Da, da... kad sam vidjela mostarske postove, moglo mi je biti jasno.
Sve fina raja, stara druženja; nadam se da ste dobro svi.
Moderator/ica: insider
Da, da... kad sam vidjela mostarske postove, moglo mi je biti jasno.
Drape je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:30Nikad nisam imao posla ni problema sa "pravim kriminalcima", ali sam svašta doživio od poštovanih građana, vlasnik firme varijanta, kojima u ovako korumpiranom i nepravednom društvu kakva je Bosna i Hercegovina prolaze stvari koje se ne bi usudili ni pokušati u uređenoj državi.
Jes. Tad je nekad i prebio Jozu Anđića, ali hinjski i na kvarnjaka, ne mangupski.LlullSergio je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:11Valjda mu je buraza propucao u Titaniku, msm ako sam ja dobro skontao nekad prije dvadesetak godina. Ma mogao si ga svugdje vidjeti, od Bazena,Barlottija, u zadnje vrijeme je bio u Walteru,Dorianu.
Ko, oni ili vi
Ma bježi ba, najgore su mi te **** koje u društvu glume mangupa a namarasio bi ih svako u borbi 1v1. Ovaj jaran mi tad MMA trenirao, ispričao jaranima s treninga htjeli ih tražit.
Dr. HusikaHusika je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:26Drape je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:30Nikad nisam imao posla ni problema sa "pravim kriminalcima", ali sam svašta doživio od poštovanih građana, vlasnik firme varijanta, kojima u ovako korumpiranom i nepravednom društvu kakva je Bosna i Hercegovina prolaze stvari koje se ne bi usudili ni pokušati u uređenoj državi.![]()
![]()
Samo dodati jos da 99% nepravdi dolazi od naseg represivnog aparata, neka svako kaze je li mu više neko od kriminalaca paravio probleme ili mu je represivni aparat "po zakonu" pravio probleme i nepravde!
Ofirno Osimu reći da je radio u Barlottiu , da je bio dio Boljakovo-Buća sjela
Pa ovaj paket vrijedi glasa, kocka šećer je way above sitnog.
Ne bi ja tu noć izdržao, ne što mi se gadi ili nešto tako već što bi se izgubio ko Aljoša Čampara u zemlji ministarstavabombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:51Ofirno Osimu reći da je radio u Barlottiu , da je bio dio Boljakovo-Buća sjela![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.