FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suki46 » 06 apr 2018, 16:43

Znači Adukor je nazad ali nema Bekića i Hodzica.Šabanovic na desnom beku Mujakic na lijevom ( igrao je kao akademac na toj poziciji) stoperi Adukor-Sofranac.Bolje ovako nego Stanojevića gušiti na nekoj od bočnih pozicija , bitniji nam je u sredini , a Mujakić definitivno moze odgovoriti zadatku zvanom lijevi bek.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 apr 2018, 16:44

haris004 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
haris004 je napisao/la:U odbrani imamo samo Šofranca, i dva akademca :lol:
Onaj ko je odgovoran za ovako sklapanje ekipe zaslužuje kaznu, pa makar to bio i Husref. Ne može se uticati na povrede ali ovo je smiješno.
Od olakog puštanja Ivetića bez ikakve zamjene do nogiranja Novakovića i stavljanje Stanojevića na stopera.. Ne zaslužujemo bolje, čak nam je četvrta pozicija previše.
Ovdje kad su neki konstantno upozoravali na cinjenicu da su nam neophodni bekovi i stoper,pojedinci su se sprdali s njima,govorili im da su dosadni i sl.
A evo ispade da se bolje u transfer-politiku razumiju forumasi nego nasa 'struka' u klubu :kafa:
Da je ostao Mihojević za poziciju stopera ne bi imali problema. Sa druge strane kad se sjetim ismijavanja kad neko napiše da imamo samo dva beka sa minutama u profesionalnom fudbalu meni dođe muka.
Samo još jedan stoper i bek i to bi bilo dovoljno, a čak nije bilo ni povezivanja nekih igrača sa nama izuzev onog amatera iz Partizana. Dovodili smo igrače u veznom redu koji nam je krcat i gdje dosta igrača ispašta radi te gužve (čitaj Stanojević, Adukor i Herić, pa čak i Radovac).
Jedan od najgorih prelaznih rokova koje smo odradili u zadnje vrijeme, a bilo je dosta igrača sumnjivog kvaliteta.
Upravo tako :thumbup:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 apr 2018, 16:49

MCMXLVI je napisao/la:Ahmetovic, Hebibovic, Adukor, Hodzic i Bekic. Ne pamtim da smo imali veci broj povrijedjenih igraca. Sve me strah velikog poraza.
Do juce 95% foruma ih tjera ,**** im sve zivo a sad vec zale za njima.
:urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 apr 2018, 16:53

Danas gori vjecna vatra kao simbol tvoga otpora,
jer si protivnik fašizma i domaćih zlotvora...

Sretan Dan grada :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 apr 2018, 17:01

belosevic28 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ovom zagoru dolaze notifikacije kad neko kritikuje upravu. Baho kad ih je prozivao on se upali, Hujic kad progovori on konstatova kako je Hujic isti i da je primao platu sutio bi...
Ma Valebtine, ti li si? :-D
Buraz oomjeso si me sa neki jer ja isti oljujem upravu,prati malo i citaj postove i izvines se sad fino? Pricam za Husrefa realno sto bi se zalio?
Halali depchi i ekipa se upale na svaki pomen uprave, nezz otkud sam tebe umijesao tu. Evo iskreno IZVINI.
Sto setice Husrefa onda on sam sebi skace u stomak, ako ima sve savrseno kao sto rece, gdje su onda rezultati ?
nećemo izmišljati, ja sam više puta ponovio da svi mogu ići, iz uprave, kao i trener kao i igrači , ni prema nijednom od prolaznika u FKS nemam privrženosti, moje subjektivno mišljenje da trenutnoj situaciji ne bi pomoglo rasulo ni u kom segmentu, a već jeste, nema kondicionog, nema predsjednika, dosta igrača će otići na kraju ove sezone...očekivati je da se nastavi rezultatsko lutanje a onda i ostavke...svake godine se donese odluka da je određeni igrač preskup i ne isplati se rizikovati dovođenje takvog i svaki put se obije svima o glavu bez posljedica izuzev za navijače...vrijeme je da neko odgovara i za to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 apr 2018, 17:18

ledesma je napisao/la:A šta se desilo ovo sa gostovanjem Hordi, ako neko zna?
vjeruj mi bolje da ne znas. Ako te bas zanima javi se u pp

ps. Halalite raja, pretrpaste mi pp. Ne dozvoljava forum da odgovorim svakome, kao prebrzo saljem poruke, a nisam bas sa vremenom.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 06 apr 2018, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 06 apr 2018, 17:28

Sutra hrabro pa sta bude

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 apr 2018, 18:04

Kad se samo sjetim pljuvanja tokom januara i februara na forumaše koji su ukazivali na potrebu pojačavanja bekovskih pozicija sa iskusnim igračima.Dakle, sutra najvjerovatnije protiv aktuelnog prvaka gledamo zadnjeg veznog na stoperu, stopera na lijevom beku i dojučerašnjeg akademca na desnom beku.Ma mi smo čudo :facepalm: :facepalm: :facepalm:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 apr 2018, 18:09

Jednog' dana će doći i vaš kraj....

