On bi sada usporedio 20 baklji i dva upaljača sa onim sranjem koji su oni napravili dva puta.ZlatnaDolina je napisao/la:Ja eto imaju dvostruke aršine, nekoga vole više nekoga manje, neko je ugrožen iz ovih i onih razloga itd. itd. bla bla bla bla jel tako !? daj molim te ...ASUS je napisao/la:Sačekajmo pa ćemo vidjeti...ZlatnaDolina je napisao/la:zasto se ne bi oglasili !? ista prava i pravila su za sve
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nema potrebe da se ti javljaš kao moj portparol, nisam ja ništa ni sa čim poredio već sam samo rekao da čekam da vidim epilog. Kako se samo svi ovde nađu prozvani pa to je strašno.England je napisao/la: On bi sada usporedio 20 baklji i dva upaljača sa onim sranjem koji su oni napravili dva puta.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
ZlatnaDolina je napisao/la:Nakon par puta Banja Luke i gradskog stadiona koji je poznat po sličnim stvarima sada i u Mostaru, čudi me fakat da se nesto slicno desilo u Mostaru nikada prije nije bilo slicnih incidenata, realno trener Radnika očito trazi izgovor za poraz dok spominje "samo 11. igraca"ASUS je napisao/la:Bijeljina – Bruka i sramota za sve ono što se dešavalo u Mostaru – zajednička je konstatacija svih članova ekspedicije Fudbalskog kluba Radnik koji se posle pet sezona vratio u Premijer ligu BiH i doživeo takva poniženja u duelu sa Veležom (0:3).
Utakmica je bila prekinuta 18 minuta zbog toga što su huligani pogodili sa tribine golmana Mladena Lučića. Bezbednost aktera utakmice je bila ugrožena po svim osnovama.
-Šta da kažem posle svega što se dešavalo u Vrapčićima nego da smo poniženi i omalovažavani kao ljudi i sportisti. Svaki drugi komenatr je suvišan. Na dan utakmice u ranim jutarnjim časovima smo krenuli za Mostar, putovali i igrali po vrelini, imali smo na raspolaganju samo 11 fudbalera i doživeli smo to što smo doživeli. Ovo je zaista sramota za fudbal pogotovo što već na startu Premijer liga pokazuje svoje pravo lice i plašim se za budućnost fudbala – istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.Cirkus se nastavlja, samo čekam da vidim kaznu koju će izreći famozni komitet! Po inerciji bar 5 kola bez publike ali sačekajmo. Možda se i ne oglasi gospoda!Incidenti i u Travniku
Nova sezona u Premijer ligi BiH nije mogla bez incidenata. Pored nasilništva u Mostaru nad akterima prvenstvenog susreta pre utakmice u Travniku između istoimenog domaćina i aktuelnog osvajača duple krune bilo je nemilih scena. Zbog narušavanja javnog reda i mira privedena su četvorica gostujućih navijača...ali na stranu to sto je pogodjen golman Radnika, svakako novcana kazna i par utakmica bez prisustva publike za Velež, dok za Travnik Manijaci su najveca I najbrojnija navijačka grupa u BIH tako da je to normalno, pogledaj navijacke grupe u okruzenju, sigurno ce i Želju malo po dzepu opaliti, zasto se ne bi oglasili !? ista prava i pravila su za sve
Ovo sto su jucer sudije uradile(naredile da se tribina mora isprazniti)je van svake pameti,radi jedne petarde koja nije pogodila golmana nego je pala 5 m od njega

