FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 15 apr 2018, 19:07

Kuzmanovic je odron ali bas odron igrac.
Mujakic danas extra. I ostali momci kad su usli sasvim solidni bili.
P.S. Ne polemisati mnogo oko parole nazovi navijacke grupe. Jos jednom su pokazali svoje pravo lice i to je to.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 apr 2018, 19:08

Prodao si si Husrefe, prodao. Cijenio sam te, ali kako vrijeme odmiče sve mi više i više padaš u očima. Kakve poteze vučeš, šta pričaš i koga braniš te je uveliko udaljilo, vjerovatno i zauvjek, od legende i vojnika kluba. Srami se!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 apr 2018, 19:09

Testo je napisao/la:kuzmanovic, jedan od najgorih igraca koji su obukli bordo dres
trudio se fakat to mu se ne može zamjerit , trčao je ali džabe kad nema u glavi...dobro ovaj bi svakako klupa bio da imamo bekove i da je Halil tu...
baš me interesuje šta bi Lelić napravio s ovolikom minutažom? Rahmanović je grohnuo kako je Husref došao nevjerovatno...izgubljen momak, neće ni da trči, da se trudi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 apr 2018, 19:10

slika

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 apr 2018, 19:12

Ma ovaj zeljo kurcu ne valja

Da i ovo napisem ove god, ja sam zadovoljan zalaganjem i igrom, rezultatom nisam a ne mozes ni biti kad kod gurbeta kamatar Miske obavi hadz, ko da su ga svi obavila, onakvi nafakasi ne postoje nigdje na svijetu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 15 apr 2018, 19:13

belosevic28 je napisao/la:Kuzmanovic je odron ali bas odron igrac.
Mujakic danas extra. I ostali momci kad su usli sasvim solidni bili.
P.S. Ne polemisati mnogo oko parole nazovi navijacke grupe. Jos jednom su pokazali svoje pravo lice i to je to.
bas jadno bgm
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 15 apr 2018, 19:15

HordashBistrik je napisao/la:Gnjide male, rokaju se u udruzenju a nama podizu parole. Sljam onaj koji se doselio iz Foce, Rogatice, Sandzaka...
jadno bas
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 apr 2018, 19:17

Bolji smo danas bili u svakom smislu fudbalske igre,oni sem sanse ovo pred kraj nista nisu uradili. Ovi juniori su najbolji bili Sabanovic je odradio ovo sto je odigrao kao tri Bekica,za Mujakica se nema sta reci.Momak je najbolji igrac naseg kluba,svaka cast Nihade :bow:

Steta sto Halilovic nije spreman,danas smo udarili na najlosije bekove sto su nam ikad gostovali,moglo se raditi sta si htio pogotovo dole preko onog Mehremica(kakav li je ovo fudbaler i prevara? :crazy: )

J.eba nam realizacija opet mater.Al djaba opet ona stativa sta reci ,nema ni srece jbg.

Nemam im ja sta za danas prigovorit,nadigrali smo ,ali fali realizacija i taj nas problem nastavlja pratit.

Opet :thumbup: za ove mlade igrace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2018, 19:19

Samo da pohvalim Mujakica i Adukora... Odlicni..

Crepulja sasvim solidan...
Nismo imali srece...

Sto rece hadzija, Ahmetovic je mozda i vise od 40% ekipe...

Sabanovic vrlo dobar...

I ovim putem yebem mater manijacima!!!

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 15 apr 2018, 19:22

Zip je napisao/la:Samo da pohvalim Mujakica i Adukora... Odlicni..

Crepulja sasvim solidan...
Nismo imali srece...

Sto rece hadzija, Ahmetovic je mozda i vise od 40% ekipe...

Sabanovic vrlo dobar...

I ovim putem yebem mater manijacima!!!

+1

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 apr 2018, 19:25

Mujakić jedini plus ove sezone. Koliko smo samo talenata propustili jeftino, pitanje je...
Kapić, Čataković, Sadiku, Hadžić, Smajlagić. Sad ne smijemo bit levati, naredne sezone zapaženu minutažu MORAJU imat Herić, Mustafić, Šabanović, Kovačević, pa i Anđušić. Za Kuzmanovića je Kamoranezi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2018, 19:27

skoroalen je napisao/la:Mujakić jedini plus ove sezone. Koliko smo samo talenata propustili jeftino, pitanje je...
Kapić, Čataković, Sadiku, Hadžić, Smajlagić. Sad ne smijemo bit levati, naredne sezone zapaženu minutažu MORAJU imat Herić, Mustafić, Šabanović, Kovačević, pa i Anđušić. Za Kuzmanovića je Kamoranezi.
Ima i onaj mali Rondic sto je otisao,beton malac,steta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 15 apr 2018, 19:35

