Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Što ne trenira u majici dugih rukava, ionako je navikao...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Kažu sutradan im čaršaf ličio na Japansku zastavuMurga je napisao/la:Po evidenciji koju je Nerminovic postavio na forum, vidili smo da ste se snasli![]()
Hajde, neka malo zahebancije, tema postala napeta k'o treger.

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Kažu sutradan im čaršaf ličio na Japansku zastavuMurga je napisao/la:Po evidenciji koju je Nerminovic postavio na forum, vidili smo da ste se snasli![]()
Hajde, neka malo zahebancije, tema postala napeta k'o treger.![]()
![]()

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Malo kasnim na ovu raspravu ali nije u redu da se cojk' proziva zbog manjeg entiteta, mislim sve je nazalost legalno i Daytonskim sporazumom dogovoreno. Ne treba nasjedati na provokacije sto se mene tice na po cela drazin lik neka istetovira libo me, Ali nezaboravite jedno kada se prilika ukaze takve ipak treba nakaziti lao npr. pregaziti kakvim pozamasnim terencom ono ups.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ne znam zašto se upuštaš u diskusiju sa dvojcom najvećih hinja na forumu prijatelju, koji evo po ko zna koji put dokazuju, jedan da je obični odron od insana a drugi da je šegrt i uvlakač ovom prvom i gdje je god neka diskusija kontra njegovog guznog havera on uskače u pomoćflwz je napisao/la:Evo sad i njega.
Koliko puta moram da napisem da ne opravdavam to sto je napisao @cokara? Naravno da ne opravdavam rijeci kao "bijedni zivot", niko normalan to nece opravdavati.
Vjerujem da si pametan momak, te se nadam da mozes napraviti razliku izmedju ta dva "ponizenja", ali evo ako ne mozes dopusti mi da ti ja to objasnim.
@cokara je njega uporedio sa profesionalnim fudbalerom, sto se obojica mozemo sloziti da je velika mogucnost da zaradjuje vise od prosjecnog stanovnika bilo koje drzave u svijetu. Dakle, tesko da to moze biti neka uvreda. Cista realnost.
Ovaj je njega uporedio sa samim sobom, sto opet nadam se kod obojice dolazi do zakljucka (znajuci da Norvezanin nema niti jednu informaciju o identitetu doticnog) da on globalizuje cijelo stanovnistvo u Bosni i Hercegovini, te smatra da zaradjuje vise od svakog covjeka pojedinacno. Bezobrazna i podmukla uvreda upucena stanovniku Bosne i Hercegovine.
Nadam se da sam ti uspio malo bolje objasniti u cemu je razlika. Mada, posto si ti iz lobija norvezanina, ne vjerujem da mozes objektivno gledati na to.
Sasvim je dovoljno diskusije oko ovog svega.
Jos samo zelim da se izvinem svim forumasima iz inostranstva ako su me mozda pogresno shvatili. Ja ne globalizujem, ne zelim da se osjecate uvrijedjenim jer ova cijela diskusija nema nikakve veze sa vama. Postujem i podrzavam svakog covjeka koji ne napravi ovakav kiks kao ovaj "patriota". Iskreno se nadam da ne dijelite isto misljenje sa doticnim.
:vozdrica:

E moj kartmane, da nisi u norveškoj, teško da bi davao blowjobove po austrijskim hostelima

naprijed rejal
Vidim Ogi tema ne jenjava. Neko cuo sam da Ogi ima posebnu vrstu tetovaze. Kad nategne biceps tetovaza se prosiri na cijelu BiH a kad je onako mlohav lici pomalo na RS.
Jel sad dobro?
Jel sad dobro?

Sveti dobro znaš kako si prošao nakon zadnje rasprave sa Cartmanom 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
harishp je napisao/la: P.S Nego vidim Kurtmo opet mase tudJim novcanikom

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam sto je obrvenko poceo zalazit na sportske teme, nije to za njega. Naravno ni ovdje ne pise o sportu, nego o pizdarijama.Virtu4l je napisao/la:Sveti dobro znaš kako si prošao nakon zadnje rasprave sa Cartmanom

Covjek dosao na sportski forum da prica o obrvama svojim.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja jedino tebe vidim da pričaš o tome, a moj spojler u mom postu to i potvrđuje 
Cartmane bole li te usta?
I molim te da mi ti odgovoriš, ne šalji svog šegrta dedicu virtualnog uvlakač 

Cartmane bole li te usta?

naprijed rejal
Obrvenko, jesi li u zivotu ista napisao o sportu na ovom sportskom forumu? Znas li koliko je igraca na terenu uopste? Jesi li sutnuo loptu u zivotu, ili se drzis pincete?
Reče čovjek koji život ostavi na temi Chat
Nego, nisi mi odgovorio

Nego, nisi mi odgovorio

naprijed rejal
O'ladi malo, mora čovjek na feniranjeCartman je napisao/la:Obrvenko, jesi li u zivotu ista napisao o sportu na ovom sportskom forumu? Znas li koliko je igraca na terenu uopste? Jesi li sutnuo loptu u zivotu, ili se drzis pincete?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ognjene, Ognjene, šta uradi od foruma: od tattoo do frizerskih salona... 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Evo i ja gledam, više se ne puca na ovom topicu, sad isukali pincete pa udri...
#Salihović
Evo ti ideja Obrvenko, sada tetoviraju obrve, ne moras vise cupat pinceticom.BaDa12 je napisao/la:Ognjene, Ognjene, šta uradi od foruma: od tattoo do frizerskih salona...

San Obrvenka:

- alan_kardec
- Kontakt:
u šta se tema pretvorila

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pos'o je vala i Cartman srati..
Kaze sad na dnevniku: "postedjen treninga je bio jedino lakse povrijedjeni Ognjen Vranjes"
Kaze sad na dnevniku: "postedjen treninga je bio jedino lakse povrijedjeni Ognjen Vranjes"

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ponašate se isto k'o neke dvije stare babe, komšinice, što se prepiru oko toga čija je posteljina ljepša na štriku.
Jedan vrijeđa omalovažavajući ovog drugog, koristeći gnusne riječi, a ovaj drugi se uhvatio privatnog pa ne popušta.
Svima po 7 dana!
Jedan vrijeđa omalovažavajući ovog drugog, koristeći gnusne riječi, a ovaj drugi se uhvatio privatnog pa ne popušta.
Svima po 7 dana!
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Cartman ima imunitet, njemu ide duploNajda je napisao/la:Ponašate se isto k'o neke dvije stare babe, komšinice, što se prepiru oko toga čija je posteljina ljepša na štriku.
Svima po 7 dana!

Đaab napadate Cartmana, odgovorio je istom mjerom, zub za zub.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.