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Teško da ćeš biti zadovoljan istim.ASUS je napisao/la:Nema potrebe da se ti javljaš kao moj portparol, nisam ja ništa ni sa čim poredio već sam samo rekao da čekam da vidim epilog. Kako se samo svi ovde nađu prozvani pa to je strašno.England je napisao/la: On bi sada usporedio 20 baklji i dva upaljača sa onim sranjem koji su oni napravili dva puta.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Grogotom se smejem.ASUS je napisao/la:Bijeljina – Bruka i sramota za sve ono što se dešavalo u Mostaru – zajednička je konstatacija svih članova ekspedicije Fudbalskog kluba Radnik koji se posle pet sezona vratio u Premijer ligu BiH i doživeo takva poniženja u duelu sa Veležom (0:3).
Utakmica je bila prekinuta 18 minuta zbog toga što su huligani pogodili sa tribine golmana Mladena Lučića. Bezbednost aktera utakmice je bila ugrožena po svim osnovama.
-Šta da kažem posle svega što se dešavalo u Vrapčićima nego da smo poniženi i omalovažavani kao ljudi i sportisti. Svaki drugi komenatr je suvišan. Na dan utakmice u ranim jutarnjim časovima smo krenuli za Mostar, putovali i igrali po vrelini, imali smo na raspolaganju samo 11 fudbalera i doživeli smo to što smo doživeli. Ovo je zaista sramota za fudbal pogotovo što već na startu Premijer liga pokazuje svoje pravo lice i plašim se za budućnost fudbala – istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- molotovljev
Gosti iz Prijedora su dosli na Otoku da odigraju prvenstvenu utakmicu sa samo 12 igraca!?
Ma dajte molim vas,o cemu se tu radi,sta je u pitanju?
A cini mi se da je i prethodne sezone bio slucaj upravo sa ekipom Rudara da im nedostaje igraca.
Taman pomislim da liga napreduje,odnosno da su klubovi kvalitetniji i ozbiljniji...Nema smisla stvarno!
Pod hitno skratiti ligu,ovo ovako ne ide drugovi moji.
A cini mi se da je i prethodne sezone bio slucaj upravo sa ekipom Rudara da im nedostaje igraca.
Taman pomislim da liga napreduje,odnosno da su klubovi kvalitetniji i ozbiljniji...Nema smisla stvarno!
F.K.SARAJEVO
Jao suđenja na otoci...
Znači lopta bježi igraču Olimpic-a na njegovoj polovini, dolazi do nje igrač Rudara, a ovaj Olimpikovac u trku sa dvije noge ulijeće igraču Rudara, i kad su svi pomislili da je to drugi žuti karton za Olimpikovog igrača, sudija pokazuje da je faul za Olimpic, a sve je to posmatrao sa udaljenosti od 3-4 metra.
Katastrofa...
Znači lopta bježi igraču Olimpic-a na njegovoj polovini, dolazi do nje igrač Rudara, a ovaj Olimpikovac u trku sa dvije noge ulijeće igraču Rudara, i kad su svi pomislili da je to drugi žuti karton za Olimpikovog igrača, sudija pokazuje da je faul za Olimpic, a sve je to posmatrao sa udaljenosti od 3-4 metra.
Katastrofa...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
a sta bi jos bilo da nema prenosa jarane nas bi nogomet u godini 5 puta bioAYAN je napisao/la:Jao suđenja na otoci...
Katastrofa...
kvalitetniji kad bi nam tekme sudile one sudije sto sude u 3 ligi njemacke,engleske itd
al eto ide valjda na bolje olimpik-rudar bi prije 2 godine bio siguran kec a sad eto x nakraju
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Došli smo sa 14 igrača, ali od ovih na klupi jedan je golman, a drugi se prije 2 dana lakše povrijedio na treningu, i šta sad?molotovljev je napisao/la:Gosti iz Prijedora su dosli na Otoku da odigraju prvenstvenu utakmicu sa samo 12 igraca!?
Propust u administraciji, tj. nije propust, nego kašnjenje, nije se znalo ko će potpisati, a kamoli da se dobije pravo nastupa za njih tako brzo.
I nije prethodne sezone bio slučaj sa Rudarom.

