FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 10 apr 2018, 19:41

da ima 1000 problema, hz ipak ima ime. i nema sanse da bi 'obicni' navijaci krenuli protiv njih.
a ovi padobranci od sad samo mogu citati ovu temu. :wave:
ps. Klub bi trebao da zatvori tribinu ako problem nije jos do kraja rijesen da ne bi neko se predstavio kao hz i radio belaj...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 19:55

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la::tokralju:
De mi reci pratisli juniore? 4 nastupa od prve minute, 3 gola i 1 asistencija :kafa:

P.S. TCP
Slabije malo, samo vidim na zvanicnoj kad bude i na nasem forumu tamo.
P.S. Pratim, cujem se :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 apr 2018, 20:04

Svaka čast navijačima na ovom pritisku i za volej Kantardžića. Kažem opet, nisam za bilo kakvo nasilje, jer to samo prouzrokuje kontra-efekat i ne daj Bože, može neko nevin nastradati, jer je to sve gola mafija i kreteni koji bi mater zaebali. Ali, nama nema rahata i uživanja bez toga i bez takvog pristupa, jer je to jedini način da jednom krimosu, kretenu, uhljebu bez obraza pojasniš neke stvari. Kad vidim da je ovako nešto uspjelo, kada se napravi ovakav jedan pritisak, kada smo svi zajedno i kada se stigne do određenog uspjeha, kao što je ovaj, baš mi je drago. Kamo sreće da je ovaj letargični narod kao navijači, pa da sve ove maloumnike i kretene protjeramo zajedničkim snagama. Ali, bolje je kukati i biti mangup iza tastature, a ne izaći na ulice i sve ih redom tamaniti.

Svaka čast grupi na ovome, a nadam se da ovo nije kraj, već da je početak i da će svaki od njih dobiti u zicagu i da će se napokon klub očistiti od kancera. Ne zanima me ni Evropa, ni derbi, niti išta drugo, samo mi je želja da se sva ova bagra otjera 100 km od Koševa. Pa da jednom počnemo kako treba, uz dobru i zdravu atmosferu u i oko kluba. Opet kažem, nadam se da je ovo samo početak..

Što se tiče bojkota, apsolutno podržavam i tu sam maksimalno uz grupu. Dajte jednom da napravimo jednu dobru stvar, da svi budemo složni i homogeni. Stvarno ne kontam ove pojedince koji se prave budale ili jesu stvarno to, te će se pojaviti na tribini za vrijeme bojkota. Stvarno ne shvatam umove takvih ljudi, koji se nešto preseravaju i misle da su face ako odu. A i svakako nemaš šta vidjeti na terenu, pa se barem onda prikloni svojoj grupi i nastoj da pomogneš da se riješi ovo stanje kako treba. Ako ne možeš pomoći, onda nemoj ni odmagati.. I ne znam što je bitno da li će se ostaviti "prostora" štrumfovima za navijanje? Neka rade šta hoće, bitni su kao prošlogodišnji snijeg. Valjda je bitnije stanje koje sada vlada nego štrumfići i te slične gluposti.

Dotakao bi se i ove nekakve podgrupe, nekakvi force fazoni i pizzde materine.. Mislim, ne zaslužuju ni trunku pažnje, niti posebno doživljavam takve narkomančiće, klošarčiće, papčiće, wannabe gangstere, odnosno obične mamlaze koji su se nešto nafurali da su bitni. Prvo, prvi put sam jučer čuo za takvu grupicu debila, koja je ubačena i plaćena da napravi pometnju unutar same grupe. Oni me nešto ne dotiču, nego bih samo da upozorim da ne treba previše dizati tenzije, da se, ne daj Bože, ne bi desila neka tragedija. Iako, na prvu to zvuči nemoguće i pretjerano, mislim da to i nije tako bezazleno. Takvi maloumnici bi zbog para i mater rođenu dokrajčili, jer šta je njima ubiti nekoga? Ništa, naravno, jer su to bolesnici na čelu s onim malim žvaljom Kundom. Tako je i Raščić stradao.. Jedan nedužan momak, kojeg je ubio tako jedan monstrum poput Tahirovića. Ne do Bog nekog takvog slučaja i neke tragedije, gdje bismo se do kraja života čupali za kosu i ostavili neku porodicu uskraćenu za voljenu osobu. Samo polako i saburli..

