Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
nije sigurno pristao na smanjenje plate, bas zbog toga je i otiso na posudbu sad mu besiktas placa 2,7mil od ukupnog iznosa koji ima u barci.. da je htio pristat odma u startu da se smanji otiso bi u junu iz barce i igrao bi u nekom jacem timu od besiktasa sigurno, al ovo je najbolje za njega bice glavni igrac tamo igrace stalno najbolji put da se vrati forma
odlican transfer
igrat ce ligu prvaka
grupa sa dortmund, sporting i ajax ce da pregaze kao plitak potok
igrat ce ligu prvaka
grupa sa dortmund, sporting i ajax ce da pregaze kao plitak potok
dobre guzove ima Belma
Igra u LP isti dan kad i Dzeko. (Ako sam dobro upratio samo im se 2x ne poklapaju termini). Cak i Krunic igra isti dan.
Hajd bar se Ahmedhodzic potrefio drugi dan...Nalic.
Nema mi ništa mrze nego kad imamo par igraca u LP i svi igraju isti dan.
Hajd bar se Ahmedhodzic potrefio drugi dan...Nalic.
Nema mi ništa mrze nego kad imamo par igraca u LP i svi igraju isti dan.
nije losu ekipu sastavio Besiktas. samo ne znam sto ne nadju boljeg stopera od Vide. Pjanic i Ozil se ne mogu poredit jer je Pjana na pozajmici. sto znaci da sljedece ljeto ponovo ide na aukciju, i ide tamo ko ponudi barceloni da ce placat veci dio njegove plate....doduse nije iskljuceno da to ponovo bude Besiktas.
iako cesto kritikujem Pjanica, imam motiv da navijam protiv farselone i zutog krmka....real i farsa redovno ponizavaju svoje legende, a da nece nekog bosanca...medjutim, zuti krmak je posebno gov.no
iako cesto kritikujem Pjanica, imam motiv da navijam protiv farselone i zutog krmka....real i farsa redovno ponizavaju svoje legende, a da nece nekog bosanca...medjutim, zuti krmak je posebno gov.no
Nema sumnje da bi Koeman na kraju sezone, čak i ranije bio bivši da klub nije u finansijskoj krizi.
Frajer se nigdje nije proveo i to je činjenica.
...izuzev na svom terenu u Nizozemskoj.
Frajer se nigdje nije proveo i to je činjenica.
...izuzev na svom terenu u Nizozemskoj.
Ljajic je otisao, nakon sto je on dosaoGoalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:30Stari jaran Ljajic mu je tu. Hocel mu opet lapiti slobodnjake![]()
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Koja komedija s ovim predstavljanjem Pjanica i komentari neka ga brzo ce to proci, a igrace LP gledacu ga maksuz
kakve se ovo gluposti pisu da je pristao na smanjenje plate od 60%?
recite mi da nije istina i da nije toliko glup, pls.
recite mi da nije istina i da nije toliko glup, pls.
Pjanić jučer oko 11:45 ne zna ništa o odlasku, čudi se da ga to pitaju, 100% ostaje u Barceloni.
Ako si vec pristao smanjiti primanja, onda si to trebao uraditi puno ranije. Ne znam da bi ga ijedan ozbiljan klub odbio zbog plate od 2-3 miliona eura.
Ugledni sportski novinar Fabrizio Romano prenio je izjavu Miralema Pjanića za španjolski dnevni list Marcu.
Novi igrač Beşiktaşa izjavio je: "Ronald Koeman me nije uopće poštovao. Nikada nije pričao sa mnom. Ja sam igrač koji sve može prihvatiti, ali s razumnim objašnjenjem. Ponašao se prema meni kao da mi je 15 godina. Odlučio sam smanjiti primanja i otići u Beşiktaş jer volim igrati nogomet."
ma smijesno, meni nevjerovatno, preglupo.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2021, 00:15Ako si vec pristao smanjiti primanja, onda si to trebao uraditi puno ranije. Ne znam da bi ga ijedan ozbiljan klub odbio zbog plate od 2-3 miliona eura.
Ugledni sportski novinar Fabrizio Romano prenio je izjavu Miralema Pjanića za španjolski dnevni list Marcu.
