Tezak je zivot na pocetku s Pellegrinomjuznjak> je napisao/la:Tezak je zivot bez Emeryasta ima novo u Valenciji ? Sada bez LP,vjerovatno bude velikih rezova u Budzetu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Tezak je zivot na pocetku s Pellegrinomjuznjak> je napisao/la:Tezak je zivot bez Emeryasta ima novo u Valenciji ? Sada bez LP,vjerovatno bude velikih rezova u Budzetu
Ma nece ni mijenjati Fuego i Michel ove Argentince.Fuego je tu zbog konkurencije,a vec traze jos jednog def.veznjaka (mozda Iborrajuznjak> je napisao/la:Brate,nisu to pojacanja u skladu s renomeom kluba . Znam ja da se nema puno para,ali ako ces vec prodati Tinu i Banegu,onda bar dovedi adekvatnu zamjenu tipa Benata . Fuego i Michel daleko da su losi ,ali nisu to po meni igraci koji mogu zamjeniti navedeni dvojac ni u snu . To su igraci da posluze tako sto ce pojacati konkurenciju i dati Valenciji sirinu na klupi,a sada da budu nositelji igre i vazan kotacic vrlo tesko . Ako nista ,Michel je mlad igrac ,domaci je i mozda bude dobro pojacanje .
Real ima tezi raspored,a za sutra nas Paco Alacacer najavljuje da ce ih on srusiti svojim pogodcimajuznjak> je napisao/la:Jel planira Valencia vratiti Carlesa Gila i jel postoji neka klauzula po kojoj ga Elche moze otkupiti ?Gledao sam ga danas protiv Villareala,decko je ostavio dobar utisak na mene . Malo sam vas gledao protiv Osasune . Sta reci nego demonstracija sile
. Ako Real kiksne protiv Gete mozda i ne bude sve izgubljeno za LP.
ne mislim da ce Valverde igdje ici iz Valencije..juznjak> je napisao/la:Ode vam Valverde u Athletic .VjerovatnoDobar je bio . Koliko vidim stekao je veliko postovanje navijaca Valencie, znamo u kakvom je trenutku preuzeo Valenciu a evo do kraja prvenstva Valencia ce biti kandidat za LP.Također,u LP protiv PSG -a ,Valencia je ispala na jedan castan nacin . Da se niste onako prepali u prvoj tekmi mislim da bi ih prosli bez problema . Ipak,njegovo srce je u Athleticu, treba postovati njegovu volju i pozeliti mu da vrati Athletic u vrh Primere. Za Valenciu je sada najbolje da se okrene Djukicu ukoliko hoce da bude rame uz rame sljedece sezone s vodecim ekipama . Mislim da bi bio odlicno rijesenje za neku novu Valensiju, em je igrao tamo, em je vec skoro pa afirmisan trener. sa autoritetom: Ovo sto je uradio s Valladolidom je fascinantno . Ne samo rezultatski,vec i igrom Valladolid je prikazao puno ove sezone .
Takodje.juznjak> je napisao/la:Zato bih vise volio da Valencia ode u LP.
Nisam se usutio,samo obaveze cine svojejuznjak> je napisao/la:Sta nam se Adji usutio ?Kakva je ovo demonstracija sile bila na Vallecasu
ne sjecam se da je neko ovako razbio Rayo na njihovom terenu . Eto do kraja imate bolji raspored od Sociedada . Tako da je moguce da zavrsite kao cetvrti . Nekako mislim da bi LP bio preveliki zalogaj za Sociedad. Previse je tu mladica ,neka se prvo dokazu u Evropskoj lizi,pa onda neka pokusaju ciljati na nesto vise. Valencia ima odlican igracki kadar koji bi ostao na okupu samo u slucaju plasmana u LP, uz koje pojacanje poput Aspasa,mislim da bi sljedece sezone mogli ponoviti uspjeh recimo Malage. Zato bih vise volio da Valencia ode u LP.
Consigliere je napisao/la:sta ima za Valencijin stadion?
Mora se dati malo motivajuznjak> je napisao/la:Kakve su ovo premije od 3,4 miliona igracima ukoliko se plasirate u LP. A vamo lafo sirotinju glumite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.