FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi kakvi smo baksuzi ,svi hvalimo Mujakica i stvarno je dobar bio al iducu kiksa koga mi pohvalimo taj je nahebao
-
ajdohordas
- Kontakt:
Za razliku od prethodnih utakmica, danas smo iole ličili na nešto u pojedinim trenucimai bili mnogo bolji od njih.
Samo ću reć da je žalost, sramota i tragedija ako ova ekipa bude prvak države sa ovakvom igrom.
Samo ću reć da je žalost, sramota i tragedija ako ova ekipa bude prvak države sa ovakvom igrom.
I pohvale za Pavlovića, mislim da je spasio čist gol danas onim istrčavanjem 
a la Neuerharis004 je napisao/la:I pohvale za Pavlovića, mislim da je spasio čist gol danas onim istrčavanjem
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nasa pobjeda akoBogda! Jedan ili dva gola razlike.MortemHz je napisao/la:Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
JURIŠ
Dobit cemo ih ako Semso i Hebib pocnu aBd sa njima smo realno puno ozbiljnija ekipa ,samo sto je Hebib danas igrao malo beka malo krilo pa nit je bio dole nit gore al opet je uspio u sansu uletiti i realno z.ajebanija je ta strana sa njim.MortemHz je napisao/la:Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
Takodjer vraca nam se Stanojevic pa cemo i time dobiti na jacini,valjda ova povreda Halilovica nije ozbiljna.Danas Rahmanovic nije trebao ni poceti vec se povrijedio Halilovic pa samim tim se i Krste vratio na krilo(realno nemoze meda tu).i Hodzic se vraca koliko znam danas sam ga vidio normalno je hodao.
------------Pavlovic------------
Hodzic------Adukor---Mujakic---Sabanovic---
--------------Stanojevic---Saric--------
Hebibovic-----Krste------Halilovic----
-----------------Ahmetovic---------
Ovo ako izvede Husref mislim da nece biti problema.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
s obzirom na bojkot, nadati se da uz ove što su se vratili mogu do pobjede, ako Rahman ne počne imamo dobre šanse...MortemHz je napisao/la:Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Osttribine je napisao/la: Sto se manijaka i njihove bolesne parole tice, mi sa Istoka smo im lijepo odgovorili, ali nisu nas skontali ocigledno.

I treba dodati ako dobijemo Siroki aBd da ce to znaciti i da cemo u tom slucaju imati bolji medjusobni omjer sto moze biti na kraju jako bitno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bihuzur je napisao/la:Osttribine je napisao/la: Sto se manijaka i njihove bolesne parole tice, mi sa Istoka smo im lijepo odgovorili, ali nisu nas skontali ocigledno.![]()
![]()
Hahahahaha ped.erčine strumfovske.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj da je ušla ona Mustafićeva..
Ucini nam veliku uslugu Radnik, mi moramo dobiti Siroki, a vjerujem da hocemo, samo da svi budu spremni, mi smo bez Ahmeta daleko slabiji, pa cak i Hebibovica, jer je drugaciji tip igraca od onih sto imamo. I danas smo morali dobiti, ali eto lakse je nakon gola Radnika, jer se onako ocekivalo da pobjedom u sljedecem kolu dodjemo na -2 i da idemo po to trece mjesto.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja Mici halalit ne mogu, jos sebi ne mogu da dodjem sta uradihilmo je napisao/la:Joj da je ušla ona Mustafićeva..
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Na kraju krajeva bili smo bolji, derbi nije bio loš kao što novinari govore. Da smo imali nekog boljeg napadača uzeli bi ovu utakmicu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Prije nekoliko dana rekose da ce u ponedeljak sjesti sa Saricem da popricaju oko produzenja ugovora, samo nisu rekli koji ponedeljak i koje godine
Doduse ni sam ne znam sta bih zelio, da produzi i ostane ili da na ljeto pakuje svoje prnje i ode.
-
nukleusmember
- Kontakt:
znači duplo je bolje sjediti kući i gledati tekmu kada se igra na koševu,bukvalno ti dvogled treba ne vidim pola stvari,jupolovci su danas bili očajni pa oni do 90 min bukvalno ništa nisu napravili,najgora ekipa koja je gostovala,mi ono naše,polubezvezni,mujakić maestralan k'o aldair ocm,adukor dobar isto,biće još svega,nižerazredno je ali zanimljivo
VVVBK
VVVBK
joj sta im istok radi

Ocekujem da ni to ne gledam.MortemHz je napisao/la:Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Stavljaj Sabrinu na avatar!pasica je napisao/la:Ocekujem da ni to ne gledam.MortemHz je napisao/la:Sljedeca je protiv Širokog Brijega na Koševu, vasa ocekivanja momci?
@mortem imam osjecaj da ih uzimamo 1-0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q