FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zvijezda Gradačac naši stari sportski prijatelji. Fer i korektna utakmica, hvala na gostoprimstvu i vidimo se na proljeće
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ocekivano gazimo ka PL, vrlo tesko da ce nas iko po tom pitanju ugroziti.
U Gradačcu je prava raja uvijek bila.
U Gradačcu je prava raja uvijek bila.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Apsolutno se ne slažem sa tom havdika taktikom, ako je igru briši bodove piši , onda razvijaj pet šest igrača od 17/18 godina po svaku cijenu. Ova finta nas junior ti igra poluvrijeme Hasanovic i ti ga izbaciš da udje stariji i umorni igrač kojeg nećeš razvijati i prodavati. Nema mi logike to. Raja dolazi na utakmice da gleda igru i golove, Borbu i zalaganje , a može i koje isprobavanje jedna dvije utakmice nipošto da to praksa postanemk1008 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:32Kako kaze Nalic u onom podcastu kod Marijana bitni su bodovi
To se slazem apsolutno. Dzaba nama dobra igra, lijepa, gledljiva, dobri pasovi vako nako ako nema realizacije.
On dosta isprobava ekipu i neka i treba, imamo jos milion kola, nek proba sve igrace da vidi kako sta , da moze procijeniti.
Ucinkom sam zadovoljan, cinilo mi se da cemo imat vise golova protiv Zvijezde, al ocito se svi naloze dodatno protiv nas .
Bolji smo od Stupcanice 100%
Svaka cast ljudima u tom klubu prave lijepu priču, ali moraju oni jos mnogo pure pojest da bi mogli bar pokusat parirat nama.
Definitivno ako se Celik ne dozove u narednih par kola, vjerujem da cemo lagano bit prvi. Ali moramo nastaviti kontinuirano ovako igrat. Neka i poraza nekad i remija, al da ne bude 3 kola bez pobjede, to nam se ne smije desit .
Uglavnom dobri su za sad. Svidja mi se sto igraci funkcionisu kao tim, druze se i van terena, to je dobro za ekipu, za taj timski duh. Prosle sezone su svi bili ko s Marsa pali .
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pamtiti lijepo gostoprimstvo pa vratiti na proljece aBd
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Haris je top odigrao ove utakmice u kojim mu se pruzila prilika odlican mlad i oerspektivan igracHitman22 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:29Apsolutno se ne slažem sa tom havdika taktikom, ako je igru briši bodove piši , onda razvijaj pet šest igrača od 17/18 godina po svaku cijenu. Ova finta nas junior ti igra poluvrijeme Hasanovic i ti ga izbaciš da udje stariji i umorni igrač kojeg nećeš razvijati i prodavati. Nema mi logike to. Raja dolazi na utakmice da gleda igru i golove, Borbu i zalaganje , a može i koje isprobavanje jedna dvije utakmice nipošto da to praksa postanemk1008 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:32Kako kaze Nalic u onom podcastu kod Marijana bitni su bodovi
To se slazem apsolutno. Dzaba nama dobra igra, lijepa, gledljiva, dobri pasovi vako nako ako nema realizacije.
On dosta isprobava ekipu i neka i treba, imamo jos milion kola, nek proba sve igrace da vidi kako sta , da moze procijeniti.
Ucinkom sam zadovoljan, cinilo mi se da cemo imat vise golova protiv Zvijezde, al ocito se svi naloze dodatno protiv nas .
Bolji smo od Stupcanice 100%
Svaka cast ljudima u tom klubu prave lijepu priču, ali moraju oni jos mnogo pure pojest da bi mogli bar pokusat parirat nama.
Definitivno ako se Celik ne dozove u narednih par kola, vjerujem da cemo lagano bit prvi. Ali moramo nastaviti kontinuirano ovako igrat. Neka i poraza nekad i remija, al da ne bude 3 kola bez pobjede, to nam se ne smije desit .
Uglavnom dobri su za sad. Svidja mi se sto igraci funkcionisu kao tim, druze se i van terena, to je dobro za ekipu, za taj timski duh. Prosle sezone su svi bili ko s Marsa pali .
