ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:54Sasvim logičan slijed je grbavicu preimenovati u HDZ teatar Vedrana Škobića, najvećeg spasioca kluba u 21. stoljeću.

ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jul 2026, 17:54Sasvim logičan slijed je grbavicu preimenovati u HDZ teatar Vedrana Škobića, najvećeg spasioca kluba u 21. stoljeću.

Zar prihvataju sarajlije?
Sve se za bodove može riješiti.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:22Trazi se mnogo igraca, nudi se mnogo igraca, lupaju se cifre, a realno kod vas na klupi ima jako dobrih rjesenja sto bi nama vamjalo a i vama, ako je uopste u istina.
Racionalnk trosimo za razliku od nekih.
Ispade sada da je Mirvić za sve kriv, samo zato što im nije dao svoju lovu. Htjeli čovjeka nasankati da im poravne dugove koje su napravili ali čovjek pametniji od njih.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:45Prema mojim informacijama po današnjem kursu duguju mu
2.219.629,10 i siguran sam da ni ovo iza zaraza nece halaliti.
Ne vidim ništa loše u tome jer su iskustvima loših vođenja prije vidjeli neko svjetlo u bogatom investitoru. Malo i vi pitari sada kada se ispostavilo da je lik neozbiljan jedete vnago, a bilo vas je hastra kada je došao priznajte
Pa mi smo uvijek pomagali Celiku kad im je zatrebao neki igrac, ne vidim razlog ni sad da im se ne izadje u susret, dbro za njih, dobro za igraca, a dobro i za nas...fks74 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:04Sve se za bodove može riješiti.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:22Trazi se mnogo igraca, nudi se mnogo igraca, lupaju se cifre, a realno kod vas na klupi ima jako dobrih rjesenja sto bi nama vamjalo a i vama, ako je uopste u istina.
Racionalnk trosimo za razliku od nekih.![]()
![]()
Vala ni najveći optimisti među pitarima nisu očekivali da će lik biti ovolika zavaljotka taman kad pomisliš da ne može gore od Adžemove tulipan brigade.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:16Ne vidim ništa loše u tome jer su iskustvima loših vođenja prije vidjeli neko svjetlo u bogatom investitoru. Malo i vi pitari sada kada se ispostavilo da je lik neozbiljan jedete vnago, a bilo vas je hastra kada je došao priznajte![]()
Drug nas je radna grupa koja je pregovarala sa Mirvicem uvalila u sve ovo,ja ne mogu da vjerujem da su ti ljudi toliko naivni bili a. Na kraju bolje informisane kone bile od nas, cak nam je lik rekao da je ublehas prije nego ce i doc. Po meni je sve ovo krenulo od sezone kad je Coric bio tu pa otisao, onda smo malo poletili mislili da mozemo titulu napast pa nam se desi Amil i Adzem i lale, pa onda kad smo potrosili pare od Jabera i sta cemo daj Mirvica. Onda Mirvic ocigledno uradi sta je uradio. Mozemo reci da smo se mi malo ranije rijesili nego vi turcina. Ali najvece pitanje je sta sad?BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Sve brate što krene iz nekog inata i na silu i da pokažeš da imaš duži k… od nekoga, nije dobro.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:16Ne vidim ništa loše u tome jer su iskustvima loših vođenja prije vidjeli neko svjetlo u bogatom investitoru. Malo i vi pitari sada kada se ispostavilo da je lik neozbiljan jedete vnago, a bilo vas je hastra kada je došao priznajte![]()
Fakat hebena situacija, ja zaista ne vidim nacin da vi namaknete taj novac...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:30Drug nas je radna grupa koja je pregovarala sa Mirvicem uvalila u sve ovo,ja ne mogu da vjerujem da su ti ljudi toliko naivni bili a. Na kraju bolje informisane kone bile od nas, cak nam je lik rekao da je ublehas prije nego ce i doc. Po meni je sve ovo krenulo od sezone kad je Coric bio tu pa otisao, onda smo malo poletili mislili da mozemo titulu napast pa nam se desi Amil i Adzem i lale, pa onda kad smo potrosili pare od Jabera i sta cemo daj Mirvica. Onda Mirvic ocigledno uradi sta je uradio. Mozemo reci da smo se mi malo ranije rijesili nego vi turcina. Ali najvece pitanje je sta sad?BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Mislim da oni nisu željeli pokazivati splovilo nego su se samo kao utopljenici pokušali uhvatiti za slamku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.