Novi igrač Beşiktaşa izjavio je: "Ronald Koeman me nije uopće poštovao. Nikada nije pričao sa mnom. Ja sam igrač koji sve može prihvatiti, ali s razumnim objašnjenjem. Ponašao se prema meni kao da mi je 15 godina. Odlučio sam smanjiti primanja i otići u Beşiktaş jer volim igrati nogomet."
jedino ako je svo vrijeme ciljao besiktas hah
kako god, koja budala se ovako odrice svog novca a oni se sa tobom sprdaju i ponasaju kao prema balavcu.
da je ovoliko smanjio platu a ostao i dobio garancije da ce igrati ili da je to uradio ranije i birao bolji klub, pa ok.
bas bas nejasno i neshvatljivo. ja sam u soku cijeli dan:-)
- kontrasviju
- Kontakt:
Liga Prvaka ("lagana" grupa), svjetska metropola, glavni favoriti u prvenstvu, redovno će igrati i biti jedan od važnijih, ako ne i najvažniji igrač. U ovoj situaciji top transfer. Neki se ponašaju kao da je prešao u Rizespor.
1921
Turci ce ogromno ocekivati od njega, posebno prolaz grupe LP. Ipak, bolje je da se odmaknuo od onog glavonje Kumana. Tesko je nesto tvrditi bez dokaza, ali Holandjani nam nikada nisu bili naklonjeni kroz historiju. Holandija je prepuna islamofobije, a Kuman je u njegovoj trenerskoj karijeri dosta puta imao los odnos prema fudbalerima islamske vjeroispovesti. U Evertonu je bio trener Besicu i bio isto bezobrazan prema njemu kao i Pjanicu.
U svakom slucaju sretno u Besiki i cestitke odbojkasima na bronzi
U svakom slucaju sretno u Besiki i cestitke odbojkasima na bronzi

Eto te kao one babe kad sudija nešto svira protiv nas pa krenu: Kme, Kme mrze nas jer smo muslimaniretromoos je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:43Turci ce ogromno ocekivati od njega, posebno prolaz grupe LP. Ipak, bolje je da se odmaknuo od onog glavonje Kumana. Tesko je nesto tvrditi bez dokaza, ali Holandjani nam nikada nisu bili naklonjeni kroz historiju. Holandija je prepuna islamofobije, a Kuman je u njegovoj trenerskoj karijeri dosta puta imao los odnos prema fudbalerima islamske vjeroispovesti. U Evertonu je bio trener Besicu i bio isto bezobrazan prema njemu kao i Pjanicu.
U svakom slucaju sretno u Besiki i cestitke odbojkasima na bronzi![]()

Krilni napadač Betisa Joaquin, koji ima 39 godina ispričao je detalj o Ronaldu Koemanu kada su zajedno bili u Valenciji.
– Bolje da neke stavi ne kažem jer me još uvijek bole. Mi se nismo pozdravljali, a da vam budem iskren moje mišljenje o njemu je takvo da mi on ne bi bio ni kućni majstor. Eto, koliko mu vjerujem – otkrio je Joaquin provedeno vrijeme s nizozemskim stručnjakom na Mestalli
Da li je i Joaquin musliman? Pa i njega ne voli? Daj pusti te priče, očigledno se radi o liku koji ima problema sa mnogim fudbalerima a to ko je šta i u šta vjeruje, još se samo gleda na ovom zaostalom Balkanu i to opet najviše gleda nepismena sirotinja i koja bi se danas zbog toga istog ubijala. Nije čitav svijet Balkan, vidjet ćeš to kad odeš u neki grad gdje živi preko 10 miliona ljudi raznih religija, nacionalnosti i slično.
U Sidneyu sam zivio skoro dvije godine, ni sam ne znam koliko puta sam bio u Londonu, kamaru gradova obisao po USA, bio u Kuala Lumpuru i sirom svijeta. Jedini kontinent gdje nikad nisam bio je Afrika. Druzio se sa velikim facama, ali sam jeo i corbu iz kazana sa Romima. To sto sam ja dozivio ti nisi vidio ni na filmu, ali eto opet mislis da nesto znas o meni. Trenutno ti pisem iz Züricha, o islamofobiji sirom svijeta bi mogao napisati 10 knjiga. Sad nastavi pametovatiCeltic je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:47Eto te kao one babe kad sudija nešto svira protiv nas pa krenu: Kme, Kme mrze nas jer smo muslimaniretromoos je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:43Turci ce ogromno ocekivati od njega, posebno prolaz grupe LP. Ipak, bolje je da se odmaknuo od onog glavonje Kumana. Tesko je nesto tvrditi bez dokaza, ali Holandjani nam nikada nisu bili naklonjeni kroz historiju. Holandija je prepuna islamofobije, a Kuman je u njegovoj trenerskoj karijeri dosta puta imao los odnos prema fudbalerima islamske vjeroispovesti. U Evertonu je bio trener Besicu i bio isto bezobrazan prema njemu kao i Pjanicu.
