HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Barney Stinson
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Barney Stinson » 25 dec 2009, 12:31

wade je napisao/la:cestit bozic svim ultrasima,zatim svima ostalima koje slave...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 dec 2009, 15:52

Sretan Božić komšije,sve najbolje.

A klubu vam želim da ne dočeka sljedeći.Srdačan pozdrav. :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 dec 2009, 15:54

nime_tm87 je napisao/la:Cestiti Bozic svima koji ga slave! :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 25 dec 2009, 18:09

Stone Island je napisao/la:Sretan Božić komšije,sve najbolje.

hvala susjed...a docekat cemo mi jos njih puno,puno na vrhu...sto ne bih rek'o za vas :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 dec 2009, 18:26

Mijenjaj taj potpis,ofiraš se. :P

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 25 dec 2009, 21:51

Stone Island je napisao/la:Sretan Božić komšije,sve najbolje.

Jado nek si se ti javio ...
Odpepaj sa teme ako nemaš ništa pametno napisati podveležac.

slika

[youtube][/youtube]
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 dec 2009, 01:06

Stone Island je napisao/la:Mijenjaj taj potpis,ofiraš se. :P
znam da ti je krivo sto je tako...pati :P
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 12:32

wade je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 dec 2009, 12:49

Stone Island je napisao/la:
wade je napisao/la:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 26 dec 2009, 14:48

Sretan Bozic sa zakasnjenjem svim ultrasima i simpatizerima Zrinjskog te cijelom hrvatskom puku u biH!
Kaznise me sto posla ovog "kamenog"u neku stvar, dusmani :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 27 dec 2009, 19:11

evo musa igro "4 kafica"...vidi se da zna sve s loptom...dobar ko i inace.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 27 dec 2009, 19:22

wade je napisao/la:evo musa igro "4 kafica"...vidi se da zna sve s loptom...dobar ko i inace.
Po klubskom pravilniku nije smio nastupati u malom nogometu,Zadro je zbog iste stvari umalo izbacen iz kluba bas me zanima sto ce sa Musom biti! :?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 dec 2009, 19:25

Musa je vjerojatno vece ime za takvo sto, tako to obicno ide. Zadro je zasluzeno kaznjen, i ja sam za takvo sto, profesionalnost je profesionalnost. Al on je to prihvatio, i izborio se za mjesto u momcadi svejedno. Nedavno je sa njim bio intervju na abcportalu.
...Život za Široki...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 27 dec 2009, 19:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:Musa je vjerojatno vece ime za takvo sto, tako to obicno ide. Zadro je zasluzeno kaznjen, i ja sam za takvo sto, profesionalnost je profesionalnost. Al on je to prihvatio, i izborio se za mjesto u momcadi svejedno. Nedavno je sa njim bio intervju na abcportalu.
Citao sam taj inervju ,momak kaze kako jeste,pa jbg i treba biti neke profesionalnosti a ne kao prije 7,8 godina prije derbija sa Velezom Margeta (inace jedan od glavnih igraca tad Zrinjskog)dolazi na tekmu gurajuci auto,niti je se zagrijao ni presvukao,ma ciganluk zivi,pa Lizde malo igra za Zrinjski malo mali nogomet ,dobro je hvala Bogu toga vise nema ,odmah se vidi i na rezultatima!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 27 dec 2009, 21:30

musa je prije svega jedan veliki humanitarac,a i turnir je bio humanitarni...eno gabric dodje i ozlijedi se,a za tri dana mu pocinju pripreme...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 28 dec 2009, 22:44

BIli je zabranjeno svim igračima da igraju mali nogomet,a Zadro je igrao i zasluženo je kažnjen, možda i previše!
E sad, ako je Musa igrao također bez dozvole treba i njega kazniti istom mjerom jer je on najiskusniji i trebao bi biti primjer ostlaima! Mislim da mu se može progledati kroz prste samo ako je igrao s dozvolom, ne želim da itko ima povlašteni status u klubu.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 dec 2009, 23:14

Evo nemam nista protiv ovih nagrada al da jedan osmanagic iz veleza bude igrac premier lige a u istoj je tek 4 mjeseca i postigao je meni se cini 1 ili ni jedan gol no to nije bitno ,te da je Ibrakovic osvojio nagradu ispred trofejnog trenera Jovica :D ,kad ovo pogledam krivo mi je sto Skoro nije idol nacije pa kad je bal nek je maskenbal,zamisli da u spanjolskoj pored guardiole dodijeli se nagrada treneru deportiva koji iste godine nije nista osvojio vec je se borio za opstanak ,ovakvih gluposti ima samo u biH! :D
Ibrakovic je da se razumjemo velik trener al ruku na srce Jovic je taj koji je osvojio prvenstvo kad se nitko nije nadao!
Sportsport ba nagrade su vam za obrisat guzicu sa njima :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 dec 2009, 12:23

Covijek je Velez dignuo iz pakla i zasluzeno je trener godine jer prosle godine bili zadnji i ostavio Velez u ligi i sad u vrhu tabele,mislim da je zasluzio nagradu a sto se tice Osmanagica,inace sam Velezov navijac ali ima puno boljih igraca od njega i nije dao ni jedan gol...Znaci,za Ibraka zasluzeno a za Osmanagica mozda i malo smijesno...
I ko je znao za Ibraka dok nije dosao u Velez? Niko pa ni mi velezovci ali mislim da se ja pitam,trka vodila izmedju Ibrakovica i Jovica za trenera godine
Mostar je vazda bio fudbalski ili nogometni grad i ostat ce dok postoji ali neki od vas nece to nikad skontat jer su dosli iz selendra kao sto su Busovaca,Kiseljak,Grude itd...
Cast pravim mostarcima a ostalo nabijem na k.i.t.u.
Malo opsirno ali izvinite

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 29 dec 2009, 16:58

Moj care u istočnom Mostaru je najmanje Mostaraca ti ko da si sa Marsa pao. Gačani Stočani Nevesinjci i na kraju najbrojniji Podveležci. Dok je na zapadu to pet puta manje izraženo mada i ovdje ima dosta sa strane, posebno studenata.
Ali to nije tema ove priče pa zato ne piši gluposti ovdje.

Skoro sve ove nagrade su nekakvi kompromisi i zadovoljavanje nečijih ega. Rezultat nije taj koji je važan. Smiješno je da se neki koji izbore ostanak nagrađuju kao da je to neki uspjeh.
Ali ako se netko izdrkava na take stvari i ako mu je uspjeh pobijediti na strani i misliti ko je sad ko mi, neka mu onda bude.
Surova je činjenica ono što svi znaju tko je u datoj sezoni najbolji u svim kategorijama, pritom ne mislim isključivo na ovu sezonu nego uopće.
Najveći problem kod nekih je živjeti u iluziji ili u prošlosti, tako im je valjda lakše, a život u stvarnosti neumoljivo protiče godinu po godinu desetljeće po desetljeće.

I samo ću jošna kraju svim navijačima Zrinjskog čestitati Božić i novu godinu sa željom za još po nekim trofejem i još po kojim euro gostovanjem.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 dec 2009, 17:33

antipolitika2 je napisao/la:Evo nemam nista protiv ovih nagrada al da jedan osmanagic iz veleza bude igrac premier lige a u istoj je tek 4 mjeseca i postigao je meni se cini 1 ili ni jedan gol no to nije bitno ,te da je Ibrakovic osvojio nagradu ispred trofejnog trenera Jovica :D ,kad ovo pogledam krivo mi je sto Skoro nije idol nacije pa kad je bal nek je maskenbal,zamisli da u spanjolskoj pored guardiole dodijeli se nagrada treneru deportiva koji iste godine nije nista osvojio vec je se borio za opstanak ,ovakvih gluposti ima samo u biH! :D
Ibrakovic je da se razumjemo velik trener al ruku na srce Jovic je taj koji je osvojio prvenstvo kad se nitko nije nadao!
Sportsport ba nagrade su vam za obrisat guzicu sa njima :D
Ma nema to veze sa trenerskim uspjehom osvajanja titule... Ibrakovic je Velez prosle sezone izvukao iz neizlazne situacije i sada prakticno sa isitim tim sastavom pravi dar mar nasom ligom, i u dirketnoj su borbi za osvajanje samog vrha i titule. Pa gledano po rezultatima realno bi bilo da je trener Sarajeva Janjos izabran za najboljeg trenera premier lige, jer je jedini sa sarajevom osvjetlao obraz bh fudbala u evropskim takmicenjima...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.