Pokusao sam ti napisati privatnu poruku da nas ne blamiras dodatno
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zaboravio si Hakalu...BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:05Bas gluposti ma hajd ovo inekako ali jucer tema cjeli dan parkovi,voda,grijanje,komunalije,zagadjenje ,gay parada,Mirza Hatic,Faco,Real Madrid ,jos dodat Sejka,Hudu i PatkaVanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:01Rasprava koja traje evo vec nekoliko stranica je toliko naivna i nerezonska, da se covjek mora poceti zahebavati s tim kako ne bi citao svakakve gluposti...BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:58
Ma nemamo niodkog bodove ako mislis na Zelju ja mislim opet ce Zeljo bit u srediniStvarno smijesno jos nas ubiedjuju u zapinjanje i neko pustanje,nama ce bit svaka na noz ako mislimo.opstat u ligi .Nama je adut borba da nadomjestimo nekvalitet i hajmo reci i ambijent jer nije isto gostovat i ovim velikim u Bijeljini,Krupi,Doboju u odnosu na Zenicu .Dugo smo mi odsutni nismo mi upoznati sa ligom ,evo ovo sto smo doveli ja samo Hrvanovica poznajem a ovog Osmica iz Sloge ili ovog Mohedana iz Rudara , Sabanovica iz Sarajeva i zaboravi jos ko je doso ja ne znam kakvi su igraci to jer nisam toliko pratio ligu ovu.
Pricaj realno o igracima,ligi,kvalitetu klubova a ne samo preoucavat logicno da svako svoje voli ili zivio u velegradu ili u selu nekom.
Kakve su prognoze, kakav rezultat očekuješ protiv Milsamija?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nek je tema zivnula, ovo nam treba povratkom Celika u ligu. Zivjela Premijer liga Bosne i Hercegovine 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Threeplanetrees
Kvota 1,05 da će kazniti Čelik zbog nereda nakon prve krađe na bilinom. Slične smo vruće glave u tome za razliku od filijale Zrinjskog gdje čitav stadion aplaudira kada im tricu uvale na grbavici 
Ma Celik ima sasvim dobru ekipu...
Problem je da ih ne uhvati kakva euforija i da nakon 5 kola budu prvi na tabeli, da im navijaci pocnu razmisljati, kao i navijaci jednog drugog kluba prosle godine, kako samo izbjeci Bayern u LS, a spasavati prmijerligaski status 5 kola prije kraja...
Problem je da ih ne uhvati kakva euforija i da nakon 5 kola budu prvi na tabeli, da im navijaci pocnu razmisljati, kao i navijaci jednog drugog kluba prosle godine, kako samo izbjeci Bayern u LS, a spasavati prmijerligaski status 5 kola prije kraja...
Tesko za prognozirat...Imaju bas puno stranaca i mislim da će biti svega ali eto nadat se nekom bar minimalnom trijumfu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U suštini to je vaš problem svake sezone, uvijek se tripujete da imate ekipu za titulu pa na -18 progledate onako kroz maglu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:20Ma Celik ima sasvim dobru ekipu...
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pa to je uticaj sampiona pripremnih tekmichily-rz je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:23U suštini to je vaš problem svake sezone, uvijek se tripujete da imate ekipu za titulu pa na -18 progledate onako kroz maglu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:20Ma Celik ima sasvim dobru ekipu...
Problem je da ih ne uhvati kakva euforija i da nakon 5 kola budu prvi na tabeli, da im navijaci pocnu razmisljati, kao i navijaci jednog drugog kluba prosle godine, kako samo izbjeci Bayern u LS, a spasavati prmijerligaski status 5 kola prije kraja...![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Threeplanetrees

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
Pa ja vam zato i govorim Chily, poBogu brate niste djeca pa da vam moram detaljno objasnjavati...Ucite na nasim greskama i greskama jednog velikana od prosle godine...chily-rz je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:23U suštini to je vaš problem svake sezone, uvijek se tripujete da imate ekipu za titulu pa na -18 progledate onako kroz maglu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:20Ma Celik ima sasvim dobru ekipu...
Problem je da ih ne uhvati kakva euforija i da nakon 5 kola budu prvi na tabeli, da im navijaci pocnu razmisljati, kao i navijaci jednog drugog kluba prosle godine, kako samo izbjeci Bayern u LS, a spasavati prmijerligaski status 5 kola prije kraja...![]()
Mozda su uplatili i ulozili zalbu na ostalo pa cekaju i nadaju se da nece morati i to ispuniti. Ali jbg vrijeme prolazi i pitaj Boga kada ce ovi iz fife to razmatratirishovski je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:57Pa i ja mislim da postoji jos nesto... A s druge strane ne bi dovodili igrače ako se zna da ne mozes rijesiti situaciju do kraja prelaznog roka.
I štrikani dzemperErosViverosViv je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:54Transfer vrijedan 34 grla, u slucaju titule premije u kajmaku
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Znamo mi gdje smo dosli i kakav nam je roster i da sve iznad osmog mjesta je bonus.
I sa ovim pojacanjima mi nemamo sirinu rostera za 36 kola i gdje je skoro svako kolo jaka i zahtjevna utakmica. Bise i kartona i povreda sasvim sigurno, tako da bilo kakva euforij eventualnim dobrim pocetkom nece biti dugog daha... Ponavljam, nam je cilj ove sezone naci dva tima koja ce biti losija od nas i to bi bilo to. Nek se za Evropu bori ko je i naucio, mi jos nismo tome dorasli.
I sa ovim pojacanjima mi nemamo sirinu rostera za 36 kola i gdje je skoro svako kolo jaka i zahtjevna utakmica. Bise i kartona i povreda sasvim sigurno, tako da bilo kakva euforij eventualnim dobrim pocetkom nece biti dugog daha... Ponavljam, nam je cilj ove sezone naci dva tima koja ce biti losija od nas i to bi bilo to. Nek se za Evropu bori ko je i naucio, mi jos nismo tome dorasli.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Pa to.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:13Nek je tema zivnula, ovo nam treba povratkom Celika u ligu. Zivjela Premijer liga Bosne i Hercegovine![]()
Je.bo ono kad smo svi fini nije zanimljivo
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma ni blizu zasad,al eto nadamo se jos makar 3 4 pojacanja pravih.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:20Ma Celik ima sasvim dobru ekipu...
Tek tad cemo bit solidna ekipa.
Mislim da cemo mi na kraju izboriti nekako opstanak sto je i cilj.
Al na neki hype,navijače i ostalo.
I jedini spas ce nam bit da pored BSKa,nekako se Sloga raspadne.
To bi bio najbolji scenario za nas a i za ovu ligu generalno.
Ni kad nas hvalite, ne mozemo se sloziti hahahaahahaha
@threeplanetrees
To, to .. ima da kazne Bilino na period dok se nacionalni ne napravi
@threeplanetrees
To, to .. ima da kazne Bilino na period dok se nacionalni ne napravi
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 08 jul 2026, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Šteta stvarno, igrom ste baš zaslužili da igrate Evropu, prava nepravda bi bila da ispadnete od ovih amatera. Srećno, da napravite što bolji rezultat
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pokusao sam ti napisati privatnu poruku da nas ne blamiras dodatno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, DoktorXabaras, Grk1234, Hajdeee, NazorUso, Zenicanin988 i 47 gostiju.