Trideset i kusur godina na Horde Zla su atakovale razne struje, koje su nas htjele uništiti na ovaj ili onaj način. Raznoraznih plaćenika je bilo, ljudi koji su htjeli iskoristiti naše ime, ideju, masu i mentalitet, ali nisu uspjeli - niti će! Javna je tajna da je u FKS godinama bilo kriminalaca koji su ga iskorištavali, iz njega izvlačili novac zarad svojih privatnih interesa. Jednostavno u klubu je uvijek bilo mahalaca koji su gurali neke svoje ljude, "ograđivali" se na transferima polovnih igrača, iskorištavali sve pozitivno u FKS i evo srozali ga na niske grane. Jedini koji su se uvijek i iskreno protivili kriminalu u FKS su Horde Zla, koje su svoju borbu protiv agenture i kriminalaca u FKS vodili grlima, dlanovima, bakljama i parolama. Iskorijenili smo loše na našoj tribini, naša omladina ide na treninge borilačkih vještina, imamo generaciju mladih i zdravih umova sa mentalitetom, onim navijačkim, ne mafijaškim. Kriminal nas ne zanima, mi smo navijači - ne kriminalci. Kao takvi ne odgovaramo nekome u FKS. Znamo mi kome, znaju i oni (on). Javna je tajna da i sada u FKS vlada mafija koja nam "prodaje" priču u velikom klubu a pozadina je potpuno drugačija. Malo se šminka klub, prodaje marketing, plasira "šuplja" priča da bi se sakrila prava istina. Isti ti ljudi su među naše redove ubacili, odnosno pokušali ubaciti ljude koji nemaju apsolutno nikakve veze sa navijačkim svijetom, ljude kojima je u interesu da unište trenutnu strukturu Hordi Zla kako bi se izvlačenje novca i uništavanje kluba komotno moglo nastaviti. Ti ljudi su opasni, ne zato što su momci sa srcem i hrabrošću nego zato što su nadrogirani plaćenici sa pištoljima. Ljudi ispranog mozga i bez trunke navijačkog mentaliteta. Mi sa takvima ne želimo da imamo posla. Da ne dodje do zabune i da neko ne pomisli da su se Horde Zla prepale nekoga i nečega, nismo i nećemo, niti ćemo Vam prepustiti FKS, ali ovaj put ćemo mnogo pametnije. Nismo se plašili metaka od 92.-95. nećemo ni sada. Ali jedan zalutali metak je ubio našeg Vedrana za kojeg nikada nismo dočekali pravdu. Momci su izgubili živote prateći FKS, nećemo više da nam se to dešava. Ne želimo da padaju mrtve glave dok u pozadini svega neko trlja ruke i gomila dobru lovu. Naši životi, životi naših porodica i naše drugarstvo nam je preće od vaših privatnih interesa. Naša bitka ovdje nije stala, nego tek počinje, ali mnogo pametnije i zrelije... od današnjeg dana, pa sve dok se zvanično ne oglasimo, Horde Zla se neće pojavljivati na utakmicama FKS te svako ko se pojavi na utakmicama Sarajeva kući ili na strani nije Horde Zla i ne predstavlja nas. Neuništiva smo grupa što iz betona snagu čupa, tolike godine u sranju koje proveli smo skupa!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 apr 2018, 18:22

Znaci opet agenti, da mi je samo znati ko su...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 apr 2018, 18:28

Napisano je sto je za javnost, sto nije i ne treba biti. Interni problemi sa stokom. Dobre jarane para kupit ne moze.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 apr 2018, 18:31

Evo prilike malenim da se konačno čuju na Koševu. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 06 apr 2018, 18:36

SVI NA ISTOK! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2018, 18:38

Bilo ko ko navija za Sarajevo a ode na derbi, neprijatelj je kluba.
Mamu im lopovski, mafijase su angazovali da bi ostali u svojim foteljama.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 apr 2018, 18:38

Neuništiva smo grupa što iz betona snagu čupa, ima nade za sljedeću sezonu ipak.. UPRAVA NAPOLJE!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 apr 2018, 18:40

Bas tako, ono sto je za javnost i napisano je. Ne treba previse ulaziti u detalje, ovako javno.
Ono sto je bitno, da su Horde opstajale i opstat ce i nakon ovoga !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 apr 2018, 18:43

Evolution87 je napisao/la:Znaci opet agenti, da mi je samo znati ko su...
Ma zna se i ko su i sta su i **** ce im se majka , usput jednom je Elvir dobra familija(amidza,dajdza neki ****) b
Balavurdija spucana svim i svacim , vise pistolja nego zuba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2018, 18:54

Pa ja bi rekao da je ovo autogol uprave kluba.Dobit ce taj neki bojkot tribine sto samo po sebi otvara vise pritisaka,jel ce se to vise potencirati vec sami povici sa tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 06 apr 2018, 18:58

Treba im objaviti imena javno

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 apr 2018, 19:06

Evander je napisao/la:Bilo ko ko navija za Sarajevo a ode na derbi, neprijatelj je kluba.
Mamu im lopovski, mafijase su angazovali da bi ostali u svojim foteljama.
I ovo sam dozivio. Slozili smo se u necemu.
Usput Elvir je najveca rak rana, isti pare iz kluba koristi kako bi platio pistolje i sljam da se suprotstavi hordama.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, benko21, Dave, insimadop, juka55, Lobudaraczapamcenje i 87 gostiju.