva tjedna.
Za sada otišli samo Šerbečić, Kuzmanović, Milak i Karić. Umjesto Karića tu je Velić, umjesto Milaka puno bolji Abidović i umjesto Kuzmanovića Abdulah bek koji je došao iz treće francuske lige. Nismo ni trenutno puno slabiji od ekipe koja je izborila evropu jedino Šerbečić ali uz Antu imamo tu Omerovića dok se ne riješi taj problem. Navodno nisu pare problem nego administrativni nesporazumi mada ja ne vjerujem nikome dok nas ne skinu sa liste. Ni blizu kakve stvari se pišu ali odgovara nam poučeni iskustvima sa početka prošle sezone

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 03 jul 2026, 22:06

Kako su namazani, sve ko fol nemaju zakifle a iz serije a se kupuju igraci :bow:

slika

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 03 jul 2026, 22:10

Threeplanetrees je napisao/la:
03 jul 2026, 22:02
Za sada otišli samo Šerbečić, Kuzmanović, Milak i Karić. Umjesto Karića tu je Velić, umjesto Milaka puno bolji Abidović i umjesto Kuzmanovića Abdulah bek koji je došao iz treće francuske lige. Nismo ni trenutno puno slabiji od ekipe koja je izborila evropu jedino Šerbečić ali uz Antu imamo tu Omerovića dok se ne riješi taj problem. Navodno nisu pare problem nego administrativni nesporazumi mada ja ne vjerujem nikome dok nas ne skinu sa liste. Ni blizu kakve stvari se pišu ali odgovara nam poučeni iskustvima sa početka prošle sezone
Pidro,Sturm,,Babic,Djuric,Saric?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 jul 2026, 22:14

03 jul 2026, 22:10

Pidro,Sturm,,Babic,Djuric,Saric?
Pidro i Đurić još nisu definitivno otišli. Babić je tu dok je Šturm grijao klupu čitavu sezonu. Biće sve jasnije do početka sezone. Ima još mjesec dana i vremena da se dovedu igrači. Ako ne dovedu do početka sezone onda znači da smo u kurcu. Sada je malo rano za takve priče
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 03 jul 2026, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2026, 22:15

Zeljo treba rijesavati pitanje trenera, odbaciti Mulalice, Dzurbuzovice, Mulaosmanovice...
Recimo, sada bi za njih idealan bio Igor Jankovic, mlad, ambiciozan trener, takticki mnogo potkovaniji od svih njihovih "vojnika" koji ima iskustva u radu gdje se nema para, gdje je kriza...
Ne znam iskreno da li je sad negdje angazovan, ali bi , siguran sam i njemu imponovalo da bude trener Zelje...
Sloboda je sa njim igrala jako lijep fudbal, a stanje je bilo haman gore nego u Zelji...
Voli raditi sa mladim igracima, jako odgovorna licnost, potpuno posvecen ekipi...
Sve karakteristike onog sto sad Zelji najvise treba...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jul 2026, 22:20

Znači uspjeli su nagovoriti Magodu da im da love, znao sam da neće država dozvoliti da željkan propadne.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 jul 2026, 22:24

Pa koliko to Zeljo dobije od kantona 2-3-4 miliona?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 jul 2026, 22:26

Ovaj Cubela, jel on nesto povezan i sa Stupcanicom?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 jul 2026, 22:28

prisonbreak je napisao/la:
03 jul 2026, 22:24
Pa koliko to Zeljo dobije od kantona 2-3-4 miliona?
Koliko zinu toliko dobiju, izgleda.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 jul 2026, 22:30

Palestina je napisao/la:
03 jul 2026, 21:25
BatistutA19 je napisao/la:
03 jul 2026, 19:21
Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Jarane svakom treba da bude u interesu da Zeljo opstane gdje god dodje u goste rasproda se stadion kad se samo sjetim Zenice, Tuzle, Banja Luke kako znaju biti krcate pa i kosevo kad je derbi popravi pitarima prosjek a tebi svakako svaka cast sve stoji sto kazes.
Naravno da treba ne samo Zeljo ,jak i Celik ce punit stadion i Velez i Zrinjski i Borac i Sarajevo..Zamisli mi da se borimo za Europu ne bi mogo karte kupit ,sad u 1 ligi prosjek nam bio blizu 6000 bez ijednog atraktivnog imena koji su nam dolazili.
Meni se ne svidja sto hocete na silu sve ,budetene prepotetni,ismijavate druge i cak budete bezobrazni ,samo kad se sjetim kako su se mnigi smijali Celiku ovdje prizeljkivali gasenje.
Nama je u tom momentu od nas samih navijaca sto smo pomagali i puno pomoglo Sarajevo od rentanja stadiona do pozajmice igraca i uvjek hvala im za to.
Sretno vam da prvo spasite klub a ne da i dalje mastate o nekim titulama pa da vam dodje amidzic od Sanjina Mirvica .

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 03 jul 2026, 22:31

Gle čuda: U Mostaru im zakoče statut, širokobriješki privrednik postane predsjednik. Sarajevski fudbal će trpiti.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 jul 2026, 22:35

hazarder je napisao/la:
20 jun 2026, 20:53
Šta je na dresovima? Alma Ras, Garden City il' AFN?
Znači Alma Ras.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 jul 2026, 22:40

Zeljeznicar samo potvrdjuje da je najveci hrvatski klub u drzavi.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 jul 2026, 22:42

Lakoste je napisao/la:
03 jul 2026, 22:40
Zeljeznicar samo potvrdjuje da je najveci hrvatski klub u drzavi.
Obaj Cubela daje ogroman kes na ruke, znam dok smo pregocarali sa par igraca Stuocanica kh zove, po 50 k na ruke keša dobiju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso, PingoFTW i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []