AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Neka se udaraju. I treba da budu žestoki treninzi. A ne da se dešava u zadnjih 20min ne mogu trčati. Ovako to nije slučaj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ali fkt
Moj Rom kakve veze ima udaranje s tim da li oni mogu trčati ili ne ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:12Neka se udaraju. I treba da budu žestoki treninzi. A ne da se dešava u zadnjih 20min ne mogu trčati. Ovako to nije slučaj.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma aludiram na intezitet i ozbiljnost treninga. Gdje u takvoj atmosferi ima i udaraca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Krivim fitnes trenere zato što se insistira na jakom intenzitetu čak i tokom onih 11vs11 duela.
Ne znam koliko je to potrebno, fizička sprema se stiče najčešće tokom individualnih treninga koji uopšte ne uključuju kontakt sa drugim igračima. Nema potrebe da se marišu okolo i da nam igrači otpadaju i radi toga kao da nema dovoljno ostalih povreda.
Zato i rekoh da mogu razumjeti mišićne povrede koje su posljedica jakih treninga i razlog zašto je Milan možda i fizički najpripremljenija ekipa u ligi, ali ne mogu razumjeti ovo krhanje igrača.
Ne znam koliko je to potrebno, fizička sprema se stiče najčešće tokom individualnih treninga koji uopšte ne uključuju kontakt sa drugim igračima. Nema potrebe da se marišu okolo i da nam igrači otpadaju i radi toga kao da nema dovoljno ostalih povreda.
Zato i rekoh da mogu razumjeti mišićne povrede koje su posljedica jakih treninga i razlog zašto je Milan možda i fizički najpripremljenija ekipa u ligi, ali ne mogu razumjeti ovo krhanje igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislim da ovdje vlada ona cilj opravdava sredstvo.. sreca pa konacno imamo solidnu rotaciju pa rezultati ne trpe.rope11 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:03Krivim fitnes trenere zato što se insistira na jakom intenzitetu čak i tokom onih 11vs11 duela.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema ni Romagnolija ili bar ne u prvih XI, nisam gledao klupu. Toliko priče oko toga kako im fale tri stopera, a na kraju i Milanu fale tri defanzivca... naravno da je moralo ovako ispasti. 
Kessie kapiten.
Kako sam se prošle sezone bunio oko trake za Donarumu, toliko isto smatram da u ovim okolnostima ne zaslužuje ni Kessie traku pored jednog Kjaera ili Ibre u timu.
Kessie kapiten.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli je na klupi. On će samo po potrebi ući. Ovako ne.
Ne znam vala čime je taj lik zaslužio da bude kapiten.Mada ruku na srce čovjek nikad nije ništa loše rekao protiv klub. Ali ovaj cirkus sa ugovorom je dovoljan da ne bude kapiten.
No, puno je važnije od toga da Milan noćas dobije.
Ne znam vala čime je taj lik zaslužio da bude kapiten.Mada ruku na srce čovjek nikad nije ništa loše rekao protiv klub. Ali ovaj cirkus sa ugovorom je dovoljan da ne bude kapiten.
No, puno je važnije od toga da Milan noćas dobije.
Da primole covjeka da ostane 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Od.ovih svih ima najveci staz u klubu,Zlatan je rekao da ne zeli biti jer je on svakako vodja ekipe.
Sasvim je ok da je on kapiten.
Forza Milan
Sasvim je ok da je on kapiten.
Forza Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini je pokazao na primjerima Donnarumme i turčina da njega i klub neće niko ucjenjivati. Pa tako ni Kessie.
Valjda mu kapitenska pomogne da bude skoncentrisan svih 90 minuta i da konačno nešto odigra ove sezone. Bio je katastrofa i u mečevima reprezentacije.
Ali eto ima skoro 200 utakmica u klubu. Tako da neka ga.
Valjda mu kapitenska pomogne da bude skoncentrisan svih 90 minuta i da konačno nešto odigra ove sezone. Bio je katastrofa i u mečevima reprezentacije.
Ali eto ima skoro 200 utakmica u klubu. Tako da neka ga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odriazola po desnoj strani na Thea i Leao. Tu bi Milan trebao da bude u ogromnoj prednosti. Em su ova dvojica fizički dominantniji em su brži od njega. A ni Callejon nije više u cvijetu mladosti da može puno pomoći tu.
Vidjet ćemo kako će se Gabbia i Kjaer nositi sa Dušanom.
Vidjet ćemo kako će se Gabbia i Kjaer nositi sa Dušanom.
Možda ove priče o kapitenu nisu od neke važnosti, ali ja mu ne bih iz principa dao. Kakve osobe su nosile traku u Milanu i onda je daš čovjeku koji želi ići i koji štedi noge jer ne želi da se povrijedi.
I Donaruma je zmijurina koja možda nije trebala biti kapiten, ali bar je pošteno odradio ugovor do kraja i ulagao se 100%.
Vidim magla se fino spustila, valjda ne bude predstavljalo problem.
I Donaruma je zmijurina koja možda nije trebala biti kapiten, ali bar je pošteno odradio ugovor do kraja i ulagao se 100%.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eh da i ovo dobijemo veceras abd i bice super. Idemo momci
FM
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
O tome i govorim. Lik obećao da će potpisati čim se vrati s jedne reprezentativne pauze, a kad se vratio porasli apetiti.rope11 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:22Možda ove priče o kapitenu nisu od neke važnosti, ali ja mu ne bih iz principa dao. Kakve osobe su nosile traku u Milanu i onda je daš čovjeku koji želi ići i koji štedi noge jer ne želi da se povrijedi.![]()
Il Club più titolato al mondo!
Nije Keesie za kapitenske trake, covjek zaboravio da treba krenuti da se pozdravi sa igracima Viole 
Davno sam rekao na forumu da je Tatarusanu nesiguran haos..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.