muXmania je napisao/la:e moj sinko sta ti znaš, Barcelona je u rangu Intera.
Pusti ga ,vjerojatno je navijač barcelone od procvata mesija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
muXmania je napisao/la:e moj sinko sta ti znaš, Barcelona je u rangu Intera.
A jos ljepse kad vidimo da su to ispisali smradalonci.mandraX je napisao/la:Da se ne lažemo, Real i Barca su 2 najveća/najjača kluba trenutno u svijetu.![]()
Kako je lijepo pročitati da se stranica i po' ispisala o Barci na temi Arsenala
M4kaveli je napisao/la:Najveci klub svih vremena je Real Madrid.
Najbolji klub svih vremena po igri je Barca.
Htio je reći da o raspravljanju ko je bolji klub Barcelona ili Real M nastavite na temi Primere jer gle, oba tima su iz Primere. Ako imate šta pisati o Arsenalu vrlo rado ćemo diskutovat s vama, ali ovdje ne želimo da čitamo ko je bolji Real ili Barca baš kao što i vi na Barceloninoj temi ne želite da čitate je li bolji Arsenal ili Chelsea.M4kaveli je napisao/la:I sta je pjesnik htio reci sa tim ?
Et' vidiš da se možemo fino slagat, iako su vam onaj Don Vito, Romariooo i Mandrak prave ikone.M4kaveli je napisao/la:Upravu si, al morao sam se nadovezati na raspravu sa prethodne 2 stranice![]()
Imam samo reci da bi volio da Arsenal osvoji EPL u narednoj sezoni, ali ne vjerujem da hoce.
Mozda bi mogli biti drugi, iznad Uniteda .. ali dosta toga ovisi i od ostanka RvP-a.
Ne misle oni to ozbiljno, barem ne sviMarsal je napisao/la:Et' vidiš da se možemo fino slagat, iako su vam onaj Don Vito, Romariooo i Mandrak prave ikone.M4kaveli je napisao/la:Upravu si, al morao sam se nadovezati na raspravu sa prethodne 2 stranice![]()
Imam samo reci da bi volio da Arsenal osvoji EPL u narednoj sezoni, ali ne vjerujem da hoce.
Mozda bi mogli biti drugi, iznad Uniteda .. ali dosta toga ovisi i od ostanka RvP-a.![]()
Nego meni je najvažnije da Arsenal bude među prve 4 ekipe i da igra LP barem do osmine ili četvrtfinala idućih 5 godina. Kada bi iducih 5 godina to uspjeli bili bi to onda super jer kada se otplate dugovi za 4 godine, imamo vremena jednu sezonu da provedemo u praznom hodu i onda napad na trofeje.![]()
Dotad ćemo morat trpit provociranja i zayebancije na naš račun.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.