Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sergija za Velez je OK!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Skupiće im cvaju, a ako bude ljepše vrijeme možda i petobu. Bolje da su pred Begovom džamijom stavili kutiju za natpisom "sergija za Vehlež".bistrikboy je napisao/la:Sergija za Velez je OK!
DRUG NEBI TI PUNCA
mnogo veca pomoc bi vam bila 3 boda u narednom kolu, nego ova sergijarpc81 je napisao/la:Kako ce brate Sarajevo naplacivat karte na Veležovom stadionu a za deranje nije problem. Ljudi su bolji za tri klase. Treba im za titulu. Pa necemo cvilit nismo tuzlacilet3 je napisao/la:realno, smiješna je ova sergija za Velež![]()
više ce im pomoci, ako im daju 3 boda u narednom kolual dace im pitari kar.inu....prodavaju se ko neki haveri, a oderat ce ih naredno kolo i dodatno pogurati ka cvajti
Muha nije vazno koji je account ali kad ti covjek stavi tuki u stau sa ispisanim argumentima ispod mog pupka procitaj ih dok ga labrnjas majka mu stara![]()
Vidim ti si od **** posla I volis ga primat iz dana u dan to je ok za tebe ali ne za mene. Nastavi saugati nek tvoji ukucani budu zavidni.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
@let malo je smijesno citati te vase teorije zavjere smisljene u tim supljim glavama. Mi idemo na pobjedu na koševu i ne treba nama nikakva milostinja. Ponos dostojanstvo pa makar ispali u drugu ligu. Sarajevo kao nas prijatelj i rival s kojim imamo vise utakmica nego vi je vazda dobrodošlo. Bujrum i vama. Dao bi i vama Velež stadion bez marke za prijateljsku
Ne trebaš to meni govoriti ovdje na forumurpc81 je napisao/la:@let malo je smijesno citati te vase teorije zavjere smisljene u tim supljim glavama. Mi idemo na pobjedu na koševu i ne treba nama nikakva milostinja. Ponos dostojanstvo pa makar ispali u drugu ligu. Sarajevo kao nas prijatelj i rival s kojim imamo vise utakmica nego vi je vazda dobrodošlo. Bujrum i vama. Dao bi i vama Velež stadion bez marke za prijateljsku
opet kažem, simpa gesta pitara i sandžaklija
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam jel bilo
Sav prihod od ulaznica ide za pomoć mostarskom velikanu Veležu koji je u jako teškoj situaciji ...Lijep gest sarajevskog kluba kojeg ovim putem pozdravljamo ! Zajedno smo jači , spasimo VELEŽ !
Svaka cast za komsije

Sav prihod od ulaznica ide za pomoć mostarskom velikanu Veležu koji je u jako teškoj situaciji ...Lijep gest sarajevskog kluba kojeg ovim putem pozdravljamo ! Zajedno smo jači , spasimo VELEŽ !
Svaka cast za komsije
=\_1921_/=
Da da, bilo je. Samo što su pojedinci iz tvog tabora to okarakterisali kao kupovinu tri boda u narednom kolu jer mi dočekujemo Velež.invincible1921 je napisao/la:Ne znam jel bilo
Svaka cast za komsije![]()
Pusti hilmo vidis da ih vazda peru neke teorije zavjere. Ima tu mnogo utakmica izmedju nas. Duzi je rivalitet Vel-Sar nego Sar-Željo da bi se nesto namjestalo. Daj bola to je isto kazes namjestio Mutd tekmu protiv Liverpoola jer su im ovi dali pare od karata zbog koristenja stadiona. Štrumfovi dobrodošli na najdugovjecniji derbi u zemlji. Jednim za titulu treba drugim za opstanak. Uživajtehilmo je napisao/la:Da da, bilo je. Samo što su pojedinci iz tvog tabora to okarakterisali kao kupovinu tri boda u narednom kolu jer mi dočekujemo Velež.invincible1921 je napisao/la:Ne znam jel bilo
Svaka cast za komsije![]()
Što se mene tiče OK je da Velež ide u cvaju [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] možda im bude i bolje jer se u cvaji riješiš uhljupa iz kluba i ostane samo prava raja.
-
viteski33velezovac
- Kontakt:
Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
Po broju organizovanih sergija najjaci derbi evrope!!!viteski33velezovac je napisao/la:Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHAH WIN !!!viteski33velezovac je napisao/la:Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
GASI INTERNET !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Das Ist Walter
Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Inače, ova sergija mi je bezveze, ali se nadam da će Velež ipak ostati u ligi.
Ne okreći na rat i bit ce sve OK.KLIS je napisao/la:Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Zaglibio je velez debelo.inace fina gesta sarajeva
Svaka im cast.
Koliko god para da bude,velezu ce dobro doci.
Svaka im cast.
Koliko god para da bude,velezu ce dobro doci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kad ti se pročita post, nemoguće je ne okrenuti na rat i to nije OK.Gator je napisao/la:Ne okreći na rat i bit ce sve OK.KLIS je napisao/la:Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Onda okreni i opali sa protestom. Ima moralista pun forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.