Druga Liga - grupa Jug

remistarmo
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la remistarmo » 24 maj 2013, 21:35

Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine 8-) .
u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.

gazija88
Kontakt:

Post Postao/la gazija88 » 24 maj 2013, 22:08

remistarmo je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Sad će Grude kupiti utakmicu protiv Brotnja sa parama koje su dobili od Turbine 8-) .
u ovoj "kozjoj ligi" samo Lokomotiva ne kupuje bodove i ne plaća igrače koji su čisti amateri.
Grude nisu dobile marke od Turbine ! Informacija provjerena i tačna 100% !

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 24 maj 2013, 22:08

jasta je napisao/la:grude - turbina 1 - 4
stolac - rama 4 - 5

znaci :lol:

sad ce neko da kaze, ma nije nastimano....aj nek nije :D
j b g-a brate....sta ce nam bodovi,bolje dati rami nego klisu...5.minut 2:0,otvoreno pricam sklanjali se igraci da bi ovi dali 5 komada...haha,al stas isti k....dobili izgubili ovako dogodine dodjes u ramu pecenje te ceka!!!

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 24 maj 2013, 22:32

Čuo sam navodno provjerenu informaciju, Lokosi imaju svih 9 bodova do kraja. Pa ćemo vidjeti hoće li se pokazati istinitom. :)
www.facebook.com/hnkvisici

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 24 maj 2013, 23:16

a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 maj 2013, 23:22

nagibuzbrdica je napisao/la:a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje.
vjerovatno misli na to da je Rama "hrvatski" klub ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 24 maj 2013, 23:39

Grdan je napisao/la:
nagibuzbrdica je napisao/la:a zbog cega je bolje dati rami nego klisu? ajd benfika molim te odgovori to pitanje.
vjerovatno misli na to da je Rama "hrvatski" klub ;) .

a zato i jesmo u ovolikim **** sto i dalje tako raspoznajemo,a mi cemo ove iz stoca isto docekati i slijedece godine kao lordove,i punim tribinama bez ijedne psovke,valjda treba postojati samo sportski rivalitet,**** te vise to sto si ti Goran a ja Muamer,covjek-covjek, i slijedeca dva kola ocekujem prijateljske utakmice sa Kupresom i Visicima jer smo to svi zajedno zasluzili i nismo postavili te nacionalne barijere!!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 25 maj 2013, 00:21

Ma svaka cast momcima na iskrenosti ( mislim na ovog stocana i grdana ) al ovo je smijesno postalo :D

Pa gdje je ta komisija za normalizaciju ili sta vec.... :D

Realno...lakse im se ovdje pokazat nego na premier ligi.,...nek uce na necemu...

Nije ovo neka prica, Konjicki klubovi su posteni ostali nisu,,, znam ja sta su i ovi moji radili u nekim tekmama, doduse Igman ove sezone NE ( moze neko pricati o penalima do sabaha al tako je ), klis ima ovu tekmu sa brotnjom...

Sto se tice bolje dati Rami nego Klisu....ma to je tako....nema se tu sta pricat...jedino novac moze pomrsit te nacionalne odnose.... i turbina bi vjerovatno dala igmanu da joj ne treba ili lokomotiva itd....

Tacno je da je hrvatski lobi ovdje jaci jer ih ima vise,,,,,al najjaci lobi je Konvertibilni :D

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 25 maj 2013, 10:05

Igman Posusje se igra u srijedu u 17:30 h..
Support your local club !

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 maj 2013, 10:19

gazija88 je napisao/la:
Znam da je Turbina čak i Tomislavu nudila ali su odbijeni od njihovog predsjednika i izgubili 2:1 ;),ali vi i dalje mislite da je sve pošteno i da sve gostujuće utakmice dobivaju na kvalitetu ;) .
jasta je napisao/la:Ma svaka cast momcima na iskrenosti ( mislim na ovog stocana i grdana ) al ovo je smijesno postalo :D

Pa gdje je ta komisija za normalizaciju ili sta vec.... :D

Realno...lakse im se ovdje pokazat nego na premier ligi.,...nek uce na necemu...

Nije ovo neka prica, Konjicki klubovi su posteni ostali nisu,,, znam ja sta su i ovi moji radili u nekim tekmama, doduse Igman ove sezone NE ( moze neko pricati o penalima do sabaha al tako je ), klis ima ovu tekmu sa brotnjom...

Sto se tice bolje dati Rami nego Klisu....ma to je tako....nema se tu sta pricat...jedino novac moze pomrsit te nacionalne odnose.... i turbina bi vjerovatno dala igmanu da joj ne treba ili lokomotiva itd....

Tacno je da je hrvatski lobi ovdje jaci jer ih ima vise,,,,,al najjaci lobi je Konvertibilni :D

na premijer ligi mogli su istraživati utakmice željezničara,goška,travnika,širokog,zrinjskog da su htjeli regularnost :D,a za Brotnjo se zna da nemaju para ove sezone pa ovi klubovi koji se bore za opstanak to iskorištavaju :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 26 maj 2013, 14:43

HNK Višići ne idu u Uskoplje. Razlog: nedovoljno igrača.
www.facebook.com/hnkvisici

gazija88
Kontakt:

Post Postao/la gazija88 » 26 maj 2013, 18:54

kakvi su rezultati? Turbina? Igman ?

mafro
Kontakt:

Post Postao/la mafro » 26 maj 2013, 19:09

Stolac dosao u Tomislavgrad sa 8 igraca , odigrali prvo poluvrijeme i u svlacionici ostala 2 igraca zbog " ozljeda "nakon cega je sudac prekino utakmicu u 46oj minuti...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 26 maj 2013, 19:30

Nesluzbeno: Kamesnica 3-1 Igman , Posusje 3-2 Turbina

EDIT: Ipak Kamesnica 2-2 Igman , Posusje 1-1 Turbina
Support your local club !

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 maj 2013, 19:48

Sloga LJ - Rama 1:0 (Vučić '50)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 26 maj 2013, 19:52

mafro je napisao/la:Stolac dosao u Tomislavgrad sa 8 igraca , odigrali prvo poluvrijeme i u svlacionici ostala 2 igraca zbog " ozljeda "nakon cega je sudac prekino utakmicu u 46oj minuti...
Istupite iz lige seljacine, sta se brukate, je li igro onaj debil crni sto ga predstavljaju na heeeercegovina.innnnfo, haha strasno

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 26 maj 2013, 20:02

Lokomotiva-Bigeste 1:0 (0:0)

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 26 maj 2013, 20:09

FK Klis - HNK Kupres 2-0

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 26 maj 2013, 20:36

gazija88 je napisao/la:
nisu grude dobile nista od turbine, a nudjeno je, ali su trazili previse tako da nije bilo nista od toga.. a za ovo sto se govori da je turbina davala tomislavu pare pa to je smijesno, tad je tomislav bio u igri za prvo mjesto tako da je to smijesno pomisliti stvarno ..

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 26 maj 2013, 22:31

bio sam na tekmi u podhumu i vidio jednu lijepu utakmicu gdje je rezultat na kraju realan.Glavni szdac malo navlačioza Igmana i kod rezultata 2-0 za kamešnicu pušta čisti faul iz kojeg se izrodio gol.Igrači obe ekipe korektni i najrealniji omjer na kraju je ovaj.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.