Drago mi je da smo se malo probudili i nismo opet zatvorili na oči na ovaj kriminal, jad i tugu koja vlada u i oko Kluba. To jeste, drago mi je da se "Horde Zla" kao grupa aktivirala i da se napokon lupilo šakom od stol, jer oni su ti koji su sve ovo pokrenuli, jer ja tu nisam ništa pomogao. Ali, ako išta znači, imaju moju podršku.
Dosta više kidanja nerava zbog nekakvih običnih uhljeba, lopova i kretena kojima je FKS samo jedan red više u CV-u. Dosta likova koji se grebu od Klub, a ništa ne rade i kojima je FKS predmet šprdnje i zaebancije. Velika želja mi je da u FKS vidim ljude koji su toliko učinili za Klub, koji znaju svoj posao i koji će pomoći da Klub ide dalje. Također, mnogo puta sam rekao, što se mene tiče, neka u Klub dođu i nepoznati ljudi, ali da imaju znanje, želju i da su profesionalci u svom poslu. Nebitno mi je da li on dolazi iz "redova" štrumfića, da li je navija za njih, da li ovo, da li ono i takve slične besmislice, bitno je da je profesionalan i to je bit svega.

Naredni dobar volej u zugu bi trebala dobiti malena Sabrina, pa neka liže bradavice i pupak kome god hoće, samo što dalje od Koševa i FKS. Samo će biti žestok problem oko nje.. Do nje će se jako teško doći (barem ja mislim), pošto je skoro nikada nema u Sarajevu, a naravno ona svojom voljom neće dati ostavku. Valentin je i najmanje bitan, ali i do njega će biti teško doći, jer frajera nema nikad u gradu. Ne znam kako će se to izvesti, kako će sve to teći, ali nadam se da su i oni bivši. Poslije njih, svakako će ja mislim ići Ihtijarević, a onda bi mogle i ove sitne ribe tipa Trbić, Potura i slični likovi kojima se naštelio posao.

Nekako opet mislim da bi bilo dobre da se pošalje par mailova ka Tanu i njegovim saradnicima ili da ih svi "bombardujemo" mailovima i takvim stvarima. Da se napiše jedan mail, u kome će sve detaljno objasniti. Mišljenja sam da to vrijedi pokušati, što da ne, možda i urodi plodom.

Ne znam šta više da kažem, samo polako i bez ikakvih tenzija raditi dalje. Grupa ima moju apsolutnu podršku i nadam se da ćemo svi ostati dosljedni i stati uz njih, a ne ispasti pizzde i raditi nešto drugačije. Biti ćemo svjedoci raznih "padobranaca" i njihovih uletanja na temu, ali samo staviti njihove postove na ignore i scroll down. Također, ne znam šta rade moderatori, koji bi trebali da sve takve likove isti sekund banuju i ne dopuste razna srranja na PDF-u. A ne dopustiti da upadaju i pišu gluposti i pale raju, to tolerisati i onda se žaliti i obavještavati "kako to ne treba", "da se smire strasti" itd. Odmah reaguj i allahimanet.

Za kraj da poželim sreću stručnom štabu i igračima na derbiju, nadam se da će pokazati agresivnost i želju, a ne biti nijemi posmatrači, već uči u meč kao i u zadnjem kolu prošle godine i ići na pobjedu. Krenuti ofanzivno, jer dosta više čuvanja i taktiziranja, jer od toga nemamo ništa. Svi zajedno, od navijača, pa sve do igrača, to je jedini uspjeh za izlazak iz ove krizne situacije i crnih dana. Sretno i "Horde Zla" u daljim radnjama. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 apr 2018, 20:17

Laznjak je napisao/la:Kunem vam se rahmetom dedinim, cim prodje ovo sranje u i oko kluba. 3000 Hordi na sjeveru prvu tekmu... dalje cemo da vidimo. Ovo je aktiviralo i kuntu i pantu.
E mene nije.... Niti ce zadugo :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 apr 2018, 21:30

Ode Kantardic.
Znaci zatvara se fun shop u bezistanu :)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 10 apr 2018, 21:35

ShofaII je napisao/la:Ode Kantardic.
fan
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2018, 21:38

25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2018, 21:39

miky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
Nadati se je da ce se vratiti i pozicija sportskog direktora
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 22:09