AYAN je napisao/la:Jao suđenja na otoci...
Katastrofa...
sudija nije vidio, bas mu je bila nezgodna situacija, i to je zaista greska te je trebao mudro postupiti prekinuti igru konsultovat se sa pomocnim i dosudit. Mada na ponovljenom snimku se vidi namjera igraca Rudara pri ulasku u duel, tako da to umanjuje gresku!!!
AYAN je napisao/la:Jao suđenja na otoci...
Katastrofa...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ovo je tako prenapuhano, i za Mostar i za Travnik... Ali dobro, mediji su to, ipak zive od toga, moraju nekako privuci citatelje. Kada ovako procitam komentar Nesterovića, pomislio bi masakar bio u Mostaru, a ne obicna, pisljiva, petarda ubacena koja zapravo nije ni pogodila golmana kako se ovdje navodi, nakon cega je uslijedila pomalo radikalna odluka sudije, ipak, ovdje nikome nije razbijena glava.ASUS je napisao/la:Bijeljina – Bruka i sramota za sve ono što se dešavalo u Mostaru – zajednička je konstatacija svih članova ekspedicije Fudbalskog kluba Radnik koji se posle pet sezona vratio u Premijer ligu BiH i doživeo takva poniženja u duelu sa Veležom (0:3).
-Šta da kažem posle svega što se dešavalo u Vrapčićima nego da smo poniženi i omalovažavani kao ljudi i sportisti. Svaki drugi komenatr je suvišan. Na dan utakmice u ranim jutarnjim časovima smo krenuli za Mostar, putovali i igrali po vrelini, imali smo na raspolaganju samo 11 fudbalera i doživeli smo to što smo doživeli. Ovo je zaista sramota za fudbal pogotovo što već na startu Premijer liga pokazuje svoje pravo lice i plašim se za budućnost fudbala – istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.Cirkus se nastavlja, samo čekam da vidim kaznu koju će izreći famozni komitet! Po inerciji bar 5 kola bez publike ali sačekajmo. Možda se i ne oglasi gospoda!Incidenti i u Travniku
Nova sezona u Premijer ligi BiH nije mogla bez incidenata. Pored nasilništva u Mostaru nad akterima prvenstvenog susreta pre utakmice u Travniku između istoimenog domaćina i aktuelnog osvajača duple krune bilo je nemilih scena. Zbog narušavanja javnog reda i mira privedena su četvorica gostujućih navijača...
A za Travnik, osim kojeg upaljaca, nista drugo nije uletilo na teren, bila je i bakljada, ali ovdje se govori o narusavanju javnog reda i mira ko da je bilo Bog zna šta. Ja licno nisam ove godine mogao biti u Travniku, ali pitao sam mnoge svoje prijatelje koji jesu i kazu da nisu upoznati da je iko priveden. Ja bi rekao da je ovo vise neka medijska hajka, da se pokusava opravdati neke stvari koje su se desavala prosle sezone tako sto ce se ocrniti neke druge navijacke grupe, sto je veoma nisko od strane ovih novinara.
Ja licno ne vidim ovdje dovoljno propusta u organizaciji da se ijedna ekipa kazni sa zabranom publike, mozda samo neke novcane kazne za upotrebu pirotehnike.
Šta mi koji prvi put gledamo utakmicu PL možemo očekivati večeras od utakmice SAR-ČEL???
Drago mi je da je Arena odlučila prenositi utakmice PL,bar te veće....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ono sto ja ti mogu reci za ove dvije ekipe mozes ocekivati borbenu utakmicu punu motiva sa obije strane,odlicno navijanje i Hordi i Robijasa.Prosle godine je bila fenomenalna utakmica zavrsilo je 4-2 za sarajevo uz pogođene okvire golova sa obije strane.Nista slabiju utakmicu ne ocekujem ni veceras samo se nadam da ce gosti imati vise postignuti golovaunderPFC je napisao/la:Šta mi koji prvi put gledamo utakmicu PL možemo očekivati večeras od utakmice SAR-ČEL???

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Uocio na Areni, pa moze li mi neko objasniti zasto na ovom grbu pise Premier liga a ne Premijer liga?

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Danas od 14:00h možete pogledati pregled 1. kola Premijer lige (Repriza), na BHT1
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zahvaljujemBenjo_AFC86 je napisao/la:Danas od 14:00h možete pogledati pregled 1. kola Premijer lige (Repriza), na BHT1

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nema se sta vidjet mislim odavno neefikasnije kolo nije bilo i dodas posjetu trc trc pa gledalacBenjo_AFC86 je napisao/la:Danas od 14:00h možete pogledati pregled 1. kola Premijer lige (Repriza), na BHT1

Iz godine u godinu smo na sve nizim granama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"