skoroalen je napisao/la:Mujakić jedini plus ove sezone. Koliko smo samo talenata propustili jeftino, pitanje je...
Ispravno razmisljanje,dvije najbolje generacije akademije su 99'i 2001.samo mala sugestija,ako se propustila talentovana 99'(Hadzic,Velagic,Rondic) ne smije se isto uraditi sa 2001.Ti momci nose U-17 koja se plasirala na EP i tu ima 4-5 igraca koja su buducnost kluba.

High

Post Postao/la High » 15 apr 2018, 19:40

Bio sam siguran da nećemo izgubiti. Šteta za stativu, mada smo i bez nje bili bolji.

Nemojmo više o njima i parolama. Svaki su problem gurali pod tepih, išli navijati i kad su prije toga trebali sve obustaviti i smiriti, misliti racionalno i raditi na tome da sukoba i žrtvi ne bude, ali to nikad nisu ni znali ni htjeli. Da su mislili kao što misle Horde i da su trevezno radili na odstranjivanju zle krvi, ne bi bilo onog što je bilo. Horde su ovim potezom izgubile utakmicu na sjeveru, ali sačuvale najprije mir, nisu rizikovale nove žrtve, što ovi nikad nisu mogli jer im je galama po tribini važnija od ikakva mira i čiščenja lošeg, stajanja na tribini s onim ko ti je ustvari prijetnja.

Bravo, Horde!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 apr 2018, 19:46

Pravo falio Halilovic. Svaka cast Mujakicu i mladjem dijelu ekipe. Nakon izmjena u zadnjih 10 minuta djelovalo je da smo bili jos konkretniji.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2018, 20:00

mi loši oni gori . ja ne znam kako oni imaju 15 bodova vise al et sta je tu je :mrgreen:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 apr 2018, 20:06

bordobijeli je napisao/la:mi loši oni gori . ja ne znam kako oni imaju 15 bodova vise al et sta je tu je :mrgreen:
Pobjedili nas dva puta, pobjede Sirokog sto nama nikad ne pođe za nagom, nisu gubili kući od GOŠKa i Krupe. Eto kako imaju 15 bodova više.

Da su loši, loši su. Da smo bili bolji od njih danas, jesmo. Pobjedi i WBA danas na Old Trafordu a razlika u bodovima 40+ bodova na tabali. U ovoj sezoni smo se sramotili i meni je cudnije kako smo mi nakon svega četvrti i to baš čvrsta četvrta pozicija.

Sramota je velika da mi u ovakvoj konkurenciji uopste nismo konkurentni, a ovo do sad je za linč, jer ni u evropu nećemo otići.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2018, 20:10

BordoSarajevo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mi loši oni gori . ja ne znam kako oni imaju 15 bodova vise al et sta je tu je :mrgreen:
Pobjedili nas dva puta, pobjede Sirokog sto nama nikad ne pođe za nagom, nisu gubili kući od GOŠKa i Krupe. Eto kako imaju 15 bodova više.

Da su loši, loši su. Da smo bili bolji od njih danas, jesmo. Pobjedi i WBA danas na Old Trafordu a razlika u bodovima 40+ bodova na tabali. U ovoj sezoni smo se sramotili i meni je cudnije kako smo mi nakon svega četvrti i to baš čvrsta četvrta pozicija.

Sramota je velika da mi u ovakvoj konkurenciji uopste nismo konkurentni, a ovo do sad je za linč, jer ni u evropu nećemo otići.
oni su ti pobjedili u sirokom igrali ko i danas . ja neopravdavam nasu igru mi loše igramo na proljece i zbog toga nismo konkurentni ,mi smo loši al oni još gori i zato kazem da nije realno da imaju 15 bodova vise . al sto nas sef kaze sta je tu je

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 apr 2018, 20:10

Mujakić, Mustafić, Šabanović i Herić. 4 juniora iz naše Akademije danas na terenu! Svaka im čast!
Samo šteta za rezultat, bili smo dosta bolji i zaslužili smo 3 boda ali - šta je tu je!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 apr 2018, 20:12

Al samo zamisli kakav mozak moras biti pa onkvu parolu napisati... i onda neki od nasih kazu nek oni isvoje bolje nego zrinjski ... nema vece gamadi od njih
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, TETRAPAK i 13 gostiju.