BTX je napisao/la:
fan
Central Fan

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 10 apr 2018, 22:10

Zabrinut sam za klub .... ne svidja mi se ovo sve nikako ... posrnuli smo u svakom smislu ... Drago mi je da je onaj uhljup nogu dobio previse se dugo provlacio ...
Bojkot podrzavam jer nista dr nije preostalo ... ja sam ga ocekivao od Sirokog jos ... zalosno je sve ovo ali mislim da samo navijaci mogu natjerat da se u klubu nesto promijeni .... i treba ispostovat bojkot i ne glupirat se pravit se navijac neki fol "nemoze meni niko zabranit.." "nece meni niko rec kad cu ja ici" i slicnim frazama ... ne pokazujes ljubav tako prema klubu nego radeci ono sto je "zdravo" za klub al ovi su ljudi izgleda njegova bolest ...
Treba istrajat u ovome koliko ce potrajat ptice znaju al jedino ato znam da nas teska vremena ocekuju ... i ovo ce veliki test za sve biti ... al se nadam pobjedi i vracanju kluba na pravi put jer ovo vise nemoze ovako ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 apr 2018, 22:16

BTX je napisao/la:
fan
Da se ne vadim pisem ja fun vec par godina.
Ovo oko prostora u bezistanu je zanimljiva prica ali nikad dovoljno interesantna.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 apr 2018, 22:22

Evolution87 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
Vratit će se ta pozicija a obavljat će je Faruk Ihtijarević. Nikakva suštinska promjena.
Ja se nadam da će se formirati neko tijelo od stručnih ljudi kojima će Sarajevo biti jedina okupacija. Gdje će dolaziti na posao u 8 i biti tu do 4. Nekom od ljudi sa dobrom reputacijom i dobrim vezama da se povjeri funkcija sportskog direktora. Da klub radi transparentno i da se izađe početkom svake sezone sa jasnim ambicijama i da se po završetku iste kazne ili nagrade odgovorne osobe.
Da ljudi iz uprave organizuju barem jednu konferenciju početkom sezone/polusezone u kojoj će se govoriti o kratkoročnim planovima, napretku u akademiji, ulaganjima i sličnim stvarima.
Mislim da dugoročno rezultati ne bi izostali.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 22:30

haris004 je napisao/la:
Vratit će se ta pozicija a obavljat će je Faruk Ihtijarević. Nikakva suštinska promjena.
Ja se nadam da će se formirati neko tijelo od stručnih ljudi kojima će Sarajevo biti jedina okupacija. Gdje će dolaziti na posao u 8 i biti tu do 4. Nekom od ljudi sa dobrom reputacijom i dobrim vezama da se povjeri funkcija sportskog direktora. Da klub radi transparentno i da se izađe početkom svake sezone sa jasnim ambicijama i da se po završetku iste kazne ili nagrade odgovorne osobe.
Da ljudi iz uprave organizuju barem jednu konferenciju početkom sezone/polusezone u kojoj će se govoriti o kratkoročnim planovima, napretku u akademiji, ulaganjima i sličnim stvarima.
treba one revolverase poslati da vjezbaju gadjanje na njemu. ionako mi puno lici na glinenog medjeda kojem samo fali nacrtati metu na celu

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 apr 2018, 23:47

Zar nije bilo riječi da će Ihtijarević sam otići na kraju sezone?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 apr 2018, 01:31

haris004 je napisao/la:

To je minimum sto mozemo pozelit, sa tim budjetom i platama koje imaju treba puno vise da urade, i to sa osmijehom.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 apr 2018, 02:14

Gledah večeras Roma - Barca i koliko god glupo bilo porediti, odmah mi je zbog ove utakmice asocijacija kad mi odemo u Lišticu. Došli su da ne prime 3 - primili s pjesmom. Odemo da ne izgubimo dole - hladno izgubimo. PRISTUP je 50% utakmice i uvjeren sam da se svako može pobijediti! A mi smo u tom segmentu na nivou obdaništa...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 apr 2018, 02:23

bihuzur je napisao/la:
BTX je napisao/la:
fan
Central Fan
Fan Ferhatovic
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 apr 2018, 09:17

Pa koja je ubleha ovaj Ilievski!!!
On opet o nekakvoj reorganizaciji prica i gradnji stadiona!
Pa yebo ti sve svoje vise,**** makedonsko manipulatorsko!

High

Post Postao/la High » 11 apr 2018, 09:19

On bi da reorganizira!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.