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Tanko je to 5 od 5 mora bolje 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TzBulevar87
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:14Mislim da je red pohvaliti raju iz Gradačca. Svaka cast za gostoprimstvo. Od redara, pa do navijaca koji su bili s nama na tribinama. Bas su raja, kulturica.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pinujte ovaj post gdje garantujem da ce nasi skandirati "seljacke picqe"baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:14Mislim da je red pohvaliti raju iz Gradačca. Svaka cast za gostoprimstvo. Od redara, pa do navijaca koji su bili s nama na tribinama. Bas su raja, kulturica.Vratiti im istom mjerom kad dođu ovdje, ako Bog da.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ako se dovedemo do toga, samo mi mozemo ispast seljacke pi*ke.merak je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:01Pinujte ovaj post gdje garantujem da ce nasi skandirati "seljacke picqe"baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:14Mislim da je red pohvaliti raju iz Gradačca. Svaka cast za gostoprimstvo. Od redara, pa do navijaca koji su bili s nama na tribinama. Bas su raja, kulturica.Vratiti im istom mjerom kad dođu ovdje, ako Bog da.
U Banovicima ti prodaju casu vode u 2KM, jucer niko ni da ruzno pogleda, a kamoli pretrese. Jos su svakom uputili par lijepih rijeci tipa "dobro nam dosli, uzivajte u utakmici..."
I vidi se da su ljudi iskreno uz nas i da nam zele sto prije povratak u PL. Bolje njima slat igrace na posudbu, koji im mogu pomoci, nego kome drugo.
Volim tebe, više od sebe
zamjetih Zvjezdini igraci su imali heez reklamu sa prednje strane. koliko to on daje Zvijezdu da ima reklamu na prednjoj strani dresa. koliko uopšte kosta reklama na prednjoj strani federalnoj ligi
& $ ?
Pola dresova ne hezz prednja strana a pola ja mislim lactalis tako nesto
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
ili je domaće blago

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Pa dobro domace blago dolazi iz lactalis firmecrvenocrnitz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:25ili je domaće blago![]()

1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Sad sam malo pricao i raspitivao o njemu, kazu mi da je u Sarajevu puno obecavao, ali da su ga neke povrede dosta sj3bale (mislim da mi rece da je i ligamente zeznuo prije psr godina) i da je to dosta uticalo na njegovu psihu. I dan-danas s nekom rezervom igra kad treba potegnuti, to ga dosta unazadjuje.montolivo18 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:21Kakav je Lelić?Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:17Bogami Merdovic fizicki u dobroj formi, pravo sportski odrzava tijelo i formu i vidi se da je predan fudbalu.
I Vuk je solidan, ali njegova steta sto je dosao i Kape, a Civicu dosta vjeruju treneri zbog iskustva. I sami kazu da im je kod Civica najveci problem defanziva i ti zadaci, a sto i mi znamo.
Dodatni problem mu je popunjenost pozicija u Slobodi kao i dobra forma napadaca, tesko ce se u ovom momentu izboriti za ozbiljnu minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kada pocinje kup
Pise 13.9 na stranici Federalnog saveza
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
FK MLADOST-FK SLOBODA (Doboj Kakanj, 13.09.2023. - 16:00 sati)
Glavni sudija: Pejić Mario (Grude)
Prvi asistent: Zlatić Mihret (Brčko)
Drugi asistent: Brezović Marko (Kostrč)
Četvrti sudija: Kovčić Juraj (Prud)
Delegat: Trbonja Mirza (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Baković Haris (Sarajevo)
Glavni sudija: Pejić Mario (Grude)
Prvi asistent: Zlatić Mihret (Brčko)
Drugi asistent: Brezović Marko (Kostrč)
Četvrti sudija: Kovčić Juraj (Prud)
Delegat: Trbonja Mirza (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Baković Haris (Sarajevo)
SLOBODA ILI NIŠTA
Hajde Nala uozbilji se malo, hoćemo duplu krunu!
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.