Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Šta trebam sve predat za pasoš?
Sutra sam namjeravao vaditi pa kako je stiska s vremenom, nemam kad.
Već sam popunio uplatnicu i platio, te izvadio CIPS. Treba li još šta?
Sutra sam namjeravao vaditi pa kako je stiska s vremenom, nemam kad.
Već sam popunio uplatnicu i platio, te izvadio CIPS. Treba li još šta?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitanje za nekog ko je iz Sarajeva, a upucen je. Koje su radnje provjerene za kupovinu laptopa/racunara? Da izdaju racun, imaju valjanu garanciju i ok cijenu.
Ne treba nista specijalno, za kucnu upotrebnu nesto I3,8GB RAM-a i SSD da fluidno vuce Win10. Ali bitno eto da nisu neke varalice, da ima garancija 1-2 godine.
Ne treba nista specijalno, za kucnu upotrebnu nesto I3,8GB RAM-a i SSD da fluidno vuce Win10. Ali bitno eto da nisu neke varalice, da ima garancija 1-2 godine.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Prebivalište i uplatnica je ja mislim sve. Tako je bilo kad sam ja vadio. Doduše to je bilo davno. Prije 5,6 godina. Neka se neko javi ko je još "na svježe" ako se šta promijenilo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
CIPS, uplatnica i stari pasos.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema u Sarajevu nista vrijedno spomena. Imas Imtec ako ti se razbacuje novcem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:46Pitanje za nekog ko je iz Sarajeva, a upucen je. Koje su radnje provjerene za kupovinu laptopa/racunara? Da izdaju racun, imaju valjanu garanciju i ok cijenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
To se u Bijeljini kupujetuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:46Pitanje za nekog ko je iz Sarajeva, a upucen je. Koje su radnje provjerene za kupovinu laptopa/racunara? Da izdaju racun, imaju valjanu garanciju i ok cijenu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mislim da si ti jednom postavljao link za deezer, pa ako imas pri ruci samo da nije ovaj zvanicni na play store.
Godinu dana me slusao, ali jutros se nesto pokvario.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
evo nešto malo od selefizma, muslimani koji se pridržavaju mišljenja prve tri generacije muslimana uključujući i poslanika

- legenda reala
- Kontakt:
Joj kad se ovako praviš fol ne znaš kolko godina ima i sl gluposti a sve o njoj znaš bolje nego Beško
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Da je kakva riba, ne bi trazila fakera na forumu.legenda reala je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:54Joj kad se ovako praviš fol ne znaš kolko godina ima i sl gluposti a sve o njoj znaš bolje nego Beško
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- legenda reala
- Kontakt:
ma bila dobra s jednim od admina i dijelio nam banove ovdje za svaku sitnicu zbog nje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
fulaš poentu
žene se tretiraju kao kap vode na dlanu, i to je sve da ih se zaštiti. jer kao i kap vode, ako bude sudar, šanse su da će žena da se prolije, a kad se prolije šanse su da će to biti po kiti lika koji ju je udario. i svih policajaca kasnije u policijskoj stanici.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Impresivno. Odakle ti ove verzije deezera?miki_92 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:09probaj ovaj
https://www81.zippyshare.com/v/nitRSZHP/file.html
- PovratakKralja
- Kontakt:
Šipak bi meni dao ban ako nisam kriv. Mogao bi jednom, drugi put bi on bio banovan sa sopstvenog laptopa.legenda reala je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:58ma bila dobra s jednim od admina i dijelio nam banove ovdje za svaku sitnicu zbog nje![]()
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Sjećam se kad smo ja i uštipak bili banovani da su moju žrtvu ovdje štovali ko da sam Izet Nanić u najmanju ruku
Nullius in verba
Provalio sam odmah i nju i Aero. Koji je drugi razlog dolaska na forum gdje su 99% muskarci.PovratakKralja je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:55Da je kakva riba, ne bi trazila fakera na forumu.legenda reala je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:54Joj kad se ovako praviš fol ne znaš kolko godina ima i sl gluposti a sve o njoj znaš bolje nego Beško
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.