![]()
Krilni napadač Betisa Joaquin, koji ima 39 godina ispričao je detalj o Ronaldu Koemanu kada su zajedno bili u Valenciji.
– Bolje da neke stavi ne kažem jer me još uvijek bole. Mi se nismo pozdravljali, a da vam budem iskren moje mišljenje o njemu je takvo da mi on ne bi bio ni kućni majstor. Eto, koliko mu vjerujem – otkrio je Joaquin provedeno vrijeme s nizozemskim stručnjakom na Mestalli
Da li je i Joaquin musliman? Pa i njega ne voli? Daj pusti te priče, očigledno se radi o liku koji ima problema sa mnogim fudbalerima a to ko je šta i u šta vjeruje, još se samo gleda na ovom zaostalom Balkanu i to opet najviše gleda nepismena sirotinja i koja bi se danas zbog toga istog ubijala. Nije čitav svijet Balkan, vidjet ćeš to kad odeš u neki grad gdje živi preko 10 miliona ljudi raznih religija, nacionalnosti i slično.
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo. Holandsko go.vno gleda Pijanica kao slavenskog seljacica iz Istocne Evrope. Davno sam pisao o tome, da se Pjanic preziva npr Roninho ili da je Francuz, Englez itd., bio bi tri put cijenjeni i poštovanijiretromoos je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:43Turci ce ogromno ocekivati od njega, posebno prolaz grupe LP. Ipak, bolje je da se odmaknuo od onog glavonje Kumana. Tesko je nesto tvrditi bez dokaza, ali Holandjani nam nikada nisu bili naklonjeni kroz historiju. Holandija je prepuna islamofobije, a Kuman je u njegovoj trenerskoj karijeri dosta puta imao los odnos prema fudbalerima islamske vjeroispovesti. U Evertonu je bio trener Besicu i bio isto bezobrazan prema njemu kao i Pjanicu.
U Turskoj se plaća najmanji porez na zaradu u svijetu fudbala. Plus ga plaća klub, a ne igrač.
Jedno je sigurno...mnogi smo upozoravali da bi Pjanic mogao imati loše iskustvo s Koemanom, čim je ovaj izabran za trenera.
I to se pokazalo tačnim.
Koeman je dokazana neznalica i meni nije nikako jasno kako ga je jedna Barcelona mogla dovesti.
S dr.strane, on bi davno bio bivši da Barca nije u ogromnoj finans.krizi.
Frajer je izgubio svaku utakmicu protiv većih timova:
PSG, Juventus, Real Madrid, Atletico...pokazao se tu i kao taktička neznalica.
Da ne spominjem kikseve u manjim tekmama.
Frajer je bukvalno dno dna bio proteklu sezonu u svakom smislu a i dalje je trener Barcelone.
Naravno, ako ostane jos koju godinu mozda i ubode sta...i ćorava koka nekada ubode.
Pjanicu sretno u Besiktasu iako bi Juve bio idealan u trenutnoj situaciji ali eto, nije se dalo.
U Juveu bi bio glavna baja s Dybalom (prekidi), pretpostavljam da ce u Besiktasu biti ono što je u reprezentaciji. Nadam se da ne griješim.
I to se pokazalo tačnim.
Koeman je dokazana neznalica i meni nije nikako jasno kako ga je jedna Barcelona mogla dovesti.
S dr.strane, on bi davno bio bivši da Barca nije u ogromnoj finans.krizi.
Frajer je izgubio svaku utakmicu protiv većih timova:
PSG, Juventus, Real Madrid, Atletico...pokazao se tu i kao taktička neznalica.
Da ne spominjem kikseve u manjim tekmama.
Frajer je bukvalno dno dna bio proteklu sezonu u svakom smislu a i dalje je trener Barcelone.
Naravno, ako ostane jos koju godinu mozda i ubode sta...i ćorava koka nekada ubode.
Pjanicu sretno u Besiktasu iako bi Juve bio idealan u trenutnoj situaciji ali eto, nije se dalo.
U Juveu bi bio glavna baja s Dybalom (prekidi), pretpostavljam da ce u Besiktasu biti ono što je u reprezentaciji. Nadam se